Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Minesota dobra, ali već par godina utisak mi je da im fali to nešto malo da odu do samog kraja. Ne znam tačno šta...Denver najbolji napad u ligi, a kad imaš ubjedljivo najboljeg igrača na svijetu nije neko iznenađenje. Dzamalu je super došlo što nema Gordona i Kema da ispali preko 30 šuteva i 18 trojki. Ono što mu se nikako ne može osporiti da je baš jak u klač situacijama. Prosuli su se u 4/4 i na početku OT pošteno, ali je svemoćni Jokić okrenuo utakmicu kad se činilo da je gotovo nakon -9. Nema šta, ako budu zdravi Denver je jak kandidat za prsten. 2
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Deluje da je Ant gazio liniju na šutu za izjednačenje. Bilo bi lepo ako bi neko postavio dobar snimak situacije. Vidim da i na Sotinom forumu tvrde da jeste.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Meni se činilo da nije gazio sigurno. E sad...Pojaviće se već neka slika koja će odagnati sumnje, vjerujem. Edited 1 hour ago by Dzo23
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni se na snimku učinilo da jeste ali je jako teško zaključiti iz tog ugla. Biće slika i snimaka, sigurno.
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lejkersi su ove godine u platonskoj ljubavi sa KKCZ, i jedni i drugi su sticajem okolnosti bili plasirani daleko iznad kvaliteta tima sve dok realnost nije udarila u bradu. Kakve sam sad tantrume i eksplozije u mozgovima video na lakers subredditu naša KKCZ tema je zen budizam. 1
Zli Gli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na ESPN prenosu pustili neki usporeni snimak gde je delovalo kao da nije gazio i to ni blizu linije, nije bio nijedan closeup kadar iz drugih uglova 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najbolji igrac danasnjice bez ikakve dileme. Umjetnost 1
nemanjau5 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Nuggetsi sada idu na 7 gostovanja na istočnoj obali. Taj stretch će im u velikoj meri odrediti sezonu. zasto bi sedam utakmica u decembru/januaru odredilo sezonu kad igras bez tri startera u tom periodu? nuggetsi su ekipa sa najboljim skorom u ligi protiv ekipa preko 50% winratea, i ovako osakaceni.
Recommended Posts