nlavrnja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ES 4k bi trebalo da je deo standard ponude kod svih provajdera, na sbb je br 123. Pise da prenose Giro, ali ide tenis 1
jevrem69 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, nlavrnja said: ES 4k bi trebalo da je deo standard ponude kod svih provajdera, na sbb je br 123. Pise da prenose Giro, ali ide tenis ja to nemam ioako sam sbb korisnik, imam 121 i 122 to su ES1 i ES 2 , pa onda ide kanal 125 ....................
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://partner.nonamejose.sx/2ab893d4/3fd20dee/00dce912 Medjedovic link
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tejlor Fric protiv 156 igrača svijeta ima 0-2. Oba put ga lik dobio u tb.
La mano de Dios Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago (edited) Fricu je sljaka ubedljivo najgora podloga, plus je bio i povredjen neko vreme. Nije ovo previse iznenadjujuce.Prosle godine je isto izgubio u 1.kolu samo sto je Altmajer za Basavaredija ozbiljan igrac na sljaci. Edited 57 minutes ago by La mano de Dios
crni96 Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Bas neki dan citam da se razveo, prodje mi kroz glavu ispada u 1kolu rg 1/1 Hamad Bogami jedva prezivljava u ovom 3 setu.
La mano de Dios Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Prizmic je danas prepustio samo 5 gemova svom protivniku, Fonseka isto sigurna pobeda u 3 seta i sada igraju jedan protiv drugog u 2.kolu. Bice to jedan od boljih meceva 2.kolo za pracenje. Bloks isto sigurna pobeda i 2R potencijalno sa De Minorom isto zanimljiv mec i nimalo lak zadatak za Australijanca.
Helena Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Obleka je prelepa. Nadam se da ćemo je još gledati ovde
Recommended Posts