deez nuts. Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Najjace od svega mi sto Bibiku vaskrsavaju AI slopom najgorim 😆
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, deez nuts. said: Najjace od svega mi sto Bibiku vaskrsavaju AI slopom najgorim 😆 Je li tačno da je likvidiran, ili je fake news? Naletela sam na to prekjuče, ali je bilo "potvrđeno" da je lažna vest. Onda sam videla i taj očigledno AI-generated video, kako Netanyahu poručuje kafu za poneti.
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Iran je krenuo da juri najvise predstavnike vlasti Izraela. Od prvog coveka Mosada preko najvisih predstavnika vlasti. Izrael to radi uhodano. Izrael je sinoc gadjao:
Darko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 11 minutes ago, suptil said: Iran je krenuo da juri najvise predstavnike vlasti Izraela Pa mogu sad ja da jurim Sydney Sweeney, ne znači da sam je uhvatio ili da mogu. Edited 6 hours ago by Darko 1 1
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Darko said: Pa mogu sad ja da jurim Sydney Sweeney, ne znači da sam je uhvatio ili da mogu. Iran je gadjao nesto u Cezariji. Gadfjao je dosta toga u Izraelu a mete su bili najvisi nosioci vlast.Zasto gadjaju u Emirate tj. hotele. Imaju podatyke gde se nalaze obavestajci visokog ranga i ganjaju ih. Mozes u to da verujes a i ne moras. Potvrdjeno je da je ubijen nocas Golamreza Solejmani, cekaju se informacije u uspesnoti na Larijanija. Iz mog ugla to je odmazda na ono sto su Iranci pogodili tj. eliminisali u Izraelu. Neko bi reko da je ovo praksa Izraela, jeste praksa ali mislim da je ovo deo odmazde za eliminaciju nekih visokih zvanicnika Izraela sto vojnih sto civilnih.
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 51 minutes ago, suptil said: Iran je gadjao nesto u Cezariji. Gadfjao je dosta toga u Izraelu a mete su bili najvisi nosioci vlast.Zasto gadjaju u Emirate tj. hotele. Imaju podatyke gde se nalaze obavestajci visokog ranga i ganjaju ih. Mozes u to da verujes a i ne moras. Pretpostavljam da iz nekih pro-Iranskih portala dolaze te vesti. Mislim, volele bi mule da imaju mogućnost, samo je nemaju. 1
feanorlfc Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, Darko said: Sačekajte, jel se ovde stvarno veruje da je Bibi mrtav? Ma sigurno nije mrtav. Svakako je cudno da od coveka koji se oglasavao 3 puta dnevno, u poslednjih nedelju dana imamo samo dva snimka, koji su, najblaze receno, sumnjivi. Sta ga sprecava da se obrati javnosti kao ranije? Posebno ako uzmemo kao istinu da Iran nema cime da ozbiljno naudi Izraelu. Svakako, ne mislim da je mrtav, ne bih iskljucio da je ranjen. Edited 5 hours ago by feanorlfc 2
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, Darko said: Pretpostavljam da iz nekih pro-Iranskih portala dolaze te vesti. Mislim, volele bi mule da imaju mogućnost, samo je nemaju. Ceo svet bruji o tome da su Iranci gadjali Netanjahua, ne ulazim u to da li su uspesni u tome ili ne. To za ovu pricu nije vazno. Ali otkud ta prica o njemu ako ga nisu gadjali? 1
feanorlfc Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izrael potvrdio da je eliminisan Laridzdani. To je verovatno najveci udarac za Iran jos od prvog dana.
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam dal je ovo prava tema ali malo smeha ne bi škodilo:
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, feanorlfc said: Ma sigurno nije mrtav. Svakako je cudno da od coveka koji se oglasavao 3 puta dnevno, u poslednjih nedelju dana imamo samo dva snimka, koji su, najblaze receno, sumnjivi. Sta ga sprecava da se obrati javnosti kao ranije? Posebno ako uzmemo kao istinu da Iran nema cime da ozbiljno naudi Izraelu. Svakako, ne mislim da je mrtav, ne bih iskljucio da je ranjen. Ma živ je i ok je: https://www.bbc.com/news/videos/cr5lgv34j87o Za manjak konferencija, Iran ipak ima balističke rakete, predostrožnost nije na odmet.
deez nuts. Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 32 minutes ago, Darko said: Ma živ je i ok je: https://www.bbc.com/news/videos/cr5lgv34j87o Za manjak konferencija, Iran ipak ima balističke rakete, predostrožnost nije na odmet. E ako bbc kaze... prsten na ruci kad je gura u dzep, posle ga nema popije kafu a nivo ostane isti covek levoruk i u svim snimcima do sada je case drzao u levoj ruci... itd idemo dalje...
Angelia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, suptil said: Iran je gadjao nesto u Cezariji. Gadfjao je dosta toga u Izraelu a mete su bili najvisi nosioci vlast.Zasto gadjaju u Emirate tj. hotele. Imaju podatyke gde se nalaze obavestajci visokog ranga i ganjaju ih. Mozes u to da verujes a i ne moras. Potvrdjeno je da je ubijen nocas Golamreza Solejmani, cekaju se informacije u uspesnoti na Larijanija. Iz mog ugla to je odmazda na ono sto su Iranci pogodili tj. eliminisali u Izraelu. Neko bi reko da je ovo praksa Izraela, jeste praksa ali mislim da je ovo deo odmazde za eliminaciju nekih visokih zvanicnika Izraela sto vojnih sto civilnih. Opet citas IRGC saopstenja za stampu. Gadjaju nasumicno civilne ciljeve, a ne "imaju podatke". Imaju oni sipak u Izraelu, to je mala zemlja, sa znacajnom obavestajnom sluzbom, radni vek iranskog spijuna bi tu bio 5 dana. Generalno, dok izadje iz sobe.
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @Angelia Ja stvarno ne znam sta ti zamisljas? Jel si ti duhovni bic? Pa delis poriceje svima. Oladi malo, ovo je forum. Naravno da je zemlji tesko ako se suprostavis najvecoj sili danasnjice. Naravno da SAD dominira sa Izraelom u ovom sukobu, ali imaj zeno malo takta i prestani da se ponasas kao portparol ministarstva odbrane Izraela 😄 U stvari pisi sta hoces. Apsolutno si za mene irelevantan faktor na forumu. Vec sam ti napisao da uglavnom pratim N12 i sky news. Igrom slucaja medijski mi je sve dostupno od Tv Libana, Tv Palestine, Tv Irak, Tv Jordan, sve! Puno pozdrava. 2
djura.net Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago bbc Iran's Ministry of Intelligence says in a statement that it has confiscated "hundreds of Starlink devices sent by the enemy" - referring to the US and Israel, Iranian news outlets are reporting. The statement says that according to law, acquiring and using Starlink is a "crime" and during the war anyone doing so will be dealt with at the "highest penalty". Using Starlink in Iran carries a punishment of up to two years in prison.
Henry Chinaski Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Darko said: Ma živ je i ok je: https://www.bbc.com/news/videos/cr5lgv34j87o Za manjak konferencija, Iran ipak ima balističke rakete, predostrožnost nije na odmet. ovo je bas AI video Ali objavili su izraelci jutros Edited 3 hours ago by Henry Chinaski
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 16 minutes ago, Henry Chinaski said: ovo je bas AI video Ali objavili su izraelci jutros Ovo je stara fotka. Pretpostavljam da je trolovanje. BBC nije naslonjen Netanyahu najblaže rečeno tako da ne vidim zašto da sumnjam da je video autentičan. Takođe valjda njihovi fact checkeri znaju bolje od nas forumaša. Ako se nekim čudom ispostavi da jeste lažan video, to će biti teška blamaža za BBC a i za ostale. Tako ... nije AI. Edited 2 hours ago by Darko
Henry Chinaski Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Darko said: Ovo je stara fotka. Pretpostavljam da je trolovanje. BBC nije naslonjen Netanyahu najblaže rečeno tako da ne vidim zašto da sumnjam da je video autentičan. Takođe valjda njihovi fact checkeri znaju bolje od nas forumaša. Ako se nekim čudom ispostavi da jeste lažan video, to će biti teška blamaža za BBC a i za ostale. Tek sad vidim da je slika iz februara
Angelia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, suptil said: @Angelia Ja stvarno ne znam sta ti zamisljas? Jel si ti duhovni bic? Pa delis poriceje svima. Oladi malo, ovo je forum. Naravno da je zemlji tesko ako se suprostavis najvecoj sili danasnjice. Naravno da SAD dominira sa Izraelom u ovom sukobu, ali imaj zeno malo takta i prestani da se ponasas kao portparol ministarstva odbrane Izraela 😄 U stvari pisi sta hoces. Apsolutno si za mene irelevantan faktor na forumu. Vec sam ti napisao da uglavnom pratim N12 i sky news. Igrom slucaja medijski mi je sve dostupno od Tv Libana, Tv Palestine, Tv Irak, Tv Jordan, sve! Puno pozdrava. To je sve lepo sto su ti dostupni ti kanali, problem je sto im verujes. Dostupni su ti I Kurir I Informer. Da ti kazu da su vanzemaljci oteli Ajatolaha, da li bi i to preneo? Nisam ja duhovni bic, ni potparol, nego ti objasnjavam zasto je to sto pises nemoguce. Ubijen im je ceo politicki I vojni vrh, a ti mislis da oni imaju informacije gde su visoki zvanicnici u Izraelu I Dubaiu? Vrhunski "cope".
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Angelia said: To je sve lepo sto su ti dostupni ti kanali, problem je sto im verujes. Dostupni su ti I Kurir I Informer. Da ti kazu da su vanzemaljci oteli Ajatolaha, da li bi i to preneo? Nisam ja duhovni bic, ni potparol, nego ti objasnjavam zasto je to sto pises nemoguce. Ubijen im je ceo politicki I vojni vrh, a ti mislis da oni imaju informacije gde su visoki zvanicnici u Izraelu I Dubaiu? Vrhunski "cope". Ja stvarno ne razumem u kom si ti modu uopste? Ako nesto nije na tvom autopilotu 100 posto upadas klizecim startom i drzis bukvicu. Jel si primetila to? Da li se zaneses ili ko zna sta li je. Ali taj model ponasanja je jednosmerni fanatizam koji retko ko primenjuje na ovom forumu sem tebe. Fenomenoloski je za pracenje tvoj profil 😄 Nikako za ignore. Bila bi odlicna u funkciji medijskog cenzora. Pozavideli bi ti mnogi. 1 1
nemanjaol Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago AI ce nas oterati do kraja u sranje. Vec je poverenje minimalno, sad sa ovim je jos vore. A drustvo ne moze da funkcionise bez i malo poverenja. Ja sam gledao ove videe, ovo sa sest prstiju je glupost, vidi se da je normalna ruka. Jedino je pitanje da li je video stariji. Video iz kafica je dosta tezi. Ovako ne primecujem neke ocigledne znake da je u pitanju ai. Ali nesto u videu izgleda ‘off’ moguce zbog ovog bokee efekta. Svakako daleko od toga da je ocigledan AI, mozda je neki deepfake. Ono sa dzepom mislim da moze da se desi, zavisi od toga sta je sa unutrasnje strane.
Recommended Posts