Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, deez nuts. said:

Najjace od svega mi sto Bibiku vaskrsavaju AI slopom najgorim 😆

Je li tačno da je likvidiran, ili je fake news? Naletela sam na to prekjuče, ali je bilo "potvrđeno" da je lažna vest.

Onda sam videla i taj očigledno AI-generated video, kako Netanyahu poručuje kafu za poneti.

Posted

Iran je krenuo da juri najvise predstavnike vlasti Izraela.  Od prvog coveka Mosada preko najvisih predstavnika vlasti. Izrael to radi uhodano.

Izrael je sinoc gadjao: 

Posted (edited)
11 minutes ago, suptil said:

Iran je krenuo da juri najvise predstavnike vlasti Izraela

Pa mogu sad ja da jurim Sydney Sweeney, ne znači da sam je uhvatio ili da mogu.

Edited by Darko
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Darko said:

Pa mogu sad ja da jurim Sydney Sweeney, ne znači da sam je uhvatio ili da mogu.

Iran je gadjao nesto u Cezariji. Gadfjao je dosta toga u Izraelu a mete su bili najvisi nosioci vlast.Zasto gadjaju u Emirate tj. hotele. Imaju podatyke gde se nalaze obavestajci visokog ranga i ganjaju ih. Mozes u to da verujes a i ne moras. Potvrdjeno je da je ubijen nocas Golamreza Solejmani, cekaju se informacije u uspesnoti na Larijanija. Iz mog ugla to je odmazda na ono sto su Iranci pogodili tj. eliminisali u Izraelu. Neko bi reko da je ovo praksa Izraela, jeste praksa ali mislim da je ovo deo odmazde za eliminaciju nekih visokih zvanicnika Izraela sto vojnih sto civilnih. 

Posted
51 minutes ago, suptil said:

Iran je gadjao nesto u Cezariji. Gadfjao je dosta toga u Izraelu a mete su bili najvisi nosioci vlast.Zasto gadjaju u Emirate tj. hotele. Imaju podatyke gde se nalaze obavestajci visokog ranga i ganjaju ih. Mozes u to da verujes a i ne moras. 

Pretpostavljam da iz nekih pro-Iranskih portala dolaze te vesti. Mislim, volele bi mule da imaju mogućnost, samo je nemaju. 

Posted (edited)
1 hour ago, Darko said:

Sačekajte, jel se ovde stvarno veruje da je Bibi mrtav?

Ma sigurno nije mrtav. Svakako je cudno da od coveka koji se oglasavao 3 puta dnevno, u poslednjih nedelju dana imamo samo dva snimka, koji su, najblaze receno, sumnjivi. Sta ga sprecava da se obrati javnosti kao ranije? Posebno ako uzmemo kao istinu da Iran nema cime da ozbiljno naudi Izraelu. 

Svakako, ne mislim da je mrtav, ne bih iskljucio da je ranjen.

Edited by feanorlfc
  • Like 1
Posted
9 minutes ago, Darko said:

Pretpostavljam da iz nekih pro-Iranskih portala dolaze te vesti. Mislim, volele bi mule da imaju mogućnost, samo je nemaju. 

Ceo svet bruji o tome da su Iranci gadjali Netanjahua, ne ulazim u to da li su uspesni u tome ili ne. To za ovu pricu nije vazno. Ali otkud ta prica o njemu ako ga nisu gadjali? 

• Like 1
Posted
14 minutes ago, feanorlfc said:

Ma sigurno nije mrtav. Svakako je cudno da od coveka koji se oglasavao 3 puta dnevno, u poslednjih nedelju dana imamo samo dva snimka, koji su, najblaze receno, sumnjivi. Sta ga sprecava da se obrati javnosti kao ranije? Posebno ako uzmemo kao istinu da Iran nema cime da ozbiljno naudi Izraelu. 

Svakako, ne mislim da je mrtav, ne bih iskljucio da je ranjen.

Ma živ je i ok je:

https://www.bbc.com/news/videos/cr5lgv34j87o

Za manjak konferencija, Iran ipak ima balističke rakete, predostrožnost nije na odmet. 

Posted
32 minutes ago, Darko said:

Ma živ je i ok je:

https://www.bbc.com/news/videos/cr5lgv34j87o

Za manjak konferencija, Iran ipak ima balističke rakete, predostrožnost nije na odmet. 

E ako bbc kaze...

prsten na ruci kad je gura u dzep, posle ga nema

popije kafu a nivo ostane isti

covek levoruk i u svim snimcima do sada je case drzao u levoj ruci...

itd

idemo dalje...

Posted
2 hours ago, suptil said:

Iran je gadjao nesto u Cezariji. Gadfjao je dosta toga u Izraelu a mete su bili najvisi nosioci vlast.Zasto gadjaju u Emirate tj. hotele. Imaju podatyke gde se nalaze obavestajci visokog ranga i ganjaju ih. Mozes u to da verujes a i ne moras. Potvrdjeno je da je ubijen nocas Golamreza Solejmani, cekaju se informacije u uspesnoti na Larijanija. Iz mog ugla to je odmazda na ono sto su Iranci pogodili tj. eliminisali u Izraelu. Neko bi reko da je ovo praksa Izraela, jeste praksa ali mislim da je ovo deo odmazde za eliminaciju nekih visokih zvanicnika Izraela sto vojnih sto civilnih. 

Opet citas IRGC saopstenja za stampu. Gadjaju nasumicno civilne ciljeve, a ne "imaju podatke". Imaju oni sipak u Izraelu, to je mala zemlja, sa znacajnom obavestajnom sluzbom, radni vek iranskog spijuna bi tu bio 5 dana. Generalno, dok izadje iz sobe. 

Posted

@Angelia Ja stvarno ne znam sta ti zamisljas? Jel si ti duhovni bic? Pa delis poriceje svima. Oladi malo, ovo je forum.  Naravno da je zemlji tesko ako se suprostavis najvecoj sili danasnjice. Naravno da SAD dominira sa  Izraelom u ovom sukobu, ali imaj zeno malo takta i prestani da se ponasas kao portparol ministarstva odbrane Izraela 😄 U stvari pisi sta hoces. Apsolutno si za mene irelevantan faktor na forumu. Vec sam ti napisao da uglavnom pratim N12 i sky news. Igrom slucaja medijski mi je sve dostupno od Tv Libana, Tv Palestine, Tv Irak, Tv Jordan, sve!  Puno pozdrava.

Posted

bbc

Iran's Ministry of Intelligence says in a statement that it has confiscated "hundreds of Starlink devices sent by the enemy" - referring to the US and Israel, Iranian news outlets are reporting.

The statement says that according to law, acquiring and using Starlink is a "crime" and during the war anyone doing so will be dealt with at the "highest penalty".

Using Starlink in Iran carries a punishment of up to two years in prison.