Laki21 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Daglas je kec ili dvojka? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Možda ja nisam dovoljno veliki navijač, ali ova situacija oko Tea i njegov nedolazak mi je smučio prelazni rok i tačno mi je sad svejedno ko će biti novo pojačanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 34 minutes ago, Milijaš #10 said: Stefan JovicMilos TeodosicStefan MarkovicJoe RaglandJeremy PargoWill CherryMantas KalnietisCodi Miller-McIntyreAndrea CinciariniDerrick Walton JrBriante WeberJustin CobbsGal MekelQuino ColomCurtis JerrelsNorris ColePieria HenryTyler EnnisJordan TheodoreTaylor RochestieClevin HannahPierre JacksonNikos ZisisBrian RobertsDiante GarrettChris KramerTony TaylorTony WrotenTravis TriceBryant CrawfordRay McCallum Isaiah Whitehead Paul Lacombe Tony Wroten Toney Douglas Erick Green Ray McCallum Travis Trice Bryant Crawford Briante 🔥 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Kalnietis, Colom i Wroten. Ovo ostalo sve neka "zbirština", Jovic & Markovic excluded. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Nije mudrost da Kalnietis i Colo jedini nisu mačke u džaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 38 minutes ago, Milijaš #10 said: Stefan JovicMilos TeodosicStefan MarkovicJoe RaglandJeremy PargoWill CherryMantas KalnietisCodi Miller-McIntyreAndrea CinciariniDerrick Walton JrBriante WeberJustin CobbsGal MekelQuino ColomCurtis JerrelsNorris ColePieria HenryTyler EnnisJordan TheodoreTaylor RochestieClevin HannahPierre JacksonNikos ZisisBrian RobertsDiante GarrettChris KramerTony TaylorTony WrotenTravis TriceBryant CrawfordRay McCallum Isaiah Whitehead Paul Lacombe Tony Wroten Toney Douglas Erick Green Ray McCallum Travis Trice Bryant Crawford 1. Moj poznanik iz PG 2. Isaiah Whiehead 3. Tony Wroten Brian Roberts mi deluje realno, sarađivao s Tomićem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 minute ago, Dzistrou said: Nije mudrost da Kalnietis i Colo jedini nisu mačke u džaku. I meni bi Kalnietis bio prvi pik sa ovog spiska. Ako gledamo dosadašnja pojačanja u ove dve sezone, mislim da možemo reći da Tomić voli pametne košarkaše, i mislim da će takvog pleja i sada tražiti. Tako da treba odmah eliminisati divljake(tm) i mačke u džaku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Утисак никад сиромашнија понуда, а ми баш подигли критеријуме са остатком екипе. Чекаће се овде до августа верујем да неко отпадне из ‘великана’, јер не видим реалну могућност да потпишемо неког од горе побројаних половњака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 3 hours ago, Haggard said: "ali duso, obecala sam ciganima na predstavi, a oni vec poceli da kupuju sezonske za beogradsko dramsko, zamisli na sta su sve spremni zbog tebe" Duso - Cigani ne idu u pozoriste, a Bolonja je Bolonja. #Valjevski seretski osmeh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 3 hours ago, The Walking Dravot said: Onaj ovde medju nama koji je odbio pare zbog drugih motiva, neka baci prvu flasu. 🍾 Jebo to nema pivska flasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 hour ago, pepe sancez said: Da kazemo da je sve do sada islo po planu. A Tomic je rekao da hoce da ima pitanje tima rijeseno do 15. Znaci, jos dva dana. Super bi bilo da ostanemo u roku sa zeljenim igracem. Samo da ne bude zavlacenja sada. Nije tako rekao. Rekao je da bi voleo da se roster zatvori do 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 4 minutes ago, Боги said: Утисак никад сиромашнија понуда, а ми баш подигли критеријуме са остатком екипе. Чекаће се овде до августа верујем да неко отпадне из ‘великана’, јер не видим реалну могућност да потпишемо неког од горе побројаних половњака Šta da otpadne kad i oni imaju isti problem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 4 minutes ago, Kankkunen said: Šta da otpadne kad i oni imaju isti problem. Највише се надам томе да неко од великана отпише свој ‘шкарт’ па ми покупимо неке мрвице. Шта се теби највише дојми са горње листе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 2 minutes ago, Боги said: Највише се надам томе да неко од великана отпише свој ‘шкарт’ па ми покупимо неке мрвице. Шта се теби највише дојми са горње листе? CSKA, Himki, Efes (ako ode Larkin, što je izvesno) OLY pa i Valensija ... svima bi trebao plej, a viška nigde. sa liste Garrett, al on je povređen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) Био је, па га је чини ми се Trice заменио, али мислим да се опоравио. И мени је он најприхватљивији од свих Edited July 13, 2019 by Боги Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Sta je sa Dzulijan Stonom? Jel jos u Veneciji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 34 minutes ago, Duh koji lebdi said: Kalnietis, Colom i Wroten. Ovo ostalo sve neka "zbirština", Jovic & Markovic excluded. Kalnietis je kurton trenutno. Ennis i Jackson mi djeluju kao najbolji igraci sa liste. Wroten djeluje isto zanimljivo. Btw nema Dariusa Adamsa na listi, nisam siguran da ostaje u Kini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 3 minutes ago, Sector said: Ennis i Jackson mi djeluju kao najbolji igraci sa liste. Wroten djeluje isto zanimljivo. Enis moze samo ako je povreda u potpunosti zalecena. Ono je bilo bas jezivo. @Kankkunen Zar nije Garret vise "dvojka"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Citao sam spisak do Andree Cincarinija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 minute ago, Duh koji lebdi said: Enis moze samo ako je povreda u potpunosti zalecena. Ono je bilo bas jezivo. @Kankkunen Zar nije Garret vise "dvojka"? Igrao pleja i u Torinu i Tofašu ... ono jes visok 196 povreda ahilove tetive je prilično nezgodna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Je li neko gledao Dagalasa više, tj obratio pažnju na njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Najgore oko ovog celog Teodosic hajpa je to sto ce navijaci svakog pleja kojeg na kraju zaista potpisemo, pa sve i da to bude neko ime kojem se prosle sezone ne bi ni u ludom snu nadali, videti kao placebo. Sto se mene tice, ako ne moze bas niko od naseg reprezentativnog trojca, onda Mantas - ima jos kosarke u njemu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Jbg na kraju se zavrsilo kako smo svi i znali da ce se zavrsiti ali ipak nismo to hteli da priznamo, nego smo pustali da neki tracak nade tinja u nama.. Teu srecno u nastavku, glupo je pljuvati ga kao sto dosta ljudi radi danas. Ipak je ako nista drugo mnogo ucinio za nasu reprezentaciju i zbog te cinjenice zasluzuje postovanje. Sto se tice pojacanja, ocekujem nekog stranca, iskreno se nadam da to nije Cole, postali mi Kuzmic i Gist totalno losa pojacanja onda. Nesto razmisljam ako je gazda vec odlucio da ispljune pare za dva igraca na poziciji pleja, bilp bi prihvatljivo da jedan od njih bude Regland, makar iz neke moje perspektive, naravno ako drugi bude pass first tip pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 28 minutes ago, pavijan2 said: Sta je sa Dzulijan Stonom? Jel jos u Veneciji? Mislim da ima ugovor i za narednu sezonu, za drugog pleja ... taman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Tony Daglas je dobar kombo koji vise igra keca, dobar sut, fizicki jak kao bik, odkican u odbrani, slabo vidi teren, ako igra pit iz njega vise voli da se dize na sut, dobra kontrola lopte i po koju asistenciju kupi viskom koji napravi iz jedan na jedan... Moje neke zelje ispod radara Wade Baldvin, lorenzo Brown, Brandon Jennngs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts