Romantik Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Izvanredno takmicenje u brzom klizanju, Holandjanke na prva dva mesta, obe rusile olimpijski rekord koji je bio u rukama Japanke koja je ujedno bila i branilac titule, ali je ovog puta uzela bronzu. Juta je je pre 4 godine bila srebrena. I musko takmicenje juce na 5km je bilo zanimljivo. Kod zena slede jos dve sprinterske discipline, 1.500 i 500 metara. Krenuli i skokovi na maloj, ziri je postavio kapiju previsoko tako da cemo prakticno celu seriju gledati slicne skokove, samo ce s vremna na vreme skracivati zaletiste, sto je po meni najveca mana novih pravila. 2
Stiletto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Iako je Domen Prevc bio "siguran pobednik" pre takmičenja, zlato u skokovima na maloj skakaonici kući nosi Nemac Filip Rajmund. Simon Aman istorija se izgleda ponavlja. U snoubord skokovima zlato uzela Japanka Kokomo Murase. 1
Koca Popovic Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, Stiletto said: Kralj Holandije Viljem-Aleksandar sedi u publici na brzom klizanju i to među običnim navijačima, u običnoj narandžastoj jakni. Jadno njegovo obezbeđenje 😆 Medju obicnom publikom sjedi i Kralj Norveske sa kraljicom na klizanju.
Janne240 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nije samo Rajmund napravio rezultat karijere, vec i mladi Poljak Kasper Tomasiak, osvajanjem srebra nasledjuje odlazeceg Kamila Stoha, a deoba bronze za Nikaida i Desvandena je potpuno zasluzena i veliki uspeh za ova dva takmicara. Niko od tzv favorita nije bio u poziciji da osvoji medalju...ni Kraft, ni Herl...mozda Embaher, Domen je tek u drugoj seriji izvukao jaci skok, Lindvik, Forfang u pratnji najboljih ali bez medalja. Druga serija donela je prava uzbudjenja! Sutra pratite mix. pozdrav!
Milutinov Tata Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Brzo klizanje na 1000m mi je nekako najbolje za gledanje, nije klasican sprint kao 500m, ali mora od starta da se povuce, nema taktiziranja. Uparivanje Lerdem i Takagi kao poslednji par i nesto ranije Kok i Bove vrhunski potezi. Bas sjajno vece. Zanimljivo mi je bilo i pojavljivanje Suzan Skulting, koja je visetruka olimpijska sampionka u sort treku, odlicno se pokazala.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Anja Ilić završila kvalifikacija za kros kantri sprint na 88. mestu od 89 takmičarki.
Milutinov Tata Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Danasnja finala: Timsko takmicenje (z) spust - 10:30 (slalom 14:00) Slobodno skijanje (m) slopstajl - 12:30 Sort trek (miks) stafeta - 13:03 Skijasko trcanje (z) sprint - 13:24 Bijatlon (m) 20 km individualno - 13:30 Skijasko trcanje (m) sprint - 13:38 Karling (miks) bronzana medalja - 14:05 (Italija - Velika Britanija) Karling (miks) finale - 18:05 (Svedska - SAD) Sankanje (z) singl - 18:34 Skokovi (miks) ekipno takmicenje mala skakaonica - 18:45 (druga serija 20:00) Edited 3 hours ago by Milutinov Tata
Milutinov Tata Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 51 minutes ago, Stiletto said: Anja Ilić završila kvalifikacija za kros kantri sprint na 88. mestu od 89 takmičarki. Milos Milosavljevic 87. od 94 takmicara, 39 sekundi zaostatka za Klabom koji je bio najbrzi.
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jucerasnji skokovi... Pocinjem da hvatam sebe da me vec nervira onakvo bodovanje. Colby skoci 102 metra u prvoj seriji i bude na deobi 30. mesta, jedva prodje. Imam utisak da je neko od autsajdera u drugom skoku imao 115 metara, ne bi uzeo medalju. Sve razumem, vetar i tako to, ali....
Elias Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mene to nerviralo pre nekoliko godina ali ajde. Eliminisali su faktor srece, koji je u nekim drugim sportovima jako bitan I dodaje na neizvesnosti I uzbudljivosti, I sa ovim gate I wind kompenzacijama su dodali faktor apsolutnosti u takmicenju. Ali ne nervira me to toliko, koliko ova mala skakaonica koja u periodu izmedju dve olimpijade jedva I da se skache na Turu. Kapiram da skakaci slabo I treniraju to kad nije olimpijska godina, tako da ovakav haos od rezultata kao juce po meni I nije bas neka senzacija.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rezultati za kratki program za parove: Laurence Fournier Beaudry / Guillaume Cizeron (FRA) – 90.18. Madison Chock / Evan Bates (USA) – 89.72. Piper Gilles / Paul Poirier (CAN) – 86.18. Lilah Fear / Lewis Gibson (GBR) – 85.47. Charlene Guignard / Marco Fabbri (ITA) – 84.28. Samo 0.46 poena razlike između USA i FRA para... Chock / Bates je trebalo da budu prvi i posle kratkog programa, Francuzi nisu bili sinhroni, otklizali su osetno lošije nego u timskom takmičenju. Po mom ličnom ukusu USA par ima mnogo autentičniji i teži slobodni program, tako da se nadam da će tu nadomestiti poene i doći do zlata. Takođe, posle cele priče sa Papadakis i bivšim partnerom Beaudry, zaista ne mogu da navijam za njih, koliko god da su dobri.
Stiletto Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Italija osvojila zlato na domaćem ledu u šort treku, miks štafeta.
Stiletto Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Šveđanke uzele sve tri medalje u kros-kantri sprintu, zlato za Lin Svan. U muškom sprintu ništa novo pod neonom, Johanes Klebo doneo još jedno zlato Norveškoj.
Recommended Posts