Hej Pavkov Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) Sutra golove daju Boaće i Marin! 🔴⚪🔴⚪ Edited July 8, 2019 by Milijaš #10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Mislim da nema mnogo dilema za prvih 11 sutra: Borjan- Gobeljic, Milunovic, Babic, Rodic- Jovicic, Jovancic, Ivanic- Ben, Marin, Boaci Prakticno isti tim od proletos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Kažu novinari da je Pavkov ostao u hotelu, da nece igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Bar imamo dovoljno napadaca u sistemu gde je potreban samo jedan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Pavkov nije trenirao zbog temperature...ne bi trebalo da je ozbiljno.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 1 hour ago, Markoss said: Mislim da nema mnogo dilema za prvih 11 sutra: Borjan- Gobeljic, Milunovic, Babic, Rodic- Jovicic, Jovancic, Ivanic- Ben, Marin, Boaci Prakticno isti tim od proletos. Je l' Savic i Stojkovic idu sigurno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 2 minutes ago, Del Piero said: Je l' Savic i Stojkovic idu sigurno? Ponovljeno im je pre neki dan da nastave da traze klub i da nisu opcije za prvih 11. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Kako to odjednom trener sme da izbaci iz 11 igrace koji su na prst u dupe s navijacima? Mora da je neka greska. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Aman ljudi...Stojkovic i Savic dok su igrali i ponasali se kako treba, bili su deo ekipe i sastavni su deo svih ovih uspeha prethodnih godina, to valjda niko ko bar malo fudbala razume, ne spori...Ocigledno da su se incidentne situacije odigravale tokom ove upravo zavrsene sezone...Zato je i bilo prica da li Milojevic ostaje ili odlazi, neki koncenzus je postignut, treneru je ocigledno dato da ponovo u potpunosti upravlja ekipom (mada u ovo nisam siguran)...Nesto se pozitivno desilo u svakom slucaju, moze li bar to da se pozdravi...evo nema gardista vise, sta je sledeca zamerka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 1 hour ago, Markoss said: Borjan- Gobeljic, Milunovic, Babic, Rodic- Jovicic, Jovancic, Ivanic- Ben, Marin, Boaci Zasto Gobeljic pre Gajica? Ne sutra, vec zasto Gajic nije ni prijavljen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 Зато што је био са младом репрезентацијом, и плус је задобио повреду па му је дат одмор да се опорави 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 8 minutes ago, ZiS said: evo nema gardista vise, sta je sledeca zamerka? Gardisti su samo comic relief, glavni problem ostaje isti, da li igramo fudbal ili onu bednu imitaciju zvanu na korner manje od protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Pa ne znam bas...ovde se vise apostrofiralo ko treba a ko ne treba da igra, bez ikakvog argumenta, bez ikakvog pokusaja objasnjenja sta nedostaje u igri, u sistemu, u mehanizmu, kakvi su problemi u tranziciji, sto pozitivnoj, sto negativnoj, kakvih problema imamo kod ulaza u igru, zasto vise nema onog organizovanog presinga od pre dve-tri sezone....bilo kakve fudbalske diskusije....nego "pizdoje i sisoje", piksla i ostalo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 5 minutes ago, The Walking Dravot said: Gardisti su samo comic relief, glavni problem ostaje isti, da li igramo fudbal ili onu bednu imitaciju zvanu na korner manje od protivnika. Nije da gardisti nisu bili problem, s tim da se o tome i trener "kasno informisao". Igracki tim moze samo da prosperira bez nekolicine navedenih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) 16 minutes ago, The Walking Dravot said: Zasto Gobeljic pre Gajica? Ne sutra, vec zasto Gajic nije ni prijavljen? Dobio je dozvolu iz kluba za produzeni odmor, zbog obaveza u u21 i sitne povrede. Babic je npr izabrao da dodje na pripreme sto pre, sto je za pohvalu. Edited July 8, 2019 by Markoss 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Mislim da nema mnogo dilema za prvih 11 sutra: Borjan- Gobeljic, Milunovic, Babic, Rodic- Jovicic, Jovancic, Ivanic- Ben, Marin, Boaci Prakticno isti tim od proletos. Prošle godine protiv Suduve su tu bili Degenek i Krsticic. Po mojoj proceni jedno 25% smo slabiji nego tada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 1 hour ago, ZiS said: Pa ne znam bas...ovde se vise apostrofiralo ko treba a ko ne treba da igra, bez ikakvog argumenta, bez ikakvog pokusaja objasnjenja sta nedostaje u igri, u sistemu, u mehanizmu, kakvi su problemi u tranziciji, sto pozitivnoj, sto negativnoj, kakvih problema imamo kod ulaza u igru, zasto vise nema onog organizovanog presinga od pre dve-tri sezone....bilo kakve fudbalske diskusije....nego "pizdoje i sisoje", piksla i ostalo... Каква гомила неистина. Или пишеш само да нешто напишеш или ниси читао раније. Итекако се писало о игри, транзицији исл и чињеници да се дешава даунгрејд и игре и саме екипе у осносу на претходни период. Лично не знам колико сам пута помињао у позитивном контексту Краснодар и руку ка напријед као и резултат са слабијом екипом него сада. Надимци су и дошли као последица тога и ничега другог. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Procentualno 5%...ostatak je bio avansno kukumavcenje cim izadje postava i deljenje epiteta bez osnova...bolje poslusaj Kosanovica, mozda nesto i naucis o fudbalu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 naucio sam u finalu kupa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Da se primetiti u tvojim izlaganjima to znanje...i tebi kao i tvom "pajtosu" preporucujem ovih 70 minuta...lepa fudbalska lekcija nekog ko zna svoj posao...cisto da sutra ne izgledate ovako... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) 2 hours ago, ZiS said: Pa ne znam bas...ovde se vise apostrofiralo ko treba a ko ne treba da igra, bez ikakvog argumenta, bez ikakvog pokusaja objasnjenja sta nedostaje u igri, u sistemu, u mehanizmu, kakvi su problemi u tranziciji, sto pozitivnoj, sto negativnoj, kakvih problema imamo kod ulaza u igru, zasto vise nema onog organizovanog presinga od pre dve-tri sezone....bilo kakve fudbalske diskusije....nego "pizdoje i sisoje", piksla i ostalo... O svemu ovome pisalo se dosta, ne znam da li nisi bio tad na forumu pa nisi video, mrzelo te da čitaš ili si zaboravio, ali evo ako budeš želeo daću ti ja svoj pokušaj objašnjenja ponovo s akcentom na poređenju igre iz prolećnog dela sezona 18/19 i 19/20. Nisam stručan kao Kosanović, ali mislim da imam dobrih ideja. Edited July 8, 2019 by Ikac Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Citao sam i dok nisam ucestvovao...znam ja dobro kome se obracam i znam ko je pisao stvari potkrepljene argumentima i analizama a ko je pisao uz vetar i kad treba i kad ne treba... Abraham je to u nekoliko situacija lepo objasnio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Prvi put od kad znam za sebe a tako i za Zvezdu, da pred prvu utakmicu u sezoni, ja nemam ni najmanju zelju da istu odgledam, ranije kad bi neko to reko, bio sam u fazonu ma gde to nije moguce, ali sad vidim da jeste.. Svaka im cast kad su uspeli da mi zgade i ovo. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Dosta sa cepidlačenjem i kritikama,ovaj trener i momci na terenu zasluzuju podrsku celokupne javnosti na putu ka novom starom cilju. Zvezda je iznad svih !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts