Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, jevrem69 said:

Sigurno nije trazio da igra u 14h 30 - 15 h po najvecoj vrucini, verovatnije kasnije oko 18h ................ znamo kako funkcionise celu karijeru po ovakvoj vrucini, doduse, izgleda da je vlaznost vazduha dosta niska, pa to malo olaksava stvari, igra se u pustinjskim uslovima ..................

Moguće da je tražio ovaj termin ako mora jednom da igra po vrućini, da to bude sad.

Ako sam dobro razumela Pešikana, i Janik sutra igra dan.

Posted

Nisam gledao prvi set, ali u drugom Novak sipa UE samo tako. Ipak, izgleda sigurno na terenu (a kako i ne bi, kad je ovom Rodzeru 😉 pobeda u prvom kolu prva takva na sljaci na nekom znacajnijem turniru)

Posted

Zar nije Nole igrao sa Nadalom po nekoj teskoj vrucini na 37+ na OI 24.  Mislim cela ta nedelja su bili brutalne temperature pa se nije nesto zalio tada. Mislim da kod njega je vise problem kombinacija vrucina+vlaga, nego sama vrucina. Ovako iz vrh glave samo jednom pamtim da se zalio na vrucinu u Parizu i to 2014 polufinale sa Gulbisom I finale sa Nadalom. Bila je prica da je imao stomacni virus tada. Naravno puno je bilo ovih "hladnih" RGa kroz svih ovih godina ali generalno vise je imao problema sa vetrom tamo nego sa vrucinom.

Posted

Dobro, Kecmanovic je najverovatnije out, onda po logici Medjedovic mora da sredi Ruda i zakaze veliki srpski derbi, pod uslovom da Novak po ovakvim uslovima sprmparci Fonseku 😚

Posted
5 minutes ago, Elias said:

Zar nije Nole igrao sa Nadalom po nekoj teskoj vrucini na 37+ na OI 24.  Mislim cela ta nedelja su bili brutalne temperature pa se nije nesto zalio tada. Mislim da kod njega je vise problem kombinacija vrucina+vlaga, nego sama vrucina. Ovako iz vrh glave samo jednom pamtim da se zalio na vrucinu u Parizu i to 2014 polufinale sa Gulbisom I finale sa Nadalom. Bila je prica da je imao stomacni virus tada. Naravno puno je bilo ovih "hladnih" RGa kroz svih ovih godina ali generalno vise je imao problema sa vetrom tamo nego sa vrucinom.

Igrao je sa senkom Nadala.

Novak nikad nije voleo vrućinu.

Posted

Nije Novak jos uvek nastelovan na 100% jos uvek ima promasaja iz bekhend paralele, a malopre je bio i ovaj iz forhenda, takodje servis povremeno skripi ................ u sledecem kolu ce sve to morati da bude mnogo bolje. 

Sta sada radi sa servisom?

2 minutes ago, Helena said:

Always on My Mind sam volela, sad sam je bukvalno zamrzela.

Ne znam kako mogu toliko biti dosadni.

Kod mene obrnuto, originalnu verziju nisam mogao da smislim, a ova je kud i kamo bolja, mada sto jes' jes' preteruju sa emitovanjem iste.

Posted
1 minute ago, La mano de Dios said:

Poraz Eline Ribakine u 2.kolu Rolan Garosa. Bolja je bila Starodubceva sa 2:1 u setovima.Najvece iznenadjenje dosadasnjeg Rolan Garos u obe konkurencije i svetski broj 2. je out.

Banjac se ne slaže :classic_sleep:

I taman sam htela da napišem da Novak ne igra DŠ i Rojer odigra