Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne pamtim da neki igrač koji dođe sa 0:2 na 2:2 i ima brejk prednosti i servira za meč uspe da izgubi. Uglavnom taj igrač bude u ogromnoj psihološkoj prednosti. Mada možda i grešim jer me je Nolo navikao na takve pobede.

Edit: Ajde nije još kraj ali mislim da jeste

Edited by Урош19
Posted

Zverev jedva stoji na nogama, a ovaj mali trckara kao da je tek poceo mec. Sam je kriv sto nije iskoristio poklone koje mu je Spanac ponudio, a koji uzgred ima srece kao Kroati u rukometu 😄

Takodje, Beker je bio u pravu kada je svojevremeno rekao da treba da Nemac uzme godinu dana pauze i da putuje i da se provodi i da sredi glavu za nove uspehe ...................

Posted

Jeste Zverev crko ali ovo je samo još jedan TM njegove karijere. 

Kakva uboga luzerčina. 

Bravo Karlitos

• Like 2
Posted

Ovaj hudnik Zverev nije ni u jednom trenutku nakon brejka vjerovao da ovo moze dobit. Nudio se Alcarazu bukvalno svaki servis game nakon brejka samo ova budala nije mogla iskoristit. 

Posted

Dok se ne pojavi neko sa mentalnim formatom kao sto su Alkaraz i Siner, treba uvesti pravilo da oni igraju direktno cetvrtfinala, a da se ostali bore za svoja mesta od pocetka. Neki plej in fazon.

Posted (edited)

Ovo je dragocena informacija, koja baca potpuno drugaciji pogled na sledeci polufinalni mec. 😁

A mozda i daje mogucnost za neocekivanog pobedinika turnira ......................

Edited by jevrem69
Posted
2 hours ago, Dzo23 said:

Aleksandar Saša Zverev je mentalni patuljak. 

A hteo sam da te kvotujem na kraju i podsetim koliko puta se to pisalo za Novaka...

Ali jbg, astronomska je razlika izmedju njih dvojice

• Like 1
Posted (edited)

Novak je, to se vec vidi na startu podigao belu zastavicu, servis ga ne slusa, dve neiznudjene greske  to je to ........................

Edited by jevrem69