Radalek Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lakersi su u cudnoj situaciji sa Reavesom. Njemu je sada najveca vrednost za trade koju ce verovatno ikada imati ali s druge strane prima samo 15 miliona i istice mu ugovor pa ne mogu da dobiju realno bas ono sto im treba za njega za neki trenutni uspeh. Mogli bi da dobiju solidnog igraca i buduce pikove kao neki jako dobar povrat ali to ih kratkorocno cini losijim. Ako urade to, prakticno pustaju poslednju Bronovu sezonu u LA niz vodu i koliko god su im sanse minimalne za neki playoff uspeh, mislim da se nece usuditi da to urade. A na leto moraju da potpisu Reavesa za 40+ miliona da im ne bi otisao kao FA i to im zauzvrat smanjuje fleksibilnost za trade a i morace da prodje bar pola sezone pre nego sto mogu da ga posalju negde. U tih 6 meseci moze svasta da se desi i ko zna da li ce moci posle toga da dobiju ono sto mogu sada u assetima. S druge strane, uvek mogu da idu na to da su Luka i Reaves ono na cemu ce da grade buducnost ali onda ce im trebati dosta duze da izgrade ekipu oko njih. Pritom njega i Luku kao bekove u odbrani ce pojesti bilo koja ozbiljna ekipa. Mislim da je trade Reavesa najbolji potez dugorocno ali je tajming bas nezgodan.
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nemaš TOP 10 oat? Većina ljudi ima. Ako ljudi uskoređuju Shaqa, Wilta s Jokićem, zašto ne bi mogao ja LeBrona s Lukom? Uzeo sam 100 posjeda i pogledao. Nisam pametan i ne znam bolji način. Uz konkurenciju protiv koje su igrali, i rezultate protiv iste. Edited 1 hour ago by Bugl Khan
Recommended Posts