Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, gggggggg said: 7 poena (šut 3 od 5) i 7 asistencija za 16 minuta u prvoj utakmici posle tretmana od raka. Bravo Tope! 12
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Poraz od 9 razlike protiv dobre ekipe. Vidi se napredak💪
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: Razocaran sam niko da prokomentarise poraz Nageca. Čitao sam komentare fanova Cavsa. Pišu da su pobjedili Nagece i sudije. 🙂
Zli Gli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Osteceni su Nagetsi na +3 na kraju kad je neko iz Klivlenda kampovao u reketu kao pomoc Alenu koji je cuvao Jokica, trebala je biti tehnicka, bacanje i lopta sa strane. U zadnjiem napadu ne bas jasan faul Mareja i jednako zbunjujuce ono ubaceno drugo bacanje Micela, bukvalno bi sa promasajem isteklo vreme a ovako su im dali sansu za pobedu ali srecom po njih i nas nenavijace Nagetsa, Jokic je promasio Edited 2 hours ago by Zli Gli
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moze se reci da je Mitchell dobro izvukao faul a i moze se reci da je Jamal Murray dobar scorer ali ne bas najbistriji djak u odeljenju. Ne razumite me pogresno, Donovan je strasan igrac i mozda bi i izvukao u tako teskoj poziciji kos ali je faul Murraya prilicno jeftin u takvoj situaciji. Glavna scena 3+1 Hardena. Za takve situacije je makar u regularnoj sezoni jos uvek baja.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šteta što Beef Stu nije stigao da malo ozbiljnije razmaže nasilnika Bridgesa. 1
le piaf Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Gledajući ove snimke može se reći da je Jalen Duren sisica, juri ga ovaj žgoljavi po terenu ko lav antilopu Svaki pravi fan Pistonsa mu ovo neće oprostiti 🫢
Marko Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 4 hours ago, Barkley#34 said: Šta ti je kvalitet dresa. Vuče i ga i vuče a on ostaje čitav. Razume se da je kvalitet - Minnesota, hladno al' standard 2 hours ago, Don Dusko said: Razocaran sam niko da prokomentarise poraz Nageca. Dobro sad, ali za konkretno noćas - To ti je kao kad bi tebi neko, u situaciji kad Informer ima najjaču naslovnu, zamerio što nisi preneo izjavu nekog random vd zamenika od random podsekretara 😁 1 hour ago, Chaos Is Me said: Šteta što Beef Stu nije stigao da malo ozbiljnije razmaže nasilnika Bridgesa. Yep... Ovaj svet je i nepravedan i nesavršen
Recommended Posts