Cavani Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 16 minutes ago, K.Dot said: Smanjili smo dug za 2 miliona. Idemoooo Od sutra u renoviranje klozeta. Miloja cuvaju vile, al samo nek mi prolazimo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Bravo šampioni. Zasluzeno smo ponovo u lS. Kada je zdreb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Just now, Laki21 said: Ne znam, ne sviđa mi se, tehnika lošija nego kod Pavkova, spor kao puž, ne kapiram što će tu još jedan isti (ali lošiji) tip igrača. Videcemo ga jos, imace sansu pa cemo videti. Nisam ni ja odusevljen (Pavkov bi u ovakvoj utakmici mogao haos da napravi), ali ajde, nije bas ni bila utakmica za Tomanea, da se Boaci nije povredio ne znam ni da li bi usao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Rodic po meni najbolji danas. Fenomenalan je bio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Sve je ovo normalno. Bravo momci, bravo Miloje. Jbt koji uspeh - dve sezone zaredom ulazimo u jbnu LIGU SAMPIONA! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Samo da primetim da Rodic mora da ostane. Apsolutno ne postoji bolje resenje od njega. Danas vidim Noja na Kosutnjaku i stresem se momentalno, ne ponovilo se. Milunovic sjajan u drugom poluvremenu. U prvoj utakmici u LS Pavkov spic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Just now, Laki21 said: Vukanović i Milunović utakmice karijere. Milunovicu su pre povrede ovakve utakmice bile standard. U 3-5-2 je ubijao. Miloje pravio izmene pozicija za poziciju i nije imao nameru da se brani. Me likey. To sto ne bude sve kako je zamisljeno, jebigah, ne igramo sami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Bilo bi lepo videti Mesija u Beogradu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Uf, daj Real iz drugog sesira, kakva bi to bomba bila:) Mozda izbeci Siti, nesto imam osecaj da bi oni ganjali neki rekord protiv nas, ostalo moze 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Sektor da ne gleda ovu sliku 🙂 12 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 1 minute ago, pantelia24 said: Danas vidim Noja na Kosutnjaku i stresem se momentalno, ne ponovilo se. Seti se Brigela 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejdanac Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Bravo momci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Milunovicu odgovaraju ovakve tekme. Nece ih biti puno u LŠ. Prvo poluvreme uzas, drugo bolje. Cak i posle primljenog gola pokusali smo par puta da napadnemo. Marin po prvi put izazvao negativna osecanja. Centarsut Rodica bolestan. Ne znam kako je izveo ono ali hvala mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojan 21 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Svaka čast celoj Ekipi... Ponovo Liga Šampiona... Treću godinu grupa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Ne mozemo mi nikako bez drame 😄 A ne bi ni bilo interesantno. Mladi momci klasicna kasacka grla,tehnike bez, jos nabrijani cuvenom svicarskom prepotentnoscu... Realno je da na MAri popiju 3 laganih komada, ali ovako je mozda i sladje... Sad lepo pravac Svicarska, i plakanje na Rozeovom ramenu... On ce svakako biti pun razumevanja, NAPRED ZVEZDO!!! Sreca, sreca, radoooooooooos` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Bravo bre....bravo momci, bravo Miloje...Zvezdo što ne može niko možeš ti 💪💪💪💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile-r Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Vukomanovic bas pametno zbori, prilicno visok iq za fuzbalera. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Tesko je sa stadiona videti sve, meni se Kanjas svideo jer se trudio da stane na loptu i smiri nervozu u prvom poluvremenu. Gobelja mi je delovao okeu pozadi, sa par gresaka u posedu. Ljudi moji Ivanic kad krene u sprint kao kad vozis juga 130. Oce da se raspadne. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Nije mi nešto preterano drago,najiskrenije,ali zato veliko poštovanje za ovo što ste uradili,dve godine za redom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Sta ima u taj Olimpijakos za 750/500k da nastavimo tradiciju pa da ih 2 puta roknemo u grupi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Vreme je slavlja,znam..ne bi da kvarim zurku,ali moram da pitam - kad je zreb? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Ovo je fenomenalan uspjeh. Dvije godine zaredom igramo LS. Nevjerovatno.... Sada idu dani uzivanja. Zreb za grupe i iscekivanje neke bombe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Trubaci rokaju u svlacionici. Qq... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts