realno *w Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 (edited) Ja sam ga igrao u Mocartu + sa smanjenom granicom na 10.5 na nešto jači ulog. Inače, sinoć Mocart o'pet davao igrače uživo. Mislim da se to može fino pogoditi, recimo situacije kad igrač baš dobro otvori utakmicu, pa granica ode u nebo. Edited October 11, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Himki - Baskonija live2 3.23 67-63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Alba 2 3.68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x|o Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 (edited) Gottingen - Rasta Vechta ..... 1 (1.70) - ukljucujuci produzetke Ovdje mi je Gottingen jednostavno bolja ekipa. Vechta je bila najprijatnije iznenadjenje prosle sezone, al' trenutno nisu na tom nivou. Sastav je izmijenjen, ostali su bez top igraca (koji su donosili dinamiku u igri i mnogo potentniji napad), novi igraci, bar u ovom trenutku, nisu bas na tom nivou i ocekivano se muce. Jos uvijek su bez pobjede, pa iako ovo gostovanje djeluje k'o potencijalna prilika da preokrenu situaciju, mislim da ce ipak imati dosta problema u danasnjem mecu. Nije Gottingen mnogo bolje otvorio sezonu, i oni su jos uvijek bez pobjede, al' ovo je vrsta meceva na domacem terenu koja se "mora" dobiti, pa ocekujem veoma ozbiljan pristup s njihove strane. Napravili su odlican "ubod" sa Terry Allenom, koji je bio veoma solidan u Izraelu prosle sezone i cijenim da bi on mogao da bude faktor koji ce napraviti razliku u danasnjem duelu. Edited October 13, 2019 by x|o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Možda ne bi bilo loše stavljati kada počinje događaj za koji se ostavlja tip. A radi lakšeg pronalaska i koje takmičenje je u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x|o Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Unicaja Malaga - Galatasaray (+7.5) ..... 2 (1.85) Uglavnon bas i ne volim da se kladim na meceve u ovoj pocetnoj fazi sezone, jer nerijetko se stvori pogresna slika oko nekih stvari. Ipak, gledao sam malo Galatu u ovim prvim mecevima i cini se da nakon dugo vremena igraju ozbiljnu kosarku. Za razliku od ranijeg perioda, kada se dosta toga baziralo na individualnom kvalitetu, ovo sto trenutno igraju izgleda sasvim dobro. Imaju odlican protok lopte u napadu i napokon nesto ozbiljnije obrise timske igre. Ukoliko sve to prenesu i na vecerasnju utakmicu, cijenim da bi mogli pruziti dobar otpor Unicaji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Galata ima igru od kako je došao ovaj trener prosle sezone, ali mi se cini da je igracki kadar prosek. Kada bi Webster bio konstantiji vrv bi uspeli nesto vise. Unikaha je sarlatanskom igrom prokockala 20 razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 On 10/11/2019 at 3:52 PM, realno *w said: Ja sam ga igrao u Mocartu + sa smanjenom granicom na 10.5 na nešto jači ulog. Inače, sinoć Mocart o'pet davao igrače uživo. Mislim da se to može fino pogoditi, recimo situacije kad igrač baš dobro otvori utakmicu, pa granica ode u nebo. Koliko sam nacuo i video reklamu sinoc na SK, to im je u planu da uvedu kao stalnu igru. Meni juce bio zanimljiv Weems iz Virtusa - 7.5 kada je Baldi Rosi ispogadjao sve u trećoj. Kapirao sam da ce ga Sale produžiti u igri. Samo sto za sada daju mali broj igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Borac- Spars h1(-9.5) Borac je odigrao 4 meca ove sezone i zabiljezio 4 sigurne pobjede, po 2 u Aba i domacoj ligi. Igraju veoma efikasno na pocetku sezone i postizu veliki broj poena. Za vikend su tukli Dinamik u gostima sa 20 poena razlike. Sparse je tokom ljeta napustilo nekoliko bitnih igraca. Odigrali su u Aba ligi dva meca kod kuce i oba puta su porazeni, a za vikend su izgubili u domacoj ligi od ekipe Leotara. Zanimljivo je da u 3 zvanicna meca ove sezone nijesu uspjeli da prebace brojku od 65 poena. Borac je trenutno u mnogo boljoj formi, ima kvalitetniji roster na raspolaganju i ocekujem da zabiljeze jos jednu sigurnu pobjedu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Zoran Dragić +12,5 poena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Brescia - Cedevita live 2 2.10 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Houston - SA 1 Lakers- GS 1 Oklahoma- Memphis 1 Utah-Portland 1 maxbet 4,72 3/10 Sparsi uzasni u predsezoni,upitan Derozen za veceras.Voriorsi bez Stefa,igra Dejvis.Memfis teski raspad jos veceras ne igraju Morant,Klark i Krauder,tanderi takodje losi ali trebali bi njih dobiti.Juta i Portland losi u predsezoni ali ocekujem da Juta iskoristi domaci teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Juce sam pogodio Dragića i Brešu, a za danas: Lajti (Asvel) - 11,5 Kampaco +10,5 Tarik Blek +10,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Blek je fina opklada. Volters - 7.5 Rol-8.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Sta cemo danas za EL? Ima li neko neki fix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 2 hours ago, propolis said: Blek je fina opklada. Volters - 7.5 Rol-8.5 Pazi sa Rolom.. Mack je opet out Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 To nisam znao, ali tek taj kad se vrati onda ga više neće ni davati, ako su ista pozicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 46 minutes ago, propolis said: To nisam znao, ali tek taj kad se vrati onda ga više neće ni davati, ako su ista pozicija. Mac sa dve ostrice. Odlicno igra u domacem prvenstvu 4 tekme 10,22,19,5 poena , a u EL dosta blede partije. Tako je i prosle sezone, veze par losih pa odigra par dobrih.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Zalgiris -- Real live 1 @2.85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 10 hours ago, propolis said: Blek je fina opklada. Volters - 7.5 Rol-8.5 Ovo je moj poslednji post na ovoj temi, ne želim da vas bunim 😂😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 5 minutes ago, propolis said: Ovo je moj poslednji post na ovoj temi, ne želim da vas bunim 😂😂😂😂 Obojicu sam imao plus hahahha. Rekoh ti za Rola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 (edited) Volim kosarku, ali za kocku definitvno nisam i treba da odustanem 😂😂😂 Edit, ovo je najbolja partija Voltersa u Makabiju do sada, a i ubuduće... Edited October 17, 2019 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
x|o Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Chalons-Reims - Nanterre ..... 2 (1.80) - ukljucujuci produzetke Nanterre na papiru djeluje nesto slabije u poredjenju sa prethodnim sezonama, al' i dalje imaju sasvim solidnu ekipu. Vec par sezona unazad, uz Chalon/Saone, igrali su vjerovatno najbrzu kosarku u Francuskoj i bar s te strane, tj. u pristupu se nista nije promijenilo. Vjerujem da su dosta potentnija ekipa od domacina, a i generalno su jaci, dok ni motivacije ne bi trebalo da manjka, s obzirom na to da su do sada ostvarili polovican ucinak. Nemaju nekih ozbiljnih problema sa povredama, pa je za ocekivati da veceras budu u najjacem sastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Barsa dobija prvu cetvrtinu sa vise od 2.5 Hanga 7.5 Manje Peters 10.5 Vise Ja danas ovo igram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 (edited) Needam + 10.5 Miller + 13.5 Markota - 9.5 Edited October 19, 2019 by Igor028 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts