JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zbog cega na utakmici Memfis-Klivlend sve vreme stoji diff podatak iznad broja poena Klivlenda?
Tom Wambsgans Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Uvek stoji za domace utakmice Klivlenda, mozda ne smatraju svoje gledaoce najpametnijima.
Bugl Khan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 14 hours ago, freethrow said: Mrtva trka ko bi bio više u zoni ispadanja: stefless warriors ili jokerless nuggets... Valjda je Stefjemajka sad proigrao jer se bori (sns rečnikom) za novi sponzorski ugovor, sada kada se nesrećna avantura sa nesrećnim UA završila. Jimmy Butler klasičan zajebani basketaš, dobar i sve, ali basketaš. Ja bi na njegovom mjestu uzeo neke od Kineza. Em je ogromno tržište, em, iskreno, od Nikea, Adidasa, Pume, ne znam jel sam vidio i jedne koje mi se sviđaju. Sve krcato nekakvim kričavo zelenim i kričavo rozim bojama. Shaieve Converse tenisice su mi vrh, većina ostalih je meh, a neke su stvarno grozomorne. Dobro, Steph je zvijezda, on će dobit što traži bilo gdje da ode. Ali Kinezi rade signature shoes i za igrače poput D'Angela Russella, Spencera Dinwiddiea, CJ McColluma, Podziemskog, Aarona Gordona (njegove su mi baš ok), Austina Reavesa... uz NBA zvijezde poput Jokića, Butlera, Kyriea, Klaya, Gordona Haywarda..... Btw, što je bilo sa Big Baller Brandom? Nisu eksplodirali?
MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 50 faulova na par minuta do kraja, ovo odavno nisam video u nekoj regularnoj tekmi
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, YAO said: Kakva rola Hardeveja u Denveru. Paklen igrac Lik uživa i to se vidi u svakoj utakmici.
delgado Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Potpuno razbijen Milvoki, stoka razlike je bilo vec na poluvremenu, a Kee je postigao samo 34 poena.. Ovih 10-4 deluju zaista deluju impresivno obzirom na brojne izostanke zbog povreda i da GOAT jos nije nastupio, Redik radi strasan posao. Ejton je opravdao ocekivanja, LaRavia i Smart pravi timski plejeri, a Luka i Austin vuku. Jedini "kiks" mec protiv osakacene Atlante u gostima gde su nas torpedovali. Zgazio nas je i Shai i OKC, ali oni su na drugom levelu u odnosu na ostale.
YAO Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Deluje da ce Lejkersi losije da igraju kad se Lebron vrati 1
Darko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Velika pobeda Denvera u Mineapolisu bez dva startera i rovitim Jokićem. Very nice.
Bugl Khan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) AG, Jokic, THJ, i Jamal svi po 20+. Jokic TD, Jamal 9 asistencija, AG 10 skokova....Izgleda da sam bio u pravu kad sam rekao da će THJ u petorku. Al to je do Camove ozljede. Ali ako nastavi ovako, kako ćeš ga maknut. Edited 2 hours ago by Bugl Khan
Recommended Posts