Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Minesota dobra, ali već par godina utisak mi je da im fali to nešto malo da odu do samog kraja. Ne znam tačno šta...Denver najbolji napad u ligi, a kad imaš ubjedljivo najboljeg igrača na svijetu nije neko iznenađenje. Dzamalu je super došlo što nema Gordona i Kema da ispali preko 30 šuteva i 18 trojki. Ono što mu se nikako ne može osporiti da je baš jak u klač situacijama. Prosuli su se u 4/4 i na početku OT pošteno, ali je svemoćni Jokić okrenuo utakmicu kad se činilo da je gotovo nakon -9. Nema šta, ako budu zdravi Denver je jak kandidat za prsten. 2
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Deluje da je Ant gazio liniju na šutu za izjednačenje. Bilo bi lepo ako bi neko postavio dobar snimak situacije. Vidim da i na Sotinom forumu tvrde da jeste.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Meni se činilo da nije gazio sigurno. E sad...Pojaviće se već neka slika koja će odagnati sumnje, vjerujem. Edited 3 hours ago by Dzo23
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni se na snimku učinilo da jeste ali je jako teško zaključiti iz tog ugla. Biće slika i snimaka, sigurno.
robespierre Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lejkersi su ove godine u platonskoj ljubavi sa KKCZ, i jedni i drugi su sticajem okolnosti bili plasirani daleko iznad kvaliteta tima sve dok realnost nije udarila u bradu. Kakve sam sad tantrume i eksplozije u mozgovima video na lakers subredditu naša KKCZ tema je zen budizam. 1
Zli Gli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na ESPN prenosu pustili neki usporeni snimak gde je delovalo kao da nije gazio i to ni blizu linije, nije bio nijedan closeup kadar iz drugih uglova 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Najbolji igrac danasnjice bez ikakve dileme. Umjetnost 1 1
nemanjau5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Nuggetsi sada idu na 7 gostovanja na istočnoj obali. Taj stretch će im u velikoj meri odrediti sezonu. zasto bi sedam utakmica u decembru/januaru odredilo sezonu kad igras bez tri startera u tom periodu? nuggetsi su ekipa sa najboljim skorom u ligi protiv ekipa preko 50% winratea, i ovako osakaceni.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Dzo23 said: Minesota dobra, ali već par godina utisak mi je da im fali to nešto malo da odu do samog kraja. Ne znam tačno šta... Vrlo je lako definisati šta fali Minesoti - počinje na p a završava se na lejmejker. 3
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Vrlo je lako definisati šta fali Minesoti - počinje na p a završava se na lejmejker. Definitivno...Konli je mator. Rekao bih da im ništa manje fali i centar. Ok, pokriva to i Reid ali nije to to. Gobert ima neke izrazite kvalitete ali on jako teško može postići koš ako nije zakucavanje. A to je popriličan hendikep.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 8 hours ago, MrTripleDouble said: de postavite i klip Wembijeve spanske kragne na Holmgrenu Biće vamo svega u narednim godinama Edited 1 hour ago by Урош19 1 2
Big Ticket Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Задржи ли дебели овај просјек, биће први у историји са 80/60/40 сезоном. 1
Wook Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Možda je samo MJ bio na ovom nivou, druga se košarka igrala pa nije za poređenje, ali LeBron nije dotakao ovaj nivo igre na kom je Nikola trenutno. Ako sam dobro video ubacio je 56 sa 23 uzeta šuta iz igre, a direktno je odgovoran za 96 poena Denvera. Ovo nisam nikad video. 1 1
Ludi za Poli Posted 24 minutes ago Author Posted 24 minutes ago Kosarka Luke Doncica sa 26 godina zivota je jebeno otuzna i to nikakvih 35-9-9 nece promijeniti. U godinama kad bi po svakoj logici trebao biti u fizickom i atletskom primeu, on do obruca moze doci samo ako mu visoki napravi livadu u reketu. Citava igra mu se svodi na bjesomucno drkanje lopte koje zavrsi il nekom step back tricom il nekim uzasnim sutem van svakog balansa u nadi da izvuce faul. Jako tuzno za nekog ovoliko talentovanog. U tom ganjaju faulova je gori od SGA jedno 5 puta al to ce njegovi svjedoci uredno ignorisati. Uzasno uzasno neefikasan stil kosarke kog samo on na svoj beskonacam talenat cini relativno efikasnim. Dan danas igra iskljucivo na talenat, nema rutinu i egzekuciju ni blizu dvojici pravih MVP kandidata Jokicu i Shaiju. Bojim se da ce on i u godinama koje dolaze ostati ovaj isti beskonacno talentovani volume scorer koji ce imati neke ludjacke sirove brojke na cisti volumen bez da efikasnost bude na nivou MVP kandidata u ovoj eri kosarke. Jako mi je tesko vidjeti scenario u kom on sa ovim stilom kosarke ide do kraja. Odbranu ne zelim ni komentarisati, lik bukvalno ispadne cim igrac kojeg cuva dobije loptu.
Miki28 Lakers in 5 Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 6 minutes ago, Wook said: Možda je samo MJ bio na ovom nivou, druga se košarka igrala pa nije za poređenje, ali LeBron nije dotakao ovaj nivo igre na kom je Nikola trenutno. Ako sam dobro video ubacio je 56 sa 23 uzeta šuta iz igre, a direktno je odgovoran za 96 poena Denvera. Ovo nisam nikad video. 21 sut iz igre, imao bi 60+ da je uzeo jos 2 suta😀 1
Problem sa licnim greskama Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 1 hour ago, nemanjau5 said: zasto bi sedam utakmica u decembru/januaru odredilo sezonu kad igras bez tri startera u tom periodu? nuggetsi su ekipa sa najboljim skorom u ligi protiv ekipa preko 50% winratea, i ovako Odradiće svoje svakako, igraju na gostovanjima dobro.
Ludi za Poli Posted 18 minutes ago Author Posted 18 minutes ago Ma ne moze u NBA bit priznata trica ako je gazio bilo liniju za tri bilo aut liniju. Te se stvari automatski provjeravaju u onom njihovom centru bez da sudije ista i moraju gledati pa se samo javi ako tricu treba il ponistiti il preinaciti.
Wook Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: 21 sut iz igre, imao bi 60+ da je uzeo jos 2 suta😀 Ove godine teško da će neko pobediti večerešnju partiju, pa i sam Jokić. 56 poena + još 40 na njegove asistencije, uz 21 šut iz igre i 15-ak skokova. I Maraj je ove godine odličan. Očekujem spuštanje gasa u februaru, moraju odmoriti nisioce za plej of, a onda je sve moguće uz ovakve Jokića i Mareja i nadam se zdravog Gordona.
McLeod Posted just now Posted just now 27 minutes ago, Wook said: Možda je samo MJ bio na ovom nivou, druga se košarka igrala pa nije za poređenje, ali LeBron nije dotakao ovaj nivo igre na kom je Nikola trenutno. Ako sam dobro video ubacio je 56 sa 23 uzeta šuta iz igre, a direktno je odgovoran za 96 poena Denvera. Ovo nisam nikad video. Kobija su (s pravom) drkali da je stats padder, ali LeBron ako je kralj moze biti samo kralj toga. LeBron GOAT ce moci da se objasni samo nekom kolektivnom hipnozom, ili ce morati da se prizna da je moc marketinga na izvesne grupe ljudi veca od ocekivane.
Recommended Posts