alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Biće muka ceo ovaj set izgleda, neće valjati da ga ispusti i produži kuvanje.
jevrem69 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sada otprilike i vidimo da Novak i u jednom manje vise laganijem ritmu ima goriva za otprilike 2 h tenisa po ovakvoj vrucini. Da li to moze da popravi do sledece runde, to je veliko pitanje. Nisam optimista, a pogotovo ne, ako i prodje i padne mu Rud u cetvrtoj rundi ......................
Elias Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Dobro igra Rojer, vidi se da jos veruje, jako nezgodan, zilav protivnik, nije pao ni u jednom trenutku do sada, bori se svim silama, mozda I dodje do 4 seta ovde.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, jevrem69 said: Sada otprilike i vidimo da Novak i u jednom manje vise laganijem ritmu ima goriva za otprilike 2 h tenisa po ovakvoj vrucini. Da li to moze da popravi do sledece runde, to je veliko pitanje. Nisam optimista, a pogotovo ne, ako i prodje i padne mu Rud u cetvrtoj rundi ...................... Nije ovo gorivo. KjotaVong je maksimalno tolerantan, Novak je zaslužio opomenu još kad, i ne znam šta mu je.
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ok, i mozak je negde na odmoru trenutno, kao da ima nameru da igra još setova.
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Tacno sam znao kad je krenuo da skoci da udari fh da ce da izgubi poen, neverovatno sta radi sada. I sad jos cacka i publiku, bice ovo dugo popodne po svemu sudeci. Edited 4 hours ago by La mano de Dios
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa dobro, nije kao da mora da čuva snagu za Sinera, dokle stigne stigne. 1
Elias Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago U medjuvremenu Navone I Mensik igraju jedan od brutalnijih 5 setova u skorije vreme.
crni96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, alcesta said: Pa dobro, nije kao da mora da čuva snagu za Sinera, dokle stigne stigne. Brat se čuva za W
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav mec Navonea i Mensika, 5 setova i skoro 5 sati. U supertajbrejku Mensik iskoristio tek 7.mec loptu i plasirao se u trece kolo. 1
jevrem69 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo je vec ozbiljan kanal protiv ovog Tipsinog ucenika, kojem je otac bio jedan od direktora u "Delezu" , nije zezanje ................. ne ssecam se da je skoro imao ovako ocajan servis u nekom setu i toliko duplih .................. Ovo mu je bila verovatno i poslednja sansa na turniru da mec zavrsi za maksimum 2h, sada slede teski i iscrpljujuci mecevi protiv specijalista za sljaku, pitanje koliko ce tu goriva imati. Tu i pola sata duze igranja po mecu moze da dodje na naplatu. Ali ovakav nivo pasivnosti protiv ovoliko slabije rangiranog igraca, to nije recept za uspeh ...............
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svaka čast ovom dečku, koliki su se dobro držali pa izgube ovakav TB 7:1. Ovaj se ne da, bravo.
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zasluzio je Rojer set, nema tu govora. Djokovicu bi bilo bolje da se zapita malo kako je posle ona prva 2 seta dosao do ovoga umesto sto se ljuti na sve i svakoga i ironicno komentarise.
jevrem69 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Novak ce tesko sa ovakvim oscilacijama dalje od treceg-cetvrtog kola, tako je otprilike i izgledalo predvidjanje kada je izasao zreb, jedan odigrani mec na sljaci dolazi na naplatu.
Elias Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ne znam gde se ovaj krio do sada ali ovo je bas brutalna igra, rekao bih Top 10 nivo igre od ovog Francuza. Mislim da I Nole nije ocekivao ovakav nivo od svog protivnika. Frustracije su vidljive kod Noleta trenutno.
jevrem69 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, La mano de Dios said: Zasluzio je Rojer set, nema tu govora. Djokovicu bi bilo bolje da se zapita malo kako je posle ona prva 2 seta dosao do ovoga umesto sto se ljuti na sve i svakoga i ironicno komentarise. pa budimo realni, pogledaj koliko mu je Novak poklonio poena u ovom setu kroz duple, sigurno jedan ceo gem, ako ne i vise ................. servis je taj koji je najvise podbacio u situaciji kada je protivniku dva puta uzeo serivs i mogao mirno da odrzava prednost u svojim gemovima. Takodje i onolika pasivnost u drugoj fazi ovog seta i u tajbrejku, gde je dosta kratkih lopti nabacivao djecarcu na zicer. 1
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Hahhahaha ali Djokovic koji se drka na boks jer cute a ovaj mucenik Banjac kaze da se svadja sa sudijom jer oce da pozuruje skupljace loptica hahahahah Edited 3 hours ago by La mano de Dios
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kažu na tviteru, Morgado mislim, da se Blok povredio na zagrevanju o nešto, nisam razumela reč, i da Kurijer godinama upozorava na to. A Novak mi guli živce ko bananu 3 minutes ago, La mano de Dios said: U medjuvremenu u Madridu. Rafa je bas bas smrsao, ne znam da li ima 70 kila u njemu. Hahhahaha ali Djokovic koji se drka na boks jer cute a ovaj mucenik Banjac kaze da se svadja sa sudijom jer oce da pozuruje skupljace loptica hahahahah Pešikan 1
Recommended Posts