Radalek Posted Friday at 05:47 AM Posted Friday at 05:47 AM (edited) 39 minutes ago, Урош19 said: I Denver će odmarati sve izgleda Ne znam sta je plan, ali ako ce ipak da 'biraju' Rocketse ili Lakerse u prvoj i OKC u drugoj rundi, onda ima smisla odmoriti sve sutra a ubaciti Jokica na 20 minuta protiv Spursa koji ce svakako zeleti da dobiju tu utakmicu da gurnu Denver ka OKC. Edited Friday at 05:48 AM by Radalek
Zli Gli Posted Friday at 06:02 AM Posted Friday at 06:02 AM 23 hours ago, Урош19 said: Povrede su najgluplji argument ikad jer se dešavaju u svakom plej ofu, ali su samo kod Denvera razlog osvajanja prstena. Nema nikakve veze što su te sezone bili najbolja ekipa u ligi, sigurno ne bi osvojili da nije bilo tih povreda nego bi ispali odmah u prvoj rundi. U mehuru se pred finale povredio Dragić, koji je do tog trenutka bio najbolji strelac Majamija, a povredio se i Adebajo tokom finala pa niko ne piše kako su Lejkersi zbog toga pobedili. Naravno da bi ispali u prvoj rundi, i ovako su se guzili skoro svaki mec a zamisli tek sa kompletnom Minesotom. I dalje do kraja svi osim tad ocajnih Lejkersa imali bitne izostanke, plus muceni Batler igrao na jednoj nozi. Zapravo je najveca sreca taj Majami u finalu, zamisli razliku izmedju prednosti domaceg terena protiv njih i bez tog protiv Seltiksa, nebo i zemlja bukvalno Pre i posle takve srece nema i zato imamo ovo vase kukanje cak i kad 1 Pejton Votson propusta utakmice regularne sezone, to je valjda uticajnije od povreda kod protivnika u tom jednom jedinom srecnom sampionskom plejofu I sad kad opet ispadnu u prvoj ili drugoj rundi ce biti kuknjava na povrede u regularnoj sezoni koje bi uticale na bolji plasman i laksi raspored kasnije, potisnuce se opet ovo sve gore navedeno ali tu smo mi neutralni da vas podsecamo i tako u krug, nikad nam nije dosadno 1 4 1
Урош19 Posted Friday at 06:06 AM Posted Friday at 06:06 AM 18 minutes ago, Radalek said: Ne znam sta je plan, ali ako ce ipak da 'biraju' Rocketse ili Lakerse u prvoj i OKC u drugoj rundi, onda ima smisla odmoriti sve sutra a ubaciti Jokica na 20 minuta protiv Spursa koji ce svakako zeleti da dobiju tu utakmicu da gurnu Denver ka OKC. Vrv je plan da sačuvaju nosioce od kamikaze
Урош19 Posted Friday at 06:19 AM Posted Friday at 06:19 AM 16 minutes ago, Zli Gli said: Naravno da bi ispali u prvoj rundi, i ovako su se guzili skoro svaki mec a zamisli tek sa kompletnom Minesotom. I dalje do kraja svi osim tad ocajnih Lejkersa imali bitne izostanke, plus muceni Batler igrao na jednoj nozi. Zapravo je najveca sreca taj Majami u finalu, zamisli razliku izmedju prednosti domaceg terena protiv njih i bez tog protiv Seltiksa, nebo i zemlja bukvalno Pre i posle takve srece nema i zato imamo ovo vase kukanje cak i kad 1 Pejton Votson propusta utakmice regularne sezone, to je valjda uticajnije od povreda kod protivnika u tom jednom jedinom srecnom sampionskom plejofu I sad kad opet ispadnu u prvoj ili drugoj rundi ce biti kuknjava na povrede u regularnoj sezoni koje bi uticale na bolji plasman i laksi raspored kasnije, potisnuce se opet ovo sve gore navedeno ali tu smo mi neutralni da vas podsecamo i tako u krug, nikad nam nije dosadno Nedostaje mi čovek koji sam bio pre nego što sam pročitao štogod ovo bilo 23
Barkley#34 Posted Friday at 06:30 AM Posted Friday at 06:30 AM 40 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Pa da, ladno ce Houston ici na 3 mjesto a Denver na Lakerse🤦♂️ U slučaju istog skora, Lejkersi su ispred i Denvera i Hjustona i obe ekipe a Denver ispred Hjustona. Za scenario koji pominješ, morao bi Hjuston da pobedi obe, Denver da izgubi obe a da Lejkersi izgube bar jednu. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 06:53 AM Posted Friday at 06:53 AM 17 minutes ago, Barkley#34 said: U slučaju istog skora, Lejkersi su ispred i Denvera i Hjustona i obe ekipe a Denver ispred Hjustona. Za scenario koji pominješ, morao bi Hjuston da pobedi obe, Denver da izgubi obe a da Lejkersi izgube bar jednu. Salu na stranu, za nas je najbolje da vcrs deda zaigra pa da se dobiju Sunsi koji mislim da se nece cimati poslednje 2 utakmice a onda u poslednjem kolu imamo Jazz, to se mora dobiti. Treba ganjati 3 mjesto jer jedino sa Wolvsima imamo sansu da nekako ode u neizvjesnu seriju kako bi se Luka vratio. Sto se Nuggetsa tice, oni trebaju da ciljaju Thundere u 2 rundi. Kada imaju zdravu ekipu, nebitan je seed ali je bitno u kakvom ce stanju Jokic doci na megdan sa tucarosima 1
Gaga Posted Friday at 07:22 AM Posted Friday at 07:22 AM Jbg, ja bi birao ovaj put trenutno,biće dobar rat izmedju OKC i Hjustona,kalkulacije obično ne završe kako treba
Zli Gli Posted Friday at 07:25 AM Posted Friday at 07:25 AM 1 hour ago, Урош19 said: Nedostaje mi čovek koji sam bio pre nego što sam pročitao štogod ovo bilo Izdrzi kralju, zamisli kako je tek nama sto svuda okolo nalecemo na "ne moze Jokic sam", ne znam vise jel mi se prividja ili sanjam ili ludim 1 1
YAO Posted Friday at 07:32 AM Posted Friday at 07:32 AM Denver juri 3 mesto i nece odmarati nikog zadnje 2 utakmice. OKC gleda da izgubi od Denvera i progura ih na 3 da ne igraju do finala,a Spursi gledaju zadnje kolo da ih dobiju i izbegnu Denver u drugoj rundi. Bice paklena tekma zadnje kolo u San Anntoniju. 1
Урош19 Posted Friday at 07:38 AM Posted Friday at 07:38 AM 12 minutes ago, Zli Gli said: Izdrzi kralju, zamisli kako je tek nama sto svuda okolo nalecemo na "ne moze Jokic sam", ne znam vise jel mi se prividja ili sanjam ili ludim Mislim da ti se ipak priviđa
Dzo23 Posted Friday at 07:55 AM Posted Friday at 07:55 AM Svaka čast Rajaku. Vrhunska sezona za njega i njegove Reptorse. Vrlo moguće kako sada stvari stoje da će završiti kao peti i ići na Cavse u PO. Svakako Niksi ili Kavsi će im biti protivnici. Imaju moje simpatije, uz Detroit, ako im šta znači, pa dokle doguraju. 🍀 14
gggggggg Posted Friday at 10:19 AM Posted Friday at 10:19 AM ne pamtim ludju situaciju od ove na istoku. veceras opet igraju cleveland i atlanta. raptorsi su sigurno pozeljniji protivnik od hawksa pa bi trebalo ocekivati bas jednu zestoku utakmicu jer ako atlanta izgubi onda vec rizikuje da bude i van sest. usput toronto igra protiv knicksa koji mogu da skliznu i na cetvrto mesto ako zele da igraju protiv detroita umesto bostona u drugoj rundi (mozda i ne zele jer detroit ove sezone ima prosecno jedno 30 razlike protiv njih). orlando igra protiv chicaga, sixersi protiv pacersa a charlotte protiv detroita. 1
cabke Posted Friday at 11:00 AM Posted Friday at 11:00 AM 4 hours ago, Урош19 said: Nedostaje mi čovek koji sam bio pre nego što sam pročitao štogod ovo bilo Ćuti, bolje je i to nego da si kupio polovnu Alfu... 😁 9
Dracarys Posted Friday at 11:38 AM Posted Friday at 11:38 AM (edited) 1 hour ago, gggggggg said: ne pamtim ludju situaciju od ove na istoku. veceras opet igraju cleveland i atlanta. raptorsi su sigurno pozeljniji protivnik od hawksa pa bi trebalo ocekivati bas jednu zestoku utakmicu jer ako atlanta izgubi onda vec rizikuje da bude i van sest. usput toronto igra protiv knicksa koji mogu da skliznu i na cetvrto mesto ako zele da igraju protiv detroita umesto bostona u drugoj rundi (mozda i ne zele jer detroit ove sezone ima prosecno jedno 30 razlike protiv njih). orlando igra protiv chicaga, sixersi protiv pacersa a charlotte protiv detroita. Sve je ok rečeno, ali moram dodati da su male šanse da Atlanta ili Toronto budu van TOP6, jer Orlando ima pobedu manje i nema TB nad njima. Atlanta poslednju igra sa Majamijem kojem ovaj meč nema takmičarski značaj. Toronto poslednju igra sa Bruklinom. Rekao bih da Orlando pre mora da se boji Filadelfije i Šarlota, jer u slučaju nekog kiksa u naredne dve, mogu izgubiti i to sedmo mesto. Atlanta igra večeras da zabetonira plej of, ako ne, igraće protiv g ligaškog sastava Majamija da izbori plej of. Edited Friday at 11:44 AM by Dracarys
delgado Posted Friday at 03:09 PM Posted Friday at 03:09 PM Velika partija naseg Kinga, predvodio nas do ubedljive pobede, a istakao se i Bronny sa cak 10 poena! Fenicani su nam 3 puta uzeli meru ove godine, Bruks nas je masakrirao, a poslednji poraz je onaj pred seriju pobeda kada sudije nisu svirale ocigledne korake Grejsona u poslednjem napadu. Nije bio u vazduhu, vec je zakoracio na parket kad je izbacio pas. I to bez Bookera i Brooksa. Mislim da su jedine sanse za pobedu da ova dvojica ponovo odmore, uz jos nekog, a i opet ce biti jako tesko jer Finixovci opasno polude kad igraju protiv Jezerasa. Imaju buljuk nekih igraca koje moze da prokenja - Gilespi, Goodwin (trebalo ga je zadrzati), Buaje..
Bugl Khan Posted Friday at 03:47 PM Posted Friday at 03:47 PM To pravilo od 65 utakmica ce proizvest svake godine par supermax igrača koji u biti nisu supermax igrači i sta onda?
gggggggg Posted Friday at 06:01 PM Posted Friday at 06:01 PM 2 hours ago, Bugl Khan said: To pravilo od 65 utakmica ce proizvest svake godine par supermax igrača koji u biti nisu supermax igrači i sta onda? pa nece dobiti ponudu od supermaxa, nego manje novce.
Dracarys Posted Friday at 08:47 PM Posted Friday at 08:47 PM Pa to baš u praksi i ne ide tako, dobijaće igrači novac koji ne zaslužuju i pogušiće salary cap. Ali dobro, manja šansa da se napravi neki mega tim.
Bugl Khan Posted Friday at 09:27 PM Posted Friday at 09:27 PM 3 hours ago, gggggggg said: pa nece dobiti ponudu od supermaxa, nego manje novce. Markkanen, Jalen Duren, Jalen Johnson, Tyrese Maxey, Franz Wagner, Sengun, Deni Avdija, LaMelo Ball....u sljedećih nekoliko godina svi oni mogu uć u All NBA momčadi. Ne znam baš da bi svima odbili platit. I da li bi otišli drugdje ako bi se uvrijedili.
Darko Posted yesterday at 12:10 AM Posted yesterday at 12:10 AM On 4/10/2026 at 9:22 AM, Darko said: Tankovanja će biti sve dok se tankovanje nagrađuje visokim pikom. Incentives matter. U suprotnom bi možda i nešto bilo od socijalizma. Nije mi jasno zašto se jednostavno ne ukine draft i skine plafon platama novajlijama. Sa salary capom, timovi u velikom marketu ne bi mogli da se krcaju talentima. Veliki talenti bi išli u timove gde bi imali prostora i gde bi mogli lepo da zarade. Ako jedna English Premier League može da ima 5 šampiona (uskoro šest) u zadnjih 15 godina i to bez salary capa, ne vidim kako bi ovaj moj predlog urnisao konkurenciju u NBA. Ali bi se definitivno rešio tankovanja. Zanima me, imate li neko mišljenje na ovo rešenje?
Dracarys Posted yesterday at 12:38 AM Posted yesterday at 12:38 AM 15 minutes ago, Darko said: Zanima me, imate li neko mišljenje na ovo rešenje? Pa kada pogledamo Premijer ligu, u poslednjih tridesetak godina sem Lestera su sve big market timovi šampioni. Tako da ne pije priča da nije bitno gde se igra, da i ja i dalje budem nekad zapanjen da je glavnim igračima NBA u očima samo Njujork i Los Anđeles. Jedan veliki Lebron je sa 35 godina poleteo za svetlima velikoga grada, a neće klinci koji su se tek ispilili. LAL bi uvek imao dobru ekipu, ne bi imali crne periode u budućnosti nikada, a small market timovi bi se još teže probijali. Draft sistem je jedna od najboljih stvari koji sport ima. 2
Darko Posted yesterday at 01:58 AM Posted yesterday at 01:58 AM 1 hour ago, Dracarys said: Pa kada pogledamo Premijer ligu, u poslednjih tridesetak godina sem Lestera su sve big market timovi šampioni. Tako da ne pije priča da nije bitno gde se igra, da i ja i dalje budem nekad zapanjen da je glavnim igračima NBA u očima samo Njujork i Los Anđeles. Jedan veliki Lebron je sa 35 godina poleteo za svetlima velikoga grada, a neće klinci koji su se tek ispilili. LAL bi uvek imao dobru ekipu, ne bi imali crne periode u budućnosti nikada, a small market timovi bi se još teže probijali. Draft sistem je jedna od najboljih stvari koji sport ima. Dve reči: salary cap. Premier League je nema. U suprotnom bi se složio.
Recommended Posts