Barker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago E jebiga, kad glupi Zverev ne pomoze bar malo 😞 Karlos bas ubira ove GS-ove. 2
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Cestitke obojici. Da li je ovo labudova pesma? Novaku se još igra tenis, još uvek uživa. Dok je tako i dok ga telo služi, bice tu. Verovatno ima zelju sa bude na još jednoj olimpijadi, mislim da je pricao o tome. Koji god kriterijumi se budu uzimali, nema onih koji bi pokazali da Novak nije najbolji sportista svih vremena. Osvojiti apsolutno sve, trajati toliko dugo na vrhunskom nivou... Pored svega toga i kao čovek je vise pokazao kakav je. 5
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Nicklord said: Neće moći da uzme GS ako mora da igra sa obojicom, moraće negde sreće da ima da jedan ispadne ranije u narednih nekoliko GSova Niko od aktivnih tenisera ne može da uzme slem preko obojice. Zapravo zasad ni preko samo jednog od dvojice To što je u finalu čovek od 38 godina s jednim od njih mnogo govori, i o njemu i o ostatku tura trenutno. 5
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Darko said: Sinner mu je bukvalno jedina konkurencija na duže staze. Bar za sada. I njega ce jebat u svakom gustom mecu jer je ovaj mentalno smijesan. Em talentovaniji em mentalno neuporedivo jaci.
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Darko said: Najgore što se čaciji sada vesele. Što bi voleo da je pobedio večeras i ostavio poruku. Šteta. U toru svinjformera verovatno žurka 1
jevrem69 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Cestitke Alkarazu, kraj treceg i cetvrti servis je odigrao brutalno dobro, i to Novak nazalost nije uspeo da odrzava u egalu pre svega zbog nedostatka prvog servisa. Sto se drugog seta tice, koji je ujedno i prelomio mec na drugu stranu, Novak je bukvalno nestao sa terena, a da Alkaraz uopste nije podigao nivo igre, i to je definitivno kljucni period meca koji je pokazao da nas igrac nema dovoljno energije u rezervoaru za jedan duzi mec na visokom nivou. To je nazalost realnost, i mozda ce jedinu ovakvu sansu imati na Vimbldonu, ali kao sto vec ranije rekoh, tesko je dobiti Sinera i Alkaraza u nizu. Najveci dobitak na ovom turniru je sto je konacno uspeo da slomi Sinera i to je po meni kljucni razlog zbog kojeg mislim da ce Novak nastaviti da igra i da trazi svoju sansu kako ove, tako i naredne sezone, iako godine ne idu u njegovu korist .......................... Edited 3 hours ago by jevrem69 1
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, alcesta said: Ja ne mislim da mu fali mečeva, odnosno fali mu ali neće da nepotrebno rizikuje povrede kao što mu se već desilo na par slemova Jebi ga, mora da rizikuje da uđe u ritam. Ne kažem da mora da igra 20 turnira, ali ipak trebaju mečevi da se drži oštrina i kondicija. Nadam se da će više da igra ove sezone.
Boxy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I sad razmisljam, nemoguce je uzeti slem preko ove dvojice, kako je bilo onima preko one trojice 5
Malkolm Brogdon Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Boxy said: I sad razmisljam, nemoguce je uzeti slem preko ove dvojice, kako je bilo onima preko one trojice Nemoguce je kad su u top 10 Muzeti, De Minaur, Fric, Selton i Bublik. 2
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo bas djeluje kao oprostajni govor Novaka od Australije 2
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Boxy said: I sad razmisljam, nemoguce je uzeti slem preko ove dvojice, kako je bilo onima preko one trojice I pojavi se Del Potro, Wawrinka, Murray. Anyway, pokazao je Nole da kada ima snage, može da se nosi sa njima. Samo da veruje u sebe da može da ih dobije.
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad su ovo počeli i treneru da uručuju trofej na podijumu? Nekako mi je dosad promaklo.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Ludi za Poli said: Ovo bas djeluje kao oprostajni govor Novaka od Australije Ne znam da li sam već pisao ovde ili sam hteo pa odustao ali ja sam ubeđen da mu je ovo poslednja sezona šta god uradio i eventualno osvojio do kraja godine.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Ludi za Poli said: Ovo bas djeluje kao oprostajni govor Novaka od Australije Pod afektom je. Nije prvi put da malo drami. 1
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, alcesta said: Kad su ovo počeli i treneru da uručuju trofej na podijumu? Nekako mi je dosad promaklo. Ni ja nisam primetio do sad. Da, kao da se oprasta, malo sokantno.
Boxy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Darko said: I pojavi se Del Potro, Wawrinka, Murray. Anyway, pokazao je Nole da kada ima snage, može da se nosi sa njima. Samo da veruje u sebe da može da ih dobije. Izuzetak koji je potvrdio pravilo, a sad je top 10 presmesan, vecina je teniski ogranicena, a Zverev koji ima sve je patuljak. 3 minutes ago, alcesta said: Kad su ovo počeli i treneru da uručuju trofej na podijumu? Nekako mi je dosad promaklo. Ja ovo prvi put vidim, moguce da su to sad uveli.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Ne znam da li sam već pisao ovde ili sam hteo pa odustao ali ja sam ubeđen da mu je ovo poslednja sezona šta god uradio i eventualno osvojio do kraja godine. Rekao je par puta da karijeru hoće da završi na Olimpijadi 2028e. Mislim da će dotle i igrati.
Nicklord Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni nije delovalo da se oprašta. Meni je samo delovalo da ga nije pogodio ovaj poraz previše 2
Malkolm Brogdon Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Boxy said: Izuzetak koji je potvrdio pravilo, a sad je top 10 presmesan, vecina je teniski ogranicena, a Zverev koji ima sve je patuljak. Ja ovo prvi put vidim, moguce da su to sad uveli. Osim forhenda koji je narucio sa alibabe 1
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Boxy said: sad je top 10 presmesan, Bukvalno, ovoj dvojici je najveća konkurencija starac Nolo od stotinu leta. Ako se niko ne pojavi Alkaraz i Siner će uzeti po 40 GS Just now, Darko said: Rekao je par puta da karijeru hoće da završi na Olimpijadi 2028e. Mislim da će dotle i igrati. Znam da je rekao al daleko je to, svašta se može desiti za 2 godine.
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 8 minutes ago, Darko said: Anyway, pokazao je Nole da kada ima snage, može da se nosi sa njima. Ključni deo, i sam je o tome govorio još prošle godine. Dok stigne do njih na turniru, obično nema više snage. Igranje više turnira ne rešava problem u ovim godinama. Možda pomogne kad padne na listi pa mora da igra s njima u prvim kolima Edited 3 hours ago by alcesta 1
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jeste delovalo kao da se oprašta, nisam čula od Banjca, ali valjda nije rekao vidimo se dogodine.
Boxy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Osim forhenda koji je narucio sa alibabe I tu je napredovao, postao je i agresivniji, makar ono sto sam gledala protiv Alkaraza, ali dzabe kad je izjavio da mu je telo otkazalo kad je servirao za mec. Dakle pod najvecim pritiskom, on se smrzne i telo otkaze Doduse, zbog svega oko njega, vezano za one devojke, ja navijam da uvek prsne.
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rekao je nešto kao ko zna šta se sve može desiti. Meni ne zvući preterano dramatično, ostavio je sve opcije otvorene.
Recommended Posts