L' Imperatore Posted May 27, 2023 Share Posted May 27, 2023 5 minutes ago, Milko Miller said: Smesan penal evo ga, pravda. Bolji smo, treba iči po pobedu u zadnjih 20 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted May 27, 2023 Share Posted May 27, 2023 Gde gledate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted May 27, 2023 Share Posted May 27, 2023 SK HD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 27, 2023 Share Posted May 27, 2023 Šteta. Nije bilo ni idealno sve u živom zidu po mom mišljenju. Dešnjak udara sa desne strane. Najopasnije je ako prebaci ovoga što je najbliži stativi, jer je tu golman leden. Naravno, tu smo stavili nekog od 1.65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted May 27, 2023 Share Posted May 27, 2023 (edited) I pored smesnog penala Poljska je zasluženo pobedila. Mnogo je falio Mitrovic na sredini terena. Najveću kritiku po meni zaslužuje Popovic koji se sve vreme vuče po terenu. Bez dileme najtalentovaniji ali ovakvom radnom etikom neće on daleko dogurati. Edited May 27, 2023 by Milko Miller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 27, 2023 Share Posted May 27, 2023 Dobro neke tatičko tehničke stvari se mogu uz kvalitetan rad popraviti. Najbitnije je da igraju uvek najkvalitetniji i da sa tim dečacima rade stručni treneri koji mogu nečem da ih nauče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 27, 2023 Share Posted May 27, 2023 Čestitke na ostvarenom rezultatu, ipak je ovo mnogo više nego što je očekivano. Treba raditi sa decom i biće rezultata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Levi bek Bukanac 2005 jos uvek nije debitovao za Vojvodinu, slicna prica kao i Majstorovic(doziveo tesku povredu) na meti je Bolonje Bolonja je ponudila i 2 miliona evra za Kabica 2004, nudila je i vise prethodnih godina. Napadace Ratkova 2003,Lukovica 2005 traze ozbiljni klubovi iz Evrope, kao i Jojica 2003 iz Lucana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 To ono kao odu u Siti a završe u Bredi ili Varegemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 (edited) Ratkov 2003 za 4,5mil u Salzburgu Aljosa Vasic 2002 za 3mil iz Padove presao u Sitijev tim Palermo Pantovic 2002 zbog isteka ugovora u decembru za samo 300 000 u Tscu Edited June 28, 2023 by vlaDixXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 https://www.kurir.rs/v/4248410?utm_source=kurir_android&utm_medium=app_android&utm_campaign=kurir_share_counter Unuk Šekularca, igra za mladje reprezentacije Švajcarske, trebaju naši iz FSS-a da ga isprate Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 6 hours ago, merosina said: Unuk Šekularca, igra za mladje reprezentacije Švajcarske, trebaju naši iz FSS-a da ga isprate Negde sam čini mi se pročitao,ne drži me za reč, da je nekih kontakata bilo i da nije baš raspoložen da nastupa za nas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Kakva partija Ergelasa za u21 Srbije, ne pamtim dugo da je neko imao toliko lose poluvreme. Bio je zreo da izadje u 15. minutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Kakve talente imamo.... Šteta što ovakvi biseri nemaju mesta u našim najvećim klubovima.... šteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 (edited) Уф брате па баш доста. Ово није било одавно ако је некада и било. Уместо да се уздамо у наше тренере и рад на тренинзима са клинцима, мислим да је ипак боље да улажемо у скауте и да ловимо клинце по дијаспори Edited October 12, 2023 by dzoneee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Malo je jedan bonus u superligi, treba to da bude 5,6 jer steta da takvi talenti greju klupu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 58 minutes ago, Azazelkg said: Kakve talente imamo.... Šteta što ovakvi biseri nemaju mesta u našim najvećim klubovima.... šteta 48 minutes ago, dzoneee said: Уф брате па баш доста. Ово није било одавно ако је некада и било. Уместо да се уздамо у наше тренере и рад на тренинзима са клинцима, мислим да је ипак боље да улажемо у скауте и да ловимо клинце по дијаспори Pre bih rekao da je problem to sto niste upoznati sa likom i delom D. Dordjevica, tako da me rezultat i ne čudi. Mogu da zamislim kako smo igrali Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 15 minutes ago, Fat Zadd said: Pre bih rekao da je problem to sto niste upoznati sa likom i delom D. Dordjevica, tako da me rezultat i ne čudi. Mogu da zamislim kako smo igrali Prvi put čujem za lika. A nije ni čudno. Jedinstvo Surčin, Radnik Surdulica, Napredak, pa mlada reprezentacija. Makes sense... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Taj je naravno zalutao u fudbal baš kao i veći deo "trenera" koji rade sa mladim igračima u Srbiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 10 minutes ago, Perkos2 said: Taj je naravno zalutao u fudbal baš kao i veći deo "trenera" koji rade sa mladim igračima u Srbiji Kakva karijera.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 on to godinama trenira naše klince? nije čudo što su tako kvalitetni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Engleska je ubedljivo najjača U-21 reprezentacija na svetu, mislim da Francuska, Španija i Nemačka zajedno nemaju toliki broj igrača koji imaju minutažu u PL i Čempionšipu. Nisam gledao utakmicu, ali sam video golove i utisak je da smo raširili guzove preširoko i da nije bilo potrebno previše muke da ubace kad god su hteli. Onaj autogol je prekomičan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 12 hours ago, Constantin said: Kakva karijera.... Pa nije to Dusan Djordjevic koji vodi u21? Za ovog iz glave znam da je vodio Cuku i Radnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Pa nije to Dusan Djordjevic koji vodi u21? Za ovog iz glave znam da je vodio Cuku i Radnik. Ups....nisam hteo ja njega da "veličam" sa "veličanstvenom karijerom"...ovo je CV Ivana Jevića, a hteo sam da se nadovežem na [mention=341]Perkos2[/mention] i njegovu tvrdnju o trenerima...a situacija je još gora. Imaš tu, a verujem da znaš, i Dejana Brankovića iz Niša...ovaj Jević, da ga Kokeza nije poslao kod Tončeva, ne bi video ni Srpsku ligu, a kamo li SL i bilo koju selekciju. Ovaj Branković, nemam pojima da li je igrao uopšte negde.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 1 hour ago, pierre van hooijdonk said: Engleska je ubedljivo najjača U-21 reprezentacija na svetu, mislim da Francuska, Španija i Nemačka zajedno nemaju toliki broj igrača koji imaju minutažu u PL i Čempionšipu. Nisam gledao utakmicu, ali sam video golove i utisak je da smo raširili guzove preširoko i da nije bilo potrebno previše muke da ubace kad god su hteli. Onaj autogol je prekomičan. Proverio sam, ove sezone Engleska je tek 5. na svetu u minutima koje mladi igrači dobijaju u ligama petice. Ipak, rad sa trenerima i saigračima iz PL, Rico Lewis i City iskustvo, prethodno iskustvo npr. Elliotta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts