Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rezultatski ovo jeste najveci upset svih vremena, najbolji igrac na svetu i drugi najveci favorit po kvotama u istoriji slemova gubi od 2:0 i 5:1.

Ali kad se uzme kontekst nisam siguran da ovo moze da se meri sa legitimnim raspadima koji se nisu desili zbog spoljnih uslova. Na RG-u nista nece da nadmasi Korijin raspad.

• Like 2
Posted

Korija je isto imao grceve sredinom meca skoro set, set I po, 3 I 4 set, doduse uspeo da se vrati fizicki I da chokuje nekoliko servisa  za titulu u 5 setu.

Posted
1 minute ago, Helena said:

Opet ne, nije bio višestruki slem šampion i prvi na svetu.

Ja samo pokusavam da razgranicim izmedju ispadanja jer se igrac raspao igracki, i ovog sto se desilo danas.

Da je ovo bilo koji drugi turnir Siner bi u nekom trenutku predao mec, pa bi onda ovo vise licilo na onu situaciju gde je Dimitrov predao njemu nego na neki neverovatan preokret. Da Fric nije bezveznjak koji super lepkom lepi patike i da je uspeo da zavrsi Djokovica na AO21, to ne bi bio neverovatan preokret, nego bi Djokovic jednostavio ispao sa turnira jer je pokidao misic.

Sa druge strane imamo recimo Zvereva na USO20, recimo Fed protiv Andersona na W18... Situacije gde je igrac prokockao mec koji nikako nije smeo da se prokocka.

Posted
18 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Rezultatski ovo jeste najveci upset svih vremena, najbolji igrac na svetu i drugi najveci favorit po kvotama u istoriji slemova gubi od 2:0 i 5:1.

Ali kad se uzme kontekst nisam siguran da ovo moze da se meri sa legitimnim raspadima koji se nisu desili zbog spoljnih uslova. Na RG-u nista nece da nadmasi Korijin raspad.

Kolike su bile kvote na njega i Novaka pre pocetka?

Posted (edited)
55 minutes ago, Elias said:

Vodio je 5-1 u 3 setu, ali bilo je I jachih preokreta u proslosti sa spasavanjen i ML. Ali svakako jedan od vecih shokova u istoriji tenisa. Nivo Nadal RG 2009 ili Steffi Graf prva runda tamo neki Vimbldon sredinom 90tih.

Mislio sam na GS-u, ne mislim na preokrete na ostalim turnirima. Pa cak ne mislim ni na spasavanje mec lopte, jer mi je ovo npr.  veci comeback nego Alkarazov protiv Sinera kad je gubio 2:0 u setovima, i spasavao mec lopte u trecem setu, zato sto Siner nije vodio 4:0, ili 5:1 u trecem setu vec je bio gem razlike.

Edited by diego
Posted (edited)
20 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Ja samo pokusavam da razgranicim izmedju ispadanja jer se igrac raspao igracki, i ovog sto se desilo danas.

Da je ovo bilo koji drugi turnir Siner bi u nekom trenutku predao mec, pa bi onda ovo vise licilo na onu situaciju gde je Dimitrov predao njemu nego na neki neverovatan preokret. Da Fric nije bezveznjak koji super lepkom lepi patike i da je uspeo da zavrsi Djokovica na AO21, to ne bi bio neverovatan preokret, nego bi Djokovic jednostavio ispao sa turnira jer je pokidao misic.

Sa druge strane imamo recimo Zvereva na USO20, recimo Fed protiv Andersona na W18... Situacije gde je igrac prokockao mec koji nikako nije smeo da se prokocka.

Ne znam kakve veze ima super lepak, ali Novak ne bi bio to što jeste da je ispuštao ovakve stvari.

Fed je izgubio Vimbldon 2919.🤪 2019. pa to nije ovaj nivo čokeraja.

Prošle godine je imao tri meč lopte, pa je izgubio.

Uz svesrdnu pomoć sutkinje.

Edited by Helena
Posted
1 minute ago, Helena said:

Ne znam kakve veze ima super lepak, ali Novak ne bi bio to što jeste da je ispuštao ovakve stvari.

Fed je izgubio Vimbldon 2919. pa to nije ovaj nivo čokeraja.

Prošle godine je imao tri meč lopte, pa je izgubio.

Uz svesrdnu pomoć sutkinje.

Tom logikom je Dimitrov choker jer je ispustio 2-0 protiv Sinera.

Posted
8 minutes ago, crni96 said:

Ne ide mi u glavu da lik dobije MOT na 5-4 0-40 ????  Kako?

Lako kad su pola čelnika u tenisu Talijani.

Plus nije smeo da dobije nikako, Alkaraz je protiv Novaka sačekao da se gem završi i opet nije bilo mto.

I sad ima 0:2 u slemovima "najbolje sezone ikad".

Posted
3 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Tom logikom je Dimitrov choker jer je ispustio 2-0 protiv Sinera.

Davno poznata stvar da je on čoker i bez grčeva.

Ovde su stvari mnogo drugačije.

Posted

Au ljudi moji, šta ovo bi :smiley5: malopre stigoh s posla i nije mi dosad palo na pamet ni LS da proverim, kad ono...

23 hours ago, alcesta said:

Pa dobro, nije kao da mora da čuva snagu za Sinera

Pazi stvarno... sad kad ispadne od Fonseke :classic_biggrin:

2 hours ago, McLeod said:

a za ostalo cutim.

Mislim da je ovo presudilo :classic_cool:

57 minutes ago, Mina D. Harker said:

Pade mi na pamet, možda Zverev dobija noćni termin zbog dijabetesa.

Hronična bolest>>>(hronična)sredovječnost

Ma nije to zbog Zvereva, nego zato što igra protiv Francuza.

19 minutes ago, Boxy said:

E sad navijam da Zverev ne osvoji, bukvalno bilo ko moze, samo ne on

Nemaš razloga za brigu :classic_cool:

Posted

Evo sada sam posle posla pogledao skracenu varijantu meca koji je do pred sam kraj treceg seta licio na jucerasnji mec izmedju Medjedovica i Ruda i onda ............ krsenje pravila, dve ultraduge pauze, ali Siner je ocigledno verovao da mozda ipak u nekom trnutku da se vrati u mec ................. medjutim, problem sa servisom je bio bas ocigledan od druge polovine cetvrtog seta, kretanje takodje ............... definitivno se Zverevu sada otvara zivotna sansa da trijumfuje na nekom GS, ali i Rud ce se tu pitati za nesto .................. za Novaka pored ovih standardnih mina sa dnevnim terminom (sutra ce kazu temperatura ici u Parizu i do 34C) i prevelike potrosnje u prethodnom kolu pored apsolutnog autsajdera, bice dobro ako nekako uspe sutra da u teskim uslovima pobedi mladjeg i svezijeg protivnka, ali i da to uradi, cega ga regenerisani Rud ..................... u kom delu zreba je Koboli?

Posted

Novak ako odigra odličan meč protiv Fonsece i iznenadi nas sve ovde sa dobrom partijom + valjda će u narednim rundama dobijati noćnu sesiju = favorit broj 1. 

• Like 1