gggggggg Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago portland ima bucks pikove iz trejda lillarda, pa jedino tako ima smisla za giannisa.
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Cesto u zadnje vreme mi kroz glavu prodje poredjenje Avdije i Wagnera. Isto godiste, pozicija, slican stil, slicne polazne tacke.... Pre dve godine za Wagnera bi 99% ljudi opravdano rekli da je bolji igrac, da ce imati bolju karijeru i da je perspektivniji, ali sada nisam siguran. Par nastupa u plejofu sa Orlandom, drugi igrac ekipe, osvojeno EP i SP sa Nemackom. Sa druge strane Deni nekoliko bezlicnih, takoreci izgubljenih sezona u nesrecnim Wizardsima. Nemogucnost da se nametne u takvoj sredini, uz upitne procente suta. A onda trejd u Portland gde se namece kao vodja i ima brakeout sezonu, dok Franz stragnira u Orlandu(doduse i zbog prilicnog broja povreda). Verovatno bi i njemu prijala promena sredine, ali makar trenera uz neke korekcije rostera. Mozda malo i subjektivno Deni Boy > Kaiser Franz 3
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 14 hours ago, Stiletto said: Evo sad im gledam program za subotu i nedelju, prenose u nedelju ujutru Lejkersi-Hjuston i u nedelju veče Boston i Oklahomu, s kim već budu igrali. Sve utakmice koje prenosi ABC. Ceo plejin i subotnje utakmice koje prenosi Amazon na Areni u programu nema. Ovo bi mogao da bude veliki problem. Pretpostavljam da je Amazon za sebe uzeo najaktraktivnije utakmice. Ne bih da dižem paniku (diže!) ali moguće da nećemo moći na areni da gledamo nijednu utakmicu završne faze playoffa ako je istina da oni ne mogu da prenose ove utakmice koje je uzeo Amazon.
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 46 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo bi mogao da bude veliki problem. Pretpostavljam da je Amazon za sebe uzeo najaktraktivnije utakmice. Ne bih da dižem paniku (diže!) ali moguće da nećemo moći na areni da gledamo nijednu utakmicu završne faze playoffa ako je istina da oni ne mogu da prenose ove utakmice koje je uzeo Amazon. Koliko sam video na sajtu NBA izgleda da idu po blokovima, pa će nekoliko dana biti bez prenosa na Amazonu a onda opet uzimaju nekoliko prenosa zaredom. 1
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Preporucujem svima League Pass. Odlicna investicija. Svake godine na novo se izbegavaju razna nerviranja poput ove.
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Preporucujem svima League Pass. Odlicna investicija. Svake godine na novo se izbegavaju razna nerviranja poput ove. Koliki je ceh za to
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Урош19 said: Koliki je ceh za to 10e za jedan uređaj, 14e za tri, bez reklama 1
Bugl Khan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 hours ago, Урош19 said: Sjajno, jedva čekam da ne prenose finale jer su nesposobni Kod nas je prošle sezone NBA bio na Areni. Nekad po 3-4 utakmice dnevno, i davali su jedno 70% utakmica Denvera. Ove sezone je na SK. Utakmica je 5x manje i prenosili su možda 15ak utakmica Denvera cijelu sezonu
moonovermarin Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 7 hours ago, MrTripleDouble said: Cesto u zadnje vreme mi kroz glavu prodje poredjenje Avdije i Wagnera. Mene stilom igre jako podseća na tvoj avatar, samo ima pravilniji šut spolja...
Recommended Posts