Dzoni_m Posted yesterday at 09:17 PM Posted yesterday at 09:17 PM (edited) Ovo sto radi RB i Max je trebao Piastri da radi vec zadnjih 5 trka. Oni nece na 2-gi stop. Ne idu na 2 zaustavljanja. Samo jedan. Dovoljno za 3-ce ili drugo Edited yesterday at 09:18 PM by Dzoni_m
nlavrnja Posted yesterday at 09:23 PM Posted yesterday at 09:23 PM Max je mogao da dobije kaznu za ono sa Luisom, sa ovim nejasnim ovogodisnjim kriterijumom 50-50, cenim da se provukao kako bi ostala 3-way sampionska trka. Za ono u L1 T1 naravno da nije kazna, usla 3 vozila paralelno u krivinu, izguran na prljav deo i travu, nije bilo sanse da zavrsi krivinu kroz asfalt, na kraju propustio Luisa i otisao na p4 (russel na p5 u prvoj krivini bio 20m iza) Onaj duel sa russelom posle luisa i bearmana, ko tvrdi da je tu nesto za kaznu najbolje da produzi na hashtag lap76, za bolje nije. Steta za Luisovu kaznu, ona smesna linija za povratak na stazu nije ni za trotinet, a ne za bolid, sa ovom prasincinom, tamo ne moze da se vozi brze od 50 km/h, a skroz se bezbedno vratio na stazu
badenac Posted yesterday at 09:33 PM Posted yesterday at 09:33 PM Satorasi slave - 10 Hamiltonu,5 Sajncu.Mora da se pravi slavlje u Pionirskom parku za psihopatu - da se odagna tuga zbog nedavnog pozara.
Drago Posted yesterday at 09:37 PM Posted yesterday at 09:37 PM Max spržio gume. Neće moći da napadne Leklera.
Xpert Posted yesterday at 09:42 PM Posted yesterday at 09:42 PM (edited) Kakav VSC... pred kulminaciju dva direktna duela pretendenata za titulu... P.S. Cestitke Norrisu. Dominantno od starta do kraja. Edited yesterday at 09:42 PM by Xpert
JPM Posted yesterday at 09:43 PM Author Posted yesterday at 09:43 PM Oleee ole ole oleeee Landoooo Landoooo
Elevator Operater Posted yesterday at 09:52 PM Posted yesterday at 09:52 PM Lando naucio ne samo da se bori sa, nego i da pobedi pritisak. Ovaj vikend mozda bude i kljucan za njega u smislu da ce sad gas do daske do kraja (no pun intended). Maks je junacki zapeo od pauze, ali sad vec deluje da mu je drugo mesto maksimum. Ipak je bio u predubokom kanalu sa poenima. Naravno, ako iko moze da šokira i od 5% sansi napravi čudo, to je Maks.
Downforce Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Moze ovo Lando jos da usere. Daleko je to od gotovog. 1
JPM Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Ne mora čak ni da usere, 1 bod je ništa. Bukvalno samo treba Oskar da se pojavi, i borba će biti do kraja.
Elevator Operater Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Naravno da je dovoljno samo Oskar da se pojavi. Problem je sto se ne pojavljuje vec dugo. Ne znaci da nece, naravno. Ja pricam vise o tome da se od starta sralo po Landu kako sve usere cim naidje pritisak, pa da se plasi Oskarove senke, kako nije sampionski materijal. Mozda nije, 1 poen prednosti je nista. Ali ocigledno je po mnogim parametrima demantovao kriticare 1
JPM Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Ovakve budale su koštale Toma Prajsa života. Čovek bi pomislio da je u 2025. godini ipak nešto bolja situacija. Izgleda nije.
badenac Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Cacilend br 1. : Vozac koji zeli da vozi,jadnicak,nije mogao da se kontrolise u prvoj krivini pa je sa petog dosao na drugo mesto razbacavski gnusne blokadere okolo naokolo kao kugla kegle. Cacilend br 2. : Vozacu koji zeli da vozi se ponovo isprecio blokader Hamilton. Jos uvek ne shvata da ne sme da stane na put Josu,Pikeu i grupenfireru Marku. Cacilend br. 3 : Vozacu koji zeli da vozi,koga je na petparcu ponizio brucos blokader Berman,darovano je trece mesto.Valjda ce to umiriti taticu mu,a zenski rod ce biti bezbedan barem dve nedelje. Trka je regularna kao doktorat Patrika Drida a moral F1 je kao medicinaska etika Zlatibora Loncara. Edited 10 hours ago by Radoye Recnik
JPM Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Nisu smeli da kazne Verstappena jer bi to automatski bila jedna trka suspenzije pa bi se šampionat sveo na dvojac Meklarena, a to ne pogoduje Netflixu. Mislim da mu danas ističe ta pretnja, to jest sklanjaju mu se neki penal poeni, pa ćemo opet gledati suludog, o pardon agresivnog Maksa u Brazilu.
staneC Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Oscar je ovo odvozio odlično. Mogaonje da pukne i završi untravi ili na začelju ali nije. Nije odustao od dual sa Tsunodom, mada je mogao da izgubi sve. Norris je bio bez pritiska celu utrku i u takvoj situaciji je ultra brz i ne pravi greške. Šteta za Lewisa a baš mi drago za Maxa 😎
Romantik Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 hours ago, nlavrnja said: Steta za Luisovu kaznu, ona smesna linija za povratak na stazu nije ni za trotinet, a ne za bolid, sa ovom prasincinom, tamo ne moze da se vozi brze od 50 km/h, a skroz se bezbedno vratio na stazu Upravo poenta te linije i jeste da dodatno smanjis brzinu i izgubis vreme. Hamilton i nije dobio kaznu za nebezbedno vracanje vec sto je stekao prednost van staze i po meni je njegova kazna najcistija. Svako ko izadje sa staze i nakon toga stekne makar 1 desetinku, a ne sekunde prednosti, treba da bude debelo kaznjen. Nekada je izlazak sa staze uglavnom znacio kraj trke a sad se nazalost vozi svuda, pa bar da dobiju vremensku kaznu. Sto se Maksovih incidenata tice, onaj u prvom krugu i nije bio za kaznu, sramotno je Raselovo kukanje, dok onaj drugi, koji je prethodio Luisovm izletanju je apsolutno za kaznu jer je on na izlasku iz krivine izgurao coveka sa staze na spoljnu stranu, a morao je da ostavi sirinu bolida, jer proces obilazenja nije bio dovrsen na ulasku u krivinu. 3
Iryna Zarutska Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 hours ago, JPM said: Nisu smeli da kazne Verstappena jer bi to automatski bila jedna trka suspenzije pa bi se šampionat sveo na dvojac Meklarena, a to ne pogoduje Netflixu. Mislim da mu danas ističe ta pretnja, to jest sklanjaju mu se neki penal poeni, pa ćemo opet gledati suludog, o pardon agresivnog Maksa u Brazilu. Molim te da proveris koliko poena ima Max pre nego sto napises nesto ovako. Pricali smo o tome kako ne treba ici djonom na sagovornika, ali ako zelis da napises ovakav hot take onda moras da imas sve cinjenice proverene. Max ima 9 kaznenih poena i cak neka suluda 2 poena bi ga opet dovela na 11, a kao sto i sam kazes danas isticu oni poeni iz Meksika prosle godine.
JPM Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Iryna Zarutska said: Molim te da proveris koliko poena ima Max pre nego sto napises nesto ovako. Pricali smo o tome kako ne treba ici djonom na sagovornika, ali ako zelis da napises ovakav hot take onda moras da imas sve cinjenice proverene. Max ima 9 kaznenih poena i cak neka suluda 2 poena bi ga opet dovela na 11, a kao sto i sam kazes danas isticu oni poeni iz Meksika prosle godine. Prihvatam prigovor. Ovo su rekli na F1TV juce, to jest da bi novom kaznom dobio suspenziju. Ukoliko oni nisu u pravu, ja sam loše preneo. Tim pre je nedostatak kazne za Maksa skandalozan. Inače Maks je bio pod istragom po tri osnove. Za dve nije dobio kaznu, za treću su se samo ućutale sudije.
Iryna Zarutska Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 3 minutes ago, JPM said: Prihvatam prigovor. Ovo su rekli na F1TV juce, to jest da bi novom kaznom dobio suspenziju. Ukoliko oni nisu u pravu, ja sam loše preneo. Tim pre je nedostatak kazne za Maksa skandalozan. Inače Maks je bio pod istragom po tri osnove. Za dve nije dobio kaznu, za treću su se samo ućutale sudije. 2 poena su istekla 30.06.2025. a danas isticu i ova 2 iz Meksika prosle godine, a pre sledece trke istice i ovaj 1 iz Brazila. Edited 9 hours ago by Iryna Zarutska 1
Radoye Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://www.racefans.net/2025/10/27/fans-videos-reveal-new-footage-of-lawsons-shock-near-miss-with-track-marshals/
Recommended Posts