Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Odlična utakmica Magic - Pistons. Čvrsto i puno intenziteta ali ima i lepe košarke. 1
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Dzo23 said: Smart je ozbiljna underdog njuska. Smart je bio DPOY 2022., on je sve samo ne underdog. Od ostalih vesti Boston tera svoje, treća utakmica protiv File dvojke 16/34, trojke 20/47. Espresso Prangiato, por favore. Jednodimenzionalna igra, ali kad pali, pali. 1
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Cade na kraju treće četvrtine 5/17 FG i 8 izgubljenih lopti. Kriminal čisti. Duren gotovo ne postoji u ovoj seriji. Sanjaće Wendela Cartera. 1
gggggggg Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago zlobnici bi rekli da je jb bickerstaff u playoff formi 1
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Gazi Magic! Duren ubjedljivo najveće razočaranje, skoro pa nebitan lik za plej of. Neočekivano!
Ječmendo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Taman kad ih pohvalih, prosuše 15 razlike za 4 minuta. Pripomogao i gore kritikovani Duren sa dvije efektne bandže.
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Razigrao se Cade u poslednjoj al moguće da lomi ovo Wagner sa 5 poena u nizu.
Ječmendo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na kraju je Cunningham i uprskao stvar. Serija ostaje potpuno otvorena...
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zaslužio je Orlando pobjedu. Bili su bolji cijelu utakmicu. Bankeru falio skok za TD. Njemu je veliki plus pored ostalih kvaliteta što ima dosta dobar pregled igre. Bejn ubacio gotovo sve svoje šuteve, Vagner se pojavio na kraju. Drago mi je zbog Vendela. Uvijek sam imao utisak da je potcijenjen igrač. Kejd izgledao vrlo limitirano. Duren stvarno daleko od bilo kakve klase. Obrni, okreni on je isti kao i većina modernih centara. I nema Detroit tu više nekih opcija na koje može da se osloni. Čak je i veteran Heris odigrao jako dobru partiju. 1
Ječmendo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Brooks najbolji igrač Sunsa, ozbiljno maltretira Cheta. Zato centarska linija Ighodaro - Maluach nije ni za ABA ligu.
Adriano Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sramota koliko se šilji žvaljavom, prosto negledljivo 🤮
gggggggg Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago toliko su odvratni da nam ne preostaje nista drugo osim da navijamo za lakerse u sledecoj rundi. 2
doragan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Cime je Duren ocarao da bi sad razocarao?Klasicna bandera.
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Imao je odličnu sezonu, znatno se popravio u napadu, ne u smislu neke kreacije ili post igre, već što je u stanju da više nego korektno pospremi ono što dobije u reketu. U odbrani je odličan i na preuzimanju bekova i u zaštiti obruča. Po malo podsjeća na centre stare škole koji su izumrla kategorija. Ali, očito da u čvrstoj plej of košarci njegove napadačke mane više dolaze do izražaja i njegov uticaj na igru značajno opada. Ima još šansi za popravni... Gromovnici rutinski.
Bojdo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šta je poenta ovolikog mrsavljenja Jokica pred PO. Njegova masa je itekako bila funkcionalna, pogotovo u duelima sa Goberom. Sta je ovih htio postic stvarno ne znam. Mozda da se manje umara i sl, ali mislim da je i tim činom izgubio neke prednosti koje je imao.
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Knicksi takođe rutinski. Nemaju Jastrebovi kvalitet za ozbiljniju plej of rolu. KAT, OG i Hart igraju sjajno.
delgado Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Orlando odlican danas, Bejn sve ubacivao, Bankero cvrsto i kvalitetno, Vagner se pojavljivao u kljucnim trenucima, kao i Suggs, Blek, ma svi. Duren je imao stvarno dosta blokada i u nekoliko uzastopnih napada, postoji tu ozbiljna zastita obruca, i mislim da nije jos uvek rekao sve u ovoj seriji. Cade deluje kao neko ko bi mogao da iznese series saving g4 mec u gostima, Tompson je nabrijan, mozda vise Pol Rida jer Ajzea postaje sve nervozniji i pravi gluposti koje ukopavaju tim. Napravio je jedan toliko bespotreban flagrant, da je to strasno. Super serija, defanzivno nastrojena. Oklahoma potvrdila ulogu apsolutnog favorita i lagano iskruzirala pustinjom, razigrao se malo i Ayaj Micel, Shai casually ubacio plejof rekord karijere od 42p... Holmgren i Hart opasno stite obruc. Brooks se bas pojavio sa stavom u ovoj seriji, isporucuje kako treba a i Jalen Green je bolji od indisponiranog bookera. Pod kosem su pretanki za bilo sta ozbiljnije iako se ovaj decko Ighodaro imho posteno bori. Niksi se takodje pojavili kad je najpotrebnije i pored nekih problema Brunsona izlazio je do svlacione pa se vracao, KAT je odigrao kako treba jer njega nema ovde ko da cuva kolko god su fizicki jaki nemaju nikog za njegove gabarite, i to je iskoristio maksimalno cak dosao i do tripldabla. OG takodje igra super, a pojavio se i Alvarado sa nekim trica-odbrana sekvencama kad je trebalo. Morao se i Kuminga neku raspasti. Johnson tanko, NAW jedini prelazna ocena. 2:2 i sada su Niksi u prednosti Zaboravih da napomenem Oubreovu frizuru, kao baba iz 101 dalmatinac. Mec nije ni krenuo posteno i vec se povredio DiVicenczo
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mora Finch iz sarkofaga da vadi Conleya i Slo Moa, da malo proširi paletu ballhandlera.
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ozbiljan hendikep za Vukove. Povrjeda je beskontaktna, liči na Ahilovu, pa bi Donte mogao biti izgubljen za nastavak plej ofa. Baš šteta, ali već smo navikli posljednjih godina da povrjede odlučuju ishode brojnih serija, pa i više od toga. 1
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ozbiljan hendikep za Vukove. Povrjeda je beskontaktna, liči na Ahilovu, pa bi Donte mogao biti izgubljen za nastavak plej ofa. Baš šteta, ali već smo navikli posljednjih godina da povrjede odlučuju ishode brojnih serija, pa i više od toga.
delgado Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Treca licna MekDenijelsa posle par minuta druge cetvrtine, novi problem za Minesotu. Komentator sa Arene kaze da je moguce da je cak i ahilova, da je bas lose izgledalo, zakasnih (na srecu) da vidim to. Sad Dosunmu mora da preuzme. Edvards se i dalje bas muci..
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ant je očito na maksimum 70% mogućnosti, zato Ayo igra fantastično. Denver noćas mnogo bolji nego u trećoj utakmici, pojavio se i konjušar...
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav užasan meč igra Gordon. Sad je i Edwards dobio udarac u koleno 🫤
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Denver bez šuta za 3 vodi. 2/12. Kamena paljba iz otvorenih pozicija.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ode i Edwards, hiperekstenzija kolena. Jebem ti život.
Recommended Posts