Jump to content

Mladje selekcije (U21, U19, U17)

Recommended Posts

Posted

Ja sam mislio da je Jovanovicu plafon neki Paok, a da ce zbog lude glave najbolje godine provesti u Srbiji, ali izgleda da mu je potencijal mnogo veci. Sto opet ne znaci da to ne moze da upropasti losom disciplinom.

• 5 months later...
  • 6 months later...
Posted

Koji Kostić? Krilo iz Partizana?

Što se tiče Mihajla Cvetkovića, po mom mišljenju radi se o izuzetnom talentu, i da se pitam već bih ga gurao u A reprezentaciju. Podsjeća me na Aguera. 

"Vrijeme radi za njega", " još je zelen", itd...Zaigraće sa 25 godina u A selekciji kao da gledam. 

• Like 1
Posted

Sjajna pobeda, bravo za klince i Gordana. Imamo ozbiljnu generaciju u najavi, Cvetković, Kostov, Maksimović, i V. Milosavljević prednjače kao nosioci, tu su i Novičić, Avdić, J. Milosavljević, Simić, Kostić, Damnjanović itd. Daće Bog i biti mnogo bolji od mahom izvikanih novozelanđana koji su već u decline-u

Lično me posebno raduje što ima mesta za Džona-Zečevića i Hadžimujovića. Deca gastarbajtera i deca Novog Pazara moraju da imaju mesta u svojoj reprezentaciji a ne da ih velikodušno poklanjamo, da ne kažem odbacujemo kao kakve strance. 

• Like 3
Posted
3 hours ago, Molina23 said:

Lično me posebno raduje što ima mesta za Džona-Zečevića i Hadžimujovića. Deca gastarbajtera i deca Novog Pazara moraju da imaju mesta u svojoj reprezentaciji a ne da ih velikodušno poklanjamo, da ne kažem odbacujemo kao kakve strance.

Zna li se šta je sa onim drugim momkom iz Engleske (Flečer - Ibrović)? Šta se od njih dvojice može očekivati u budućnosti, s obzirom da se formiraju u ozbiljnoj fudbalskoj školi?

Posted (edited)
15 minutes ago, drgnk said:

Zna li se šta je sa onim drugim momkom iz Engleske (Flečer - Ibrović)? Šta se od njih dvojice može očekivati u budućnosti, s obzirom da se formiraju u ozbiljnoj fudbalskoj školi?

Ibrović prešao u Lids ove zime. U Junajtedu nešto nisu verovali u njega, što ne mora ništa da znači, Junajted je to. Uglavnom se više očekuje od Zečevića, u Arsenalu ga krste u novog Volkota. Brzanjac i napast u presingu, igra stalno, solidan učinak, videćemo kako će se razvijati. 

Edited by Molina23
  • Like 1
Posted

Ja sam ga gledao u Arsenalu, iskreno ne ocekujem mnogo, ali takticki pismen i fizicki vec formiran igrac, zbog cega verujem da nece napredovati ne znam ni ja koliko. Meni je dobar komp za njega Ivobi. Mada nije glup kao on, bar ne deluje.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

U19 baš sve drži u svojim rukama pred utakmicu sa Poljskom. 

Imamo stvarno neka ozbiljna imena za taj uzrast. Trebalo bi biti rezultata.

Posted
28 minutes ago, crni96 said:

Imamo stvarno neka ozbiljna imena za taj uzrast. Trebalo bi biti rezultata.

Rezultat imamo ali i dalje ne igramo fudbal već sve nešto čekamo i ono što je najgore veliki deo naših igrača trčkara kad prati protivnika. Nije čudo što kad odu po Evropi većina sedi na klupi ili ide na pozajmicu