Darko Posted yesterday at 07:32 AM Posted yesterday at 07:32 AM 4 hours ago, gggggggg said: 7 poena (šut 3 od 5) i 7 asistencija za 16 minuta u prvoj utakmici posle tretmana od raka. Bravo Tope! 16 1
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 08:20 AM Posted yesterday at 08:20 AM Poraz od 9 razlike protiv dobre ekipe. Vidi se napredak💪
Don Dusko Posted yesterday at 09:24 AM Posted yesterday at 09:24 AM Razocaran sam niko da prokomentarise poraz Nageca.
Dzo23 Posted yesterday at 09:25 AM Posted yesterday at 09:25 AM Just now, Don Dusko said: Razocaran sam niko da prokomentarise poraz Nageca. Čitao sam komentare fanova Cavsa. Pišu da su pobjedili Nagece i sudije. 🙂
Zli Gli Posted yesterday at 09:25 AM Posted yesterday at 09:25 AM (edited) Osteceni su Nagetsi na +3 na kraju kad je neko iz Klivlenda kampovao u reketu kao pomoc Alenu koji je cuvao Jokica, trebala je biti tehnicka, bacanje i lopta sa strane. U zadnjiem napadu ne bas jasan faul Mareja i jednako zbunjujuce ono ubaceno drugo bacanje Micela, bukvalno bi sa promasajem isteklo vreme a ovako su im dali sansu za pobedu ali srecom po njih i nas nenavijace Nagetsa, Jokic je promasio Edited yesterday at 09:28 AM by Zli Gli 1
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 10:11 AM Posted yesterday at 10:11 AM Moze se reci da je Mitchell dobro izvukao faul a i moze se reci da je Jamal Murray dobar scorer ali ne bas najbistriji djak u odeljenju. Ne razumite me pogresno, Donovan je strasan igrac i mozda bi i izvukao u tako teskoj poziciji kos ali je faul Murraya prilicno jeftin u takvoj situaciji. Glavna scena 3+1 Hardena. Za takve situacije je makar u regularnoj sezoni jos uvek baja. 1
Chaos Is Me Posted yesterday at 10:25 AM Posted yesterday at 10:25 AM Šteta što Beef Stu nije stigao da malo ozbiljnije razmaže nasilnika Bridgesa. 1
le piaf Posted yesterday at 11:43 AM Posted yesterday at 11:43 AM Gledajući ove snimke može se reći da je Jalen Duren sisica, juri ga ovaj žgoljavi po terenu ko lav antilopu Svaki pravi fan Pistonsa mu ovo neće oprostiti 🫢
Marko Posted yesterday at 12:03 PM Posted yesterday at 12:03 PM 4 hours ago, Barkley#34 said: Šta ti je kvalitet dresa. Vuče i ga i vuče a on ostaje čitav. Razume se da je kvalitet - Minnesota, hladno al' standard 2 hours ago, Don Dusko said: Razocaran sam niko da prokomentarise poraz Nageca. Dobro sad, ali za konkretno noćas - To ti je kao kad bi tebi neko, u situaciji kad Informer ima najjaču naslovnu, zamerio što nisi preneo izjavu nekog random vd zamenika od random podsekretara 😁 1 hour ago, Chaos Is Me said: Šteta što Beef Stu nije stigao da malo ozbiljnije razmaže nasilnika Bridgesa. Yep... Ovaj svet je i nepravedan i nesavršen 1
MrTripleDouble Posted yesterday at 12:35 PM Posted yesterday at 12:35 PM Kako bi ih naslagao moj brat Duren. Tacno se vidi momenat kad je njegov mozak preovladao zivotinjski instikt i kada se zaustavlja, da je zavrsio ovaj krose desnom rukom poslao bi nesrecnog Diabatea u vecna lovista.
gggggggg Posted yesterday at 01:31 PM Posted yesterday at 01:31 PM utah opet igrala bez najboljih igraca u poslednjoj cetvrtini i uprkos tome su pobedili heat 4
delgado Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Quote Bam Adebayo on loss to Jazz: "We've got to find a way to win against teams that are, I guess you can say, trying to lose." Sve je moguce u Majamijevoj kuhinji..
gggggggg Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago ingram izabran za allstar rezervu ispred portera i hardena
gggggggg Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago pablo torre izbacuje novu epizodu o kawhiju i balmeru, naravno par dana pre all-stara u los angelesu
ljutikrilo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 19 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kingsi dominiraju i tako treba da ostane... dosta više 12-13. pikova
Radalek Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 hours ago, ljutikrilo said: i tako treba da ostane... dosta više 12-13. pikova Marvin Bagley III 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Wemby se malo poigrao, samo 37 poena za pol.
Darko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 31 minutes ago, Dzo23 said: Danas ništa ljepše od ovoga nećete viditi! ❤️ Da podelim ovo ovde - kraljina! Edited 7 hours ago by Darko 5
Dracarys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako se stvari u NBA brzo menjaju, kada pogledaš gde je bio Detroit pre par godina, a gde je sad. Solidno vođstvo na istoku. Nije mi ni jasno zašto nisu pokušali neki trejdić da urade da pokušaju ove godine i u plej ofu nešto da urade.
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Uvijek je lijepo ujutru kad se probudiš viditi da je Detroit pobjedio. 🤗 Stjuart je suspendovan do kraja sezone ako sam dobro vidio. To može biti solidan hendikep za njih.
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Dzo23 said: Stjuart je suspendovan do kraja sezone ako sam dobro vidio. Drejmond be like:
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Dzo23 said: Stjuart je suspendovan do kraja sezone ako sam dobro vidio. To može biti solidan hendikep za njih. Nema šanse. Nisam nigde video takođe. 1
Recommended Posts