Chaos Is Me Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 23 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Od 24-1, ma bolji od Bullsa, Warriorsa do 38-11. Istorija rekose neki strucnjaci Te priče sa početka sezone su svakako bile preterane, ali bogami su ih povrede solidno pokosile i uticale na ovaj kasniji skor (povređeni J-Dub, Hartenštajn, Karuzo + povremeno Wiggins = sve extra bitni igrači za njih).
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Te priče sa početka sezone su svakako bile preterane, ali bogami su ih povrede solidno pokosile i uticale na ovaj kasniji skor (povređeni J-Dub, Hartenštajn, Karuzo + povremeno Wiggins = sve extra bitni igrači za njih). Nije mi ih zao. Titulu su uzeli usled povreda protivnika i ragbi odbrane. Preodvratna ekipa, prljavi su samo tako. I ostali kubure itekako sa povredama.
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ne verujem da ih ovde neko manje voli od mene, ali ako budu zdravi biće ih baš teško pobediti u best of 7 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne verujem da ih ovde neko manje voli od mene, ali ako budu zdravi biće ih baš teško pobediti u best of 7 Sve zavisi od sudijskog kriterijuma. Itekako ih Spursi, Wolvsi mogu namuciti a Denver mi je favorit sa njima. Ako se u plejofu pojave Jamal iz ove sezone i Jokic prije povrede je alltime duo. Njihov p&r je neodbranjiv. Lakersi ako odrade ovaj gore trade i jos jednu korekciju su zajeban rival ragubistima dok bi nas Denver lagano rijesio mada bi Luka izvukao na klasu 1 ili 2. Edited 20 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 hours ago, Marko said: Kakva koračanja su mesto broj 5 i broj 1. Ajde neka je i prokleti gather step ovo što je Maxey uradio, ali ovaj trokorak Durena se uglavnom viđa na rukometnim terenima. 2
Урош19 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 45 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Idemo po MVP. Najbolji igrac danasnjice Nadam se da se u potpunosti zalečio i da nije poranio sa povratkom. 3
Dracarys Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago A vidi svako ćorav da su poranili da bi ostao u konkurenciji za individualne nagrade. Jokić ne sme više od jedne utakmice da bude odsutan do kraja regularne sezone. 1 3 1
Bugl Khan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Namjestili na jednu utakmicu. Što može poći po krivu? Za manje of 25 minuta: 31/12/5, 3 stl, uz neloše postotke; 82/67/76
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 hours ago, Dracarys said: A vidi svako ćorav da su poranili da bi ostao u konkurenciji za individualne nagrade. Jokić ne sme više od jedne utakmice da bude odsutan do kraja regularne sezone.
Zli Gli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 hours ago, Chaos Is Me said: Kakva koračanja su mesto broj 5 i broj 1. Ajde neka je i prokleti gather step ovo što je Maxey uradio, ali ovaj trokorak Durena se uglavnom viđa na rukometnim terenima. Ima jos nekoliko koracanja ovde, jednostavno je sve dozvoljeno i treba prihvatiti da ovo nema nikakve veze sa normalnom kosarkom nego je neka light varijanta za opustenu zabavu Bruks MVP, covek ubija na obe strane terena
SuperTraktorko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gde su Fenicani da pohvale svoje pulene, back to back pobede protiv Detroita i Klivlenda. 1
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, SuperTraktorko said: Gde su Fenicani da pohvale svoje pulene, back to back pobede protiv Detroita i Klivlenda. Ni mi se još ne snalazimo u ovoj novoj realnosti. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago LUKA DONCIC OVER THE LAST 6 GAMES: 35.8 PPG 10.0 APG 9.2 RPG 1.5 SPG 55.0% FG 40.0% 3P 75.8% FT 35.4 MPG Nije lose, nimalo nije lose.
Ludi za Poli Posted 15 minutes ago Author Posted 15 minutes ago Trejd za Huntera je jedan klasican kretenski potez kakav bi Pelinka napravio samo da izgleda ko da nesto radi. On je tipican primjer igraca koji u teoriji izgleda puno bolje nego u praksi. Ni blizu defanzivcu kakav je Lakersima potreban, bilo na lopti bilo sa strane pomoci. Cak je Rui bolji fit od njega zbog elitnog spot up kvaliteta iako je Hunter overall sigurno bolji igrac. Na sve to on ima i prevelik ugovor za ovo sto donosi koji vazi i za narednu sezonu sto bi Lakersima izbilo 25 miliona prostora naredno ljeto. Ekstremno glup trejd bi to bio koji ti ne bi donio nikakav upgrade. Pametnije bi im bilo gledati igrace koji tavore u losijim ekipama, a pokazali su naznake nekog 3&D potencijala koji bi u ekipama sa elitnom kreacijom dosao do izrazaja.
Recommended Posts