SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mislim da je regularka nekako precutno od svih ucesnika (fransiza, igraca, menadzera, lige, navijaca) ucinjena gotovo abitnom, malo jacim (i duzim) pripremama.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Prema očekivanjima, Juta ugasila JJJ do kraja sezone, kao našli mu nešto za šta mora da ide na operaciju.
Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 23 minutes ago, Chaos Is Me said: Prema očekivanjima, Juta ugasila JJJ do kraja sezone, kao našli mu nešto za šta mora da ide na operaciju. Bolje da nisu, gubili bi sa njim
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago OKC poslao pola tima na odmor pred all star, može Nikola imati večeras lepu minutažu.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Uđe Top i odmah asistencija! Ceo stadion ustao i aplauzirao kada je ušao, baš lepa scena. EDIT: Evo i videa Edited 2 hours ago by Darko 1
gggggggg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago pacersi kaznjeni sa 100k a jazz sa 500k zbog neigranja najboljih igraca u poslednjim cetvrtinama.
Recommended Posts