Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sada otprilike i vidimo da Novak i u jednom manje vise laganijem ritmu ima goriva za otprilike 2 h tenisa po ovakvoj vrucini. Da li to moze da popravi do sledece runde, to je veliko pitanje. Nisam optimista, a pogotovo ne, ako i prodje i padne mu Rud u cetvrtoj rundi ......................

Posted

Dobro igra Rojer, vidi se da jos veruje, jako nezgodan, zilav protivnik, nije pao ni u jednom trenutku do sada, bori se svim silama, mozda I dodje do 4 seta ovde.

Posted
1 minute ago, jevrem69 said:

Sada otprilike i vidimo da Novak i u jednom manje vise laganijem ritmu ima goriva za otprilike 2 h tenisa po ovakvoj vrucini. Da li to moze da popravi do sledece runde, to je veliko pitanje. Nisam optimista, a pogotovo ne, ako i prodje i padne mu Rud u cetvrtoj rundi ......................

Nije ovo gorivo.

KjotaVong je maksimalno tolerantan, Novak je zaslužio opomenu još kad, i ne znam šta mu je.

Posted (edited)

Tacno sam znao kad je krenuo da skoci da udari fh da ce da izgubi poen, neverovatno sta radi sada. I sad jos cacka i publiku, bice ovo dugo popodne po svemu sudeci.

Edited by La mano de Dios
Posted
5 minutes ago, alcesta said:

Pa dobro, nije kao da mora da čuva snagu za Sinera, dokle stigne stigne.

Brat se čuva za W

Posted

Ovo je vec ozbiljan kanal protiv ovog Tipsinog ucenika, kojem je otac bio jedan od direktora u "Delezu" , nije zezanje ................. ne ssecam se da je skoro imao ovako ocajan servis u nekom setu i toliko duplih ..................

Ovo mu je bila verovatno i poslednja sansa na turniru da mec zavrsi za maksimum 2h, sada slede teski i iscrpljujuci mecevi protiv specijalista za sljaku, pitanje koliko ce tu goriva imati. Tu i pola sata duze igranja po mecu moze da dodje na naplatu. Ali ovakav nivo pasivnosti protiv ovoliko slabije rangiranog igraca, to nije recept za uspeh ...............

Posted

Novak ce tesko sa ovakvim oscilacijama dalje od treceg-cetvrtog kola, tako je otprilike i izgledalo predvidjanje kada je izasao zreb, jedan odigrani mec na sljaci dolazi na naplatu.

Posted

Ne znam gde se ovaj krio do sada ali ovo je bas brutalna igra, rekao bih Top 10 nivo igre od ovog Francuza. Mislim da I Nole nije ocekivao ovakav nivo od svog protivnika. Frustracije su vidljive kod Noleta trenutno. 

Posted
1 minute ago, La mano de Dios said:

Zasluzio je Rojer set, nema tu govora. Djokovicu bi bilo bolje da se zapita malo kako je posle ona prva 2 seta dosao do ovoga umesto sto se ljuti na sve i svakoga i ironicno komentarise.

pa budimo realni, pogledaj koliko mu je Novak poklonio poena u ovom setu kroz duple, sigurno jedan ceo gem, ako ne i vise ................. servis je taj koji je najvise podbacio u situaciji kada je protivniku dva puta uzeo serivs i mogao mirno da odrzava prednost u svojim gemovima. Takodje i onolika pasivnost u drugoj fazi ovog seta i u tajbrejku, gde je dosta kratkih lopti nabacivao djecarcu na zicer.

• Like 1
Posted (edited)

Hahhahaha ali Djokovic koji se drka na boks jer cute a ovaj mucenik Banjac kaze da se svadja sa sudijom jer oce da pozuruje skupljace loptica hahahahah

Edited by La mano de Dios
Posted

Kažu na tviteru, Morgado mislim, da se Blok povredio na zagrevanju o nešto, nisam razumela reč, i da Kurijer godinama upozorava na to.

A Novak mi guli živce ko bananu :classic_dry:

3 minutes ago, La mano de Dios said:

U medjuvremenu u Madridu. Rafa je bas bas smrsao, ne znam da li ima 70 kila u njemu.

Hahhahaha ali Djokovic koji se drka na boks jer cute a ovaj mucenik Banjac kaze da se svadja sa sudijom jer oce da pozuruje skupljace loptica hahahahah

Pešikan 

• Like 1