Jump to content

Mladje selekcije (U21, U19, U17)

Recommended Posts

Posted

Ja sam mislio da je Jovanovicu plafon neki Paok, a da ce zbog lude glave najbolje godine provesti u Srbiji, ali izgleda da mu je potencijal mnogo veci. Sto opet ne znaci da to ne moze da upropasti losom disciplinom.

• 5 months later...
  • 6 months later...
Posted

Koji Kostić? Krilo iz Partizana?

Što se tiče Mihajla Cvetkovića, po mom mišljenju radi se o izuzetnom talentu, i da se pitam već bih ga gurao u A reprezentaciju. Podsjeća me na Aguera. 

"Vrijeme radi za njega", " još je zelen", itd...Zaigraće sa 25 godina u A selekciji kao da gledam. 

• Like 1
Posted

Sjajna pobeda, bravo za klince i Gordana. Imamo ozbiljnu generaciju u najavi, Cvetković, Kostov, Maksimović, i V. Milosavljević prednjače kao nosioci, tu su i Novičić, Avdić, J. Milosavljević, Simić, Kostić, Damnjanović itd. Daće Bog i biti mnogo bolji od mahom izvikanih novozelanđana koji su već u decline-u

Lično me posebno raduje što ima mesta za Džona-Zečevića i Hadžimujovića. Deca gastarbajtera i deca Novog Pazara moraju da imaju mesta u svojoj reprezentaciji a ne da ih velikodušno poklanjamo, da ne kažem odbacujemo kao kakve strance.