The Walking Dravot Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 3 hours ago, Cavani said: Dejo gradi karijeru na antisrpskoj politici. Au brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Just now, The Walking Dravot said: Au brate "Mila koji gradi karijeru na antisrpskoj politici." Razjasnio sam to u prethodnom poslu, jebo me pas kad sam i pominjao politiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Aha, ok, izvini. Strasno je zazvucalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Inače taj isti Bosic je na svim mogućim forumima CZ predstavljan kao budućnost Milana. Sve je to naduvama priča, priznajem samo prvi tim i seniorski fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 I Meleg i Jirka u prvoj postavi u Talinu, da vidimo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Verujem da je Jirka izuzetno motivisan. Prošle sezone utakmice protiv CZ, Legije, Anderlehta, Dinama ZG, Fenerbahčea. Upropastili smo momka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Očekivano obojica briljiraju. Nema šta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Klasicna mitomanija...napisah ranije, jedino gde deluje da smo se ogresili je Ebi...a i tu nemamo sve informacije... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 7 minutes ago, ZiS said: Klasicna mitomanija...napisah ranije, jedino gde deluje da smo se ogresili je Ebi...a i tu nemamo sve informacije... A o Causica nismo? Ni o Simica npr? Ni o Terzica i Joveljica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 (edited) 1 minute ago, Markoss said: A o Causica nismo? Ni o Simica npr? Ni o Terzica i Joveljica? Pricam o onima koji su trebali da igraju...po mom misljenju...Joveljic i Terzic su za konkurenciju imali bolje igrace od njih trenutno, na tim pozicijama. Edited July 11, 2019 by ZiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Just now, ZiS said: Pricam o onima koji su trebali da igraju...po mom misljenju...Joveljic i Terzic su za konkurenciju imali bolje igrace od njih trenutno, na tim pozicijama. Pa imali smo bolje i od Causica i Simica pa su konstantno igrali. Za Vulica je posle 10 minuta jasno da je bolji od Causa, Vukanovic je dosao kao najbolji igrac lige van vecitih i ponovo je Simic nakon uzasne jeseni imao prednost na prolece dok se nije potpuno raspao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Jirka je desno krilo, izrazite brzine, dobrog centaršuta. Da li mi u klubu imamo uopšte desno krilo kome je to primena pozicija?! Mozga bez. Plus što momak košta s platom milion evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 (edited) Kroz ovaj posao sam naucio da za 10 minuta ne mozes da vidis nista...Dakle ne tvrdim ja da nije bilo "protekcija" nefudbalske prirode ali jedino sto sam na nekom vecem uzorku mogao da vidim je Ebi...ako pricamo o najboljih 11...da su Vulic i Vukanovic trebali da imaju vise minuta, verovatno jesu, ali da su u tom momentu bili za najboljih 11...nisu. Nisu svakako ni Causic, ni Simic i ta rotacija je trebalo da bude ravnomernija...Videcemo kako ce to ove sezone izgledati sa tom dvojicom igraca, nakon, hajde da kazemo, tog perioda adaptacije. Edited July 11, 2019 by ZiS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 1 hour ago, ZiS said: Klasicna mitomanija...napisah ranije, jedino gde deluje da smo se ogresili je Ebi...a i tu nemamo sve informacije... Kad mi odigramo kao kurton protiv Suduve, onda je to jer je pocetak jula, jos su pripreme, teske noge, tek je prva utakmica, a kad sad Meleg i Jirka odigraju lose svoju prvu utakmicu za novi klub, to je zato jer nemaju pojma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ne nego se stvara hajp kao da na klupi drzimo Ronalda i Mesija...pa im zli Miloje ne dozvoljava da igraju...a prava istina je da trenutno nisu bolji od konkurencije za tu poziciju...Ja bih voleo da Jirka pokida polusezonu i vrati se cim pre... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 momci su u Niš otisli po kazni, kakav fudbal se moze igrati kad je trener Simo Krunic😯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 (edited) Jirka je trebalo da ima mesta od starta sezone, jasno se video potencijal uz naravno konkretan rad sa momkom. S druge strane, da izuzmem iz price nor Simica koliko god to ne treba raditi, Milojevic je sa tim igracem tj Jirkom radio polusezonu, ima nesto i do toga, uz pricu da li bi on zaista i imao prostora na svojoj poziciji (mislim da bi imao, mada nisam trener). Edited July 11, 2019 by Manoly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 21 minutes ago, ZiS said: Ne nego se stvara hajp kao da na klupi drzimo Ronalda i Mesija...pa im zli Miloje ne dozvoljava da igraju...a prava istina je da trenutno nisu bolji od konkurencije za tu poziciju...Ja bih voleo da Jirka pokida polusezonu i vrati se cim pre... A to se videlo iz ove jedne utakmice, posto o tome pisemo? Ako cemo tako da merimo, onda svakako nisu losiji od konkurencije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 9 hours ago, Spooky said: Dejo je legenda, tu nema nikakvog spora ali meni je najveci ikada, bar od onih koje sam gledao uzivo, ipak Piksi. Kompletniji igrac je bio. I dan danas, kada se smorim gledajuci ove nase sadasnje vedete, ukljucim YT i okrepim dusu bravurama dvojice istinskih velemajstora fudbala. Kad se pomene "plemika" Dejo ili Piksi ja uvek pitam - Zasto ne obojica? I setim se ovog brilijantnog gola kojeg su kreirala dvojica majstora fudbalske igre. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Pixi sad da igra fudbal ,ne bi bio ispod 100 milki za ugovor... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Jirka je slab... jedino ume da trci, ostalo sve jsl nivo. Meleg zna lopte, steta sto je fizicki u kanalu i nema nikakve ambicije. Mogao je da bude jako dobar igrac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 3 hours ago, ZiS said: Ne nego se stvara hajp kao da na klupi drzimo Ronalda i Mesija...pa im zli Miloje ne dozvoljava da igraju...a prava istina je da trenutno nisu bolji od konkurencije za tu poziciju...Ja bih voleo da Jirka pokida polusezonu i vrati se cim pre... Radnik iz Bjeljine verovatno na klupi ima i Mesija i Ronalda jer je oderao Donju Trnavu laganini sve s Krstajom na celu. Ta ista Donja Trnava lagano izvuce remi na Marakani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArtVandelay Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Nije ista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ne blamiraj se vise bez potrebe...Trnava bez ijednog igraca koji je igrao protiv nas...Trnava koja je te godine usla u kvalifikacije kao prvak drzave a ove godine kao sedmoplasirani tim lige... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 I mi bi bili sedmoplasirani ovog proleca da ne bi sudija. Nije ni Bjeljina imala Radonjica ni Krsticica pa im nije smetalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts