Small Owl Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 1 hour ago, Gilmour said: Gde je i sta radi celavi Aleksandar Pantic, a.k.a desni bek trofejne generacije? Ne mislim na ovog modernog wanna be talenta koji nije igrao dalje od drugarove svadbe. Prije 10 god bio u FK Rudar Prijedor...mozda tamo znaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borivoje Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Na kojoj poziciji igra Nikolic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 1 hour ago, Zvezdinho said: Kakav crni Makeda. Na 36 utakmica samo 14 golova, ko zna koliko sa penala. Covek se raspada. Više nego naši centarfori zajedno. No nije to sada neko posebno merilo. Ja njega pamtim u tim retkim mečevima kada je igrao za Mančester, ali tada je bio baš klinac. Posle toga nemam pojma šta se dešavalo sa njim, ali statistički se vratio u Grčkoj, koliko je to merodavno naravno. Šta znam, ima sigurno bolji igrački pedigre nego Tomane, i verovatno bi značio ukoliko bi bio u punoj formi i bez povreda naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 (edited) Odlican Spiridon, rekoh ja da se previse pljuje unapred. Gol i asistencija, Doduse Borac nije neki tim. Bice dosta muke u odbrani u Evropi ako se ne dovede neko. Edited July 28, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Lep gol Nikolića. Spiridon mi se sve više sviđa, vidi se da nije neznalica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 8 minutes ago, Don Juan said: Više nego naši centarfori zajedno. No nije to sada neko posebno merilo. Ja njega pamtim u tim retkim mečevima kada je igrao za Mančester, ali tada je bio baš klinac. Posle toga nemam pojma šta se dešavalo sa njim, ali statistički se vratio u Grčkoj, koliko je to merodavno naravno. Šta znam, ima sigurno bolji igrački pedigre nego Tomane, i verovatno bi značio ukoliko bi bio u punoj formi i bez povreda naravno. Od 14 golova 7 sa penaltika u 34 utakmice. Mnogo tanko to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Nama i trebaju igraci sa dobrom realizacijom penala jer mi ih imamo mnogo, skoro svaku utakmicu. 7 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Veliki pozdrav za @Don Juan koji je jedini cvrsto verovao u Kangin povratak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Одгледаххх. Ако ништа барем је дошло вријеме да је број гледалаца пропорционалан приказаном на терену. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 (edited) 1 hour ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Veliki pozdrav za @Don Juan koji je jedini cvrsto verovao u Kangin povratak. Čekaj nije samo Kanga, najavio sam i Kataia 😁. Od mene ovaj prelazni rok dosta 🤣🤣🤣. Edit. Ok još Ivanović, i to je to. Edited July 28, 2020 by Don Juan 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Spiridonović danas zaista dobar, trebalo bi sačekati ozbiljnije utakmice za analizu, ali možda nije dunster za kakvog smo ga smatrali. Sjajno je proigrao Nikolića kod gola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 3 hours ago, Kankkunen said: Kanga, Katai, Ben ... nači, može ponovo da se gleda i fuzbal Kankunen na FK temi...sad sam sve video 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 3 hours ago, Zvezdinho said: Kakav crni Makeda. Na 36 utakmica samo 14 golova, ko zna koliko sa penala. Covek se raspada. Nije istina. Gledao sam barem 5 utakmica panathinaikosa i jako solidno je izgledao. 3 razreda iznad našeg postoječeg kadra. Video samo golove i isto moram da pohvalim Spiridonovića. Fin pas za Nikolića i odma otvaranje na dvojnu u dubinu. A i u situaciji gde je on postigao gol, fino je osetio gde se otvara prostor i to iskoristio utrčavanjem i finiširao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 baloteli slobodan. bilo bi vrh zezanje. a i ima sampionski pelcer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 7 minutes ago, HAMMER said: baloteli slobodan. bilo bi vrh zezanje. a i ima sampionski pelcer Haha, Baloteli-Kanga, pa ja mislim da bi bili najluđa ekipa na svetu 🤣. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 14 minutes ago, L' Imperatore said: Nije istina. Gledao sam barem 5 utakmica panathinaikosa i jako solidno je izgledao. 3 razreda iznad našeg postoječeg kadra. Video samo golove i isto moram da pohvalim Spiridonovića. Fin pas za Nikolića i odma otvaranje na dvojnu u dubinu. A i u situaciji gde je on postigao gol, fino je osetio gde se otvara prostor i to iskoristio utrčavanjem i finiširao. Sta nije istina, da je na 36 utakmica dao samo 7 golova iz igre i 7 iz penala. Kao sto sad dizete Makedu u nebesa , tako ste Spiridonovica pljuvali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 5 minutes ago, Zvezdinho said: Sta nije istina, da je na 36 utakmica dao samo 7 golova iz igre i 7 iz penala. Kao sto sad dizete Makedu u nebesa , tako ste Spiridonovica pljuvali. Dok s druge strane, u ekipi imamo tri vrsna napadača koji su uspeli, da u sezoni za nama, u svim takmičenjima zbirno daju 21 pogodak (mrzi me da proveravam koliko ih je iz penala)... Što je za svaku pohvalu 👏... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 32 minutes ago, Don Juan said: Haha, Baloteli-Kanga, pa ja mislim da bi bili najluđa ekipa na svetu 🤣. Djarma pokraden :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 22 minutes ago, Azazelkg said: Dok s druge strane, u ekipi imamo tri vrsna napadača koji su uspeli, da u sezoni za nama, u svim takmičenjima zbirno daju 21 pogodak (mrzi me da proveravam koliko ih je iz penala)... Što je za svaku pohvalu 👏... Pa nam u to ime treba jos jedan slican. Bocka ne bi menjao ni za 3 Makede, pa makar ne dao ni jedan gol do kraja karijere. A da nam treba neki napadac treba, al to sigurno nije Makeda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Pa nam u to ime treba jos jedan slican. Bocka ne bi menjao ni za 3 Makede, pa makar ne dao ni jedan gol do kraja karijere. A da nam treba neki napadac treba, al to sigurno nije Makeda. Bocka bih dao za markicu i bon za topli obrok. I da se pitam je l' treba da doplatim za salatu, ili samo idu kuvano jelo i hleb za te pare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borivoje Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Da l Stankovic moze da se izbori sa igracima renomea i karaktera Kange i Kataija, za Super Maria ne moram ni da pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Još LeTalek, Donald, Srnić i Milić i pali se mašina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 27 minutes ago, Dropkick Murphys said: Još LeTalek, Donald, Srnić i Milić i pali se mašina. Realno nama vise treba Donald nego Kanga. 58 minutes ago, Gilmour said: 1 hour ago, Zvezdinho said: Pa nam u to ime treba jos jedan slican. Bocka ne bi menjao ni za 3 Makede, pa makar ne dao ni jedan gol do kraja karijere. A da nam treba neki napadac treba, al to sigurno nije Makeda. Bocka bih dao za markicu i bon za topli obrok. I da se pitam je l' treba da doplatim za salatu, ili samo idu kuvano jelo i hleb za te pare. Lako se zaboravljaju Bockove zasluge, ljudima je ovde fetish postalo pljuvanje svakoga ko i malo padne. Treba postovati igrace koji su nam vaznim golovima u Evropi srecu donosili. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Lako se zaboravljaju Bockove zasluge, ljudima je ovde fetish postalo pljuvanje svakoga ko i malo padne. Treba postovati igrace koji su nam vaznim golovima u Evropi srecu donosili. Naravno, polazio sam od pretpostavke da gledamo trenutnu vrednost igraca za tim. Tom logikom zasluga, pljuvanja i postovanja bi Fernando Jero i dalje bio Bekenbauer Real Madrida, a Serhio Ramos mu grejao klupu.Pustite tu mantru, to nema poente u profesionalnom odnosu, koje god sustine bio. Ili doprinosis ili ne. Nema opcije "doprinosio je". Svi Zvezdasi postuju Boacijeve igre, pogotovo one u prvom mandatu, ali on od dolaska iz Kine ne izgleda, ne igra i ne doprinosi kao profesionalni fudbaler vec oponasa coveka od 38 godina i vestackim kukom.Gledas TV, on uhvatio sprint ka lopti koja ide u aut, a ti se drzis za glavu jer znas da je rizik od istezanja zadnje loze vise nego solidan.Doprinosio je i Jovancic svojevremeno, pa ga sada u planovima nema niko ko od fudbala leba jede, ili isti komentarise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts