Kronostime Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Da ne mislis na NovaS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted June 21, 2019 Author Share Posted June 21, 2019 Ja mislim i na N1 i na NovuS...Nema ih kod MTS-a..to odgovorno tvrdim jer zašto bi me sestra i zet lagali? Oni jedva čekaju da dođu ovde i gledaju te dve televizije. Pink u svim varijantama im se smučio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 15 hours ago, e4_guy said: Zar N1 nema i neki streaming servis na youtube ili sl ? Tako ja ponekad gledam, ali uglavnom sve emisije imaju na Yuotube, kao i ostale televizije sto rade. Stvarno me zanima svrha N1 televizije, pogotovu ova BiH verzija, koju ja prelistam, kao da je urednik Bakir licno Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 #panika (part II) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 6 hours ago, Constantin said: Objava ovakvog naslova bez slike je za perma ban 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 4 hours ago, Klotzen said: Objava ovakvog naslova bez slike je za perma ban 🙂 Šta znači perma ban ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 12 hours ago, Constantin said: Šta znači perma ban ? Perma[nentni] ban 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 11 minutes ago, Cyber said: Perma[nentni] ban Hvala Sjaberko za pojašnjenje... Uh bre..što tako ? Šta sam pogrešio ? Naslov je za izneverovati, a evo saću fotku, samo da je nadjem, nemoj me banuju bzvz. Klocno, nisi me valjda prijavio ? Evo ti....ništa posebno, cepanka obična...eno i link ispod. https://www.espreso.co.rs/showbiz/zvezde/1122925/zorana-mihajlovic-zaledila-srbiju?utm_source=kurir&utm_medium=sidebar_widget&utm_campaign=adria_internal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Ja u prvi mah pomislila da je neka pevaljka, ali kad sam otvorila link shvatih da doticna u salonkama i sa pismo-tasnom ide na sednicu (lele!). Pa to nema nigde zapadno od Orijenta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Ne znam ko su ovi likovi i kakav je profil ove TV stanice tek, meni nista nije smesno. Paradigma el. medija u Srbiji i cast retkim i jedva postojecim izuzecima.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Budite ljubazni, kazite mi - ko je ovaj "rrrrrrrrrrrr"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Selo veselo https://www.blic.rs/slobodno-vreme/gazda-cira-najbolji-provodazija-u-srbiji-vlasnik-kafane-kod-stare-pazove-u-jednoj/35b63gm 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 59 minutes ago, Darko said: 9 hours ago, Sunshine State said: Eh da je samo tako u Srbiji. Očigledno nisi upoznata sa Daily Fail, ovaj Daily Mail. Murdoch-ova štampa je manje više takva. Nije tako samo u Srbiji, nije Srbija izmislila žutu štampu, ali u Srbiji jedva da je ostalo išta od štampe i medija a da se ne davi u žutilu. Kad hoću pa pogledam najnovije vesti, otvaram nekoliko tzv opozicionih sajtova koji imaju i istoimene novine ili TV programe, od dvadesetak vesti koje su izdvojene kao najnovije, uglavnom polovina se odnosi na svadbe kriminalaca i njihovih potomaka, razgolićene lepotice, detalje svirepih ubistava, intrige sa estrade. Informacija se nekako i ađe ali dobar komentar, analiza, istraživanje - teško. Trudin se sistematski da otvaram vesti koje u naslovu imaju ovo, usijao se internet, kad vidite neće vam biti dobro, nikad nije bolje izgledao-la, brutalno isprozivala.... Sreća da već sve znam pa i ne moram da jurim informacije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 On 9/20/2022 at 7:12 AM, Div said: Trudin se sistematski da otvaram vesti koje u naslovu imaju ovo, usijao se internet, kad vidite neće vam biti dobro, nikad nije bolje izgledao-la, brutalno isprozivala.... Sreća da već sve znam pa i ne moram da jurim informacije. Skoro je neki sirotan (sirotica) tzv. novinar smestio takav naslov, parafraziram Pogledajte kako danas izgleda Vukašin Golubović iz serije "Srećni ljudi"...i lepo, fotografija Desimira Stanojevića, niškog glumca.....lepa fotka, lepo izgleda na fotki, uprčio brčići....ali ovaj pomenuti sirotan-ica ispustili jedan detalj....Desko je umro pre dve ipo godine. Ne znam samo, kako mu je on pao na pamet.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts