Ječmendo Posted Wednesday at 12:55 AM Posted Wednesday at 12:55 AM I Boston se muči, baš ružno igra uz mnogo soliranja glavnih zvijezda.
Chaos Is Me Posted Wednesday at 01:11 AM Posted Wednesday at 01:11 AM Kakav je smarač Avdija, slična priča kao SGA i Luka što se iznuđivanja faulova tiče.
Ječmendo Posted Wednesday at 01:17 AM Posted Wednesday at 01:17 AM Konačno se pojavio Tyrese, pobjeda Sixersa je blizu...
Chaos Is Me Posted Wednesday at 02:17 AM Posted Wednesday at 02:17 AM Au koji pokolj. Povredili se Wemby, Barnes i Harper sa jedne, a Clingan sa druge strane. Ozbiljna playoff tuča. Jerami Grant ima neki bag u glavi da mora da ispuca svaku loptu koja mu dopadne šaka.
delgado Posted Wednesday at 02:37 AM Posted Wednesday at 02:37 AM Fila na krilima VJ Edgecomba i Meksija dosla relativno lagano do pobede, sada i Portland u poziciji da otkine brejk (povreda Vembija im je otvorila puno, naravno) Svakako prezanimljiv pocetak plejofa, zakuvalo se na sve strane
delgado Posted Wednesday at 02:43 AM Posted Wednesday at 02:43 AM Dobise i Blazersi, veliko bravo za Skuta Hendersona, odlicne partije i Timelorda, starog lisca Holideja i props za Kamaru za pogadjanje klac trica i bacanja i overall dobar mec. 1
Chaos Is Me Posted Wednesday at 02:44 AM Posted Wednesday at 02:44 AM Pobeda Portlanda. Partija karijere Hendersona plus bolja završnica gostiju kroz Jruea i Timelorda, Spursi se skroz pogubili i baš se videlo PO neiskustvo i strah da neko preuzme u završnici, Castle nije taj, Fox se malo sakrio, Vassel probao al stativa. Videćemo šta će biti sa Wembyem, dobro je zveknuo glavom o parket.
Bojdo Posted Wednesday at 02:46 AM Posted Wednesday at 02:46 AM (edited) Trebace Wembyu mnogo sreće da kroz buduce PO prodje zdrav. Bas je generalno nekako mekan i tijelo mu nije za jači kontakt. Inače, ako ima laksi potres mozga, mogao bi proci sa samo dvije utakmice pauze. Edited Wednesday at 02:47 AM by Bojdo
Darko Posted Wednesday at 03:03 AM Posted Wednesday at 03:03 AM Uf, baš je zveknuo. Propustiće sledeću sigurno zbog concussion protokola, glup potez što je potrčao prema svlačionici. Pametan potez Holidaya što mu je "izmakao stolicu", šteta za povredu.
delgado Posted Wednesday at 03:07 AM Posted Wednesday at 03:07 AM Naravno vratio se Durant i ne promasuje i to je ogroman problem, ali svidja mi se stav i igra Lakersa. Nekako su naprzeni i daju sve od sebe, Ejton prilicno muci Sengunca
delgado Posted Wednesday at 03:17 AM Posted Wednesday at 03:17 AM I +7 na kraju prve, a jos nismo pustili Bronija na njih 1 4 1
mr clutch Posted Wednesday at 03:35 AM Posted Wednesday at 03:35 AM Toliko mi je odvratna kosarka Hjustona da uhvatim sebe na momente u navijanje u za licno najomrazeniji tim Zutace iz LA. 🤮 1 1
MrTripleDouble Posted Wednesday at 03:43 AM Posted Wednesday at 03:43 AM za dva i po minuta 14:0 serija Rokeca
delgado Posted Wednesday at 03:43 AM Posted Wednesday at 03:43 AM Dodjosmo i do +15, Kenny i Smart najzasluzniji, medjutim Hjuston sad napravio 14-0. Da pomenemo i da svaki napad i imaju i jos jedan, zbog OR Iako je bilo ocekivano da se Hjuston vrati, nekako olako je ovo ispusteno, mogla je bar neka zaliha da se odnese na poluvreme 1
Darko Posted Wednesday at 04:12 AM Posted Wednesday at 04:12 AM Kennard baš igra dobro, sjajan dodatak na tim. Šengun blagi užas.
delgado Posted Wednesday at 04:18 AM Posted Wednesday at 04:18 AM (edited) Momci i dalje u fazonu borba bre, nekako opet dosli do +8 i sad ce biti 2 bacanja za Kd-a. Kakvo kucanje Kralja nakon prodora Bilo je lepih alejapova za Ejtona mora se priznati, a i pik njega i Brona dobro funkcionise. U prvom pol posle one kombinacije sa Smartom zapalila se hala Edited Wednesday at 04:19 AM by delgado 1
Darko Posted Wednesday at 04:26 AM Posted Wednesday at 04:26 AM 50 minutes ago, mr clutch said: Toliko mi je odvratna kosarka Hjustona da uhvatim sebe na momente u navijanje u za licno najomrazeniji tim Zutace iz LA. 🤮 Slažem se, baš ih je gadno gledati.
delgado Posted Wednesday at 04:31 AM Posted Wednesday at 04:31 AM Leti leti Japanaaac. Jos kad bi koristio ovu gradju za bolju odbranu i skok, eh.. Ali, izbacio ga Keni na alley kao John Stockton Melouna. Evo sad je Luke malo promesao i iznudio bacanja i 4tu licnu Durenta. Unsung hero.
Don Dusko Posted Wednesday at 04:40 AM Posted Wednesday at 04:40 AM Drago mi je da je Phila dobila Boston da pokaze da nece biti ipak setnja kroz park.
delgado Posted Wednesday at 05:00 AM Posted Wednesday at 05:00 AM Promasaj polaganja Hacimure u kontri i potom trica Okogija, 5-point swing. Nasli smo nacin da umrtvimo Duranta i oduzimamo mu lopte, ali ne mozemo da materijalizujemo. Kakav prodor Kinga malopre pored Jabarija (koji nas inace dosta muci, kao i Amen). A potom ponovo rilja za nova bacanja i ponovo smo na +7, na 5min do kraja. Da vidimo mozemo li ovo
doragan Posted Wednesday at 05:07 AM Posted Wednesday at 05:07 AM Boston je dobio pristojan samar..zasto Luka Garza ovako malla minutaza?Sta ce koji moj Vucevic na parketu vise od 5-6 min? 1
delgado Posted Wednesday at 05:11 AM Posted Wednesday at 05:11 AM Smart preuzima u klacu. Hvala Sengunu za ova poklon 2 bacanja. Opet nema Ejtona u klac momentima, a igrao je dobro - cudno.. Jos jednom Smart - prvo preseca pas i krade loptu i onda salje asistenciju za kucanje Jamesa. Svaka cast
doragan Posted Wednesday at 05:14 AM Posted Wednesday at 05:14 AM Klupa Hjustona...svi se raspali..nesto se desava iza kulisa...
Dzo23 Posted Wednesday at 05:14 AM Posted Wednesday at 05:14 AM Kakvu odbranu igraju Lejkersi bez ona dva kratera. Bravo Lebrone! 1 1
Recommended Posts