Jump to content

Recommended Posts

Posted

Filip ce biti jos bolji plej ove sezone u EL, i ABA . verujem u tog momka , kojeg svi omalovazaju.

Sent from my JY-F2 using Tapatalk

Lepo je to što veruješ u njega. [emoji106]

Međutim ... ne bi da ti rusim Sneska, ali Filip više nije momak nego matora konjina od 30+ banki.

• Like 1
Posted
16 hours ago, Боги said:

Био, баш се одушевљено шепурио по инстаграму сликама и снимцима. Овде му је вероватно додељена улога фотографа :classic_biggrin:

ЕДИТ:

A grcka ekipica u komentarima u "honey sold" fazonu.

Posted
1 hour ago, kalistenika u rutini said:

Lepo je to što veruješ u njega. emoji106.png

Međutim ... ne bi da ti rusim Sneska, ali Filip više nije momak nego matora konjina od 30+ banki.

Znas onu emisiju "Nikad nije kasno" ?

Posted
9 hours ago, Dobar Los Milos said:
13 hours ago, Wingwalker said:
mesa pod košem dovoljno...
dajte i tog bek-ap pleja pa da najzad zatvaramo temu.

Ulazi nam Barsa u Dilejnija.

Knicks are bringing in NBA free agent guard Malcolm Delaney to workout with players through the next week, a source told .
6.20 по подне · 27. авг 2019.·Twitter for Android
Posted

to mi je pomalo čudno, pre svega zato što verujem da barca može više da mu da love nego knicksi (paradoksalno ali je tako) i da bi u nyk ako prođe do sastava, imao ispred sebe elfrida, dsj-a i frankiea na pleju a rj barretta, dotsona, ntilikinu i još koga već na sg.

ukoliko su rešili tj imaju ponudu da trejduju frenkija, onda možda ima smisla da mu se isplati da uđe u sastav ali ni onda nisam baš siguran u to.

Posted
1 minute ago, uini said:

to mi je pomalo čudno, pre svega zato što verujem da barca može više da mu da love nego knicksi (paradoksalno ali je tako) i da bi u nyk ako prođe do sastava, imao ispred sebe elfrida, dsj-a i frankiea na pleju a rj barretta, dotsona, ntilikinu i još koga već na sg.

ukoliko su rešili tj imaju ponudu da trejduju frenkija, onda možda ima smisla da mu se isplati da uđe u sastav ali ni onda nisam baš siguran u to.

Nisam bas upucen u roster i planove NYK, ali imace on sigurno neku svoju nadu ili racunicu (ili planira da zaradi na "I, Tonya 2").

Posted
16 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Nisam bas upucen u roster i planove NYK, ali imace on sigurno neku svoju nadu ili racunicu (ili planira da zaradi na "I, Tonya 2").

knicksi već imaju 15 igrača sa garantovanim ugovorom, mislim da je to roster. sada dele neke za trening kamp i slično, tako da mi ovo izgleda kao dilejnijeva biznis odluka, da ga imaju možda u vidu sledećeg leta ili slično 

Posted

Odvedose me bespuca interneta na insta stranice nasih igraca. Ogroman potencijal lezi u modnoj industriji i manekenstvu. Istice se poker asova: Jovanovic, Laza, Braun (doduse njemu je nalog zakljucan) i Beron.

Steta sto je ljetna sezona prosla pa nema potrebe za reklamom kupacih kostima, ovako ce se morati snimati neki ala pireli kalednar GQ edition.

• Ha-ha 1
Posted

Ne znam razlog samo sam preneo vest sa sajta.

Verovatno Paunovicevo nezadovoljstvo brojnoscu spoljne linije u FMP-u (imace jos manje minuta nego prosle sezone), a ocigledno i klub misli da ne gubi mnogo posto je Radanov vracen u FMP (valjda i produzio ugovor pre toga) i ima dosta igraca spolja (dosao i onaj iz Turske, od mladjih Momirov, ne znam sta igra onaj Simovic, valjda se u pogon vraca i Lazarevic).