Radalek Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Lakersi su u cudnoj situaciji sa Reavesom. Njemu je sada najveca vrednost za trade koju ce verovatno ikada imati ali s druge strane prima samo 15 miliona i istice mu ugovor pa ne mogu da dobiju realno bas ono sto im treba za njega za neki trenutni uspeh. Mogli bi da dobiju solidnog igraca i buduce pikove kao neki jako dobar povrat ali to ih kratkorocno cini losijim. Ako urade to, prakticno pustaju poslednju Bronovu sezonu u LA niz vodu i koliko god su im sanse minimalne za neki playoff uspeh, mislim da se nece usuditi da to urade. A na leto moraju da potpisu Reavesa za 40+ miliona da im ne bi otisao kao FA i to im zauzvrat smanjuje fleksibilnost za trade a i morace da prodje bar pola sezone pre nego sto mogu da ga posalju negde. U tih 6 meseci moze svasta da se desi i ko zna da li ce moci posle toga da dobiju ono sto mogu sada u assetima. S druge strane, uvek mogu da idu na to da su Luka i Reaves ono na cemu ce da grade buducnost ali onda ce im trebati dosta duze da izgrade ekipu oko njih. Pritom njega i Luku kao bekove u odbrani ce pojesti bilo koja ozbiljna ekipa. Mislim da je trade Reavesa najbolji potez dugorocno ali je tajming bas nezgodan. 1
Bugl Khan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Nemaš TOP 10 oat? Većina ljudi ima. Ako ljudi uskoređuju Shaqa, Wilta s Jokićem, zašto ne bi mogao ja LeBrona s Lukom? Uzeo sam 100 posjeda i pogledao. Nisam pametan i ne znam bolji način. Uz konkurenciju protiv koje su igrali, i rezultate protiv iste. Edited 8 hours ago by Bugl Khan
gggggggg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Radalek said: Lakersi su u cudnoj situaciji sa Reavesom. Njemu je sada najveca vrednost za trade koju ce verovatno ikada imati ali s druge strane prima samo 15 miliona i istice mu ugovor pa ne mogu da dobiju realno bas ono sto im treba za njega za neki trenutni uspeh. Mogli bi da dobiju solidnog igraca i buduce pikove kao neki jako dobar povrat ali to ih kratkorocno cini losijim. Ako urade to, prakticno pustaju poslednju Bronovu sezonu u LA niz vodu i koliko god su im sanse minimalne za neki playoff uspeh, mislim da se nece usuditi da to urade. A na leto moraju da potpisu Reavesa za 40+ miliona da im ne bi otisao kao FA i to im zauzvrat smanjuje fleksibilnost za trade a i morace da prodje bar pola sezone pre nego sto mogu da ga posalju negde. U tih 6 meseci moze svasta da se desi i ko zna da li ce moci posle toga da dobiju ono sto mogu sada u assetima. S druge strane, uvek mogu da idu na to da su Luka i Reaves ono na cemu ce da grade buducnost ali onda ce im trebati dosta duze da izgrade ekipu oko njih. Pritom njega i Luku kao bekove u odbrani ce pojesti bilo koja ozbiljna ekipa. Mislim da je trade Reavesa najbolji potez dugorocno ali je tajming bas nezgodan. s obzirom koliko je krs fa lista, nemaju drugog izbora osim da mu daju ugovor koji zeli. ako james ode, otvorice se tu dosta prostora u capu da se odradi bilo sta od potpisa fa do trejdova. vanderbilt je takodje problem a hachimuru bi bilo najpametnije pustiti. reavesu kao sixersi maxeyu mogu obecati da ce dobiti ugovor ali prvo da se resi sve ostalo cisto da ima vise mesta za manevar.
Recommended Posts