Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 24 minutes ago, Chaos Is Me said: Taktički nivo mnogih ekipa u nba je baš bedan. Gledam sinoć ove Cavse koji su prvi favorit na istoku, tu nema t od taktike, samo jebiga imaju dosta dobrih igrača individualno. Skromni Majami bez 2 najbolja igrača im je održao čas košarke. Imam utisak da čak i u ovoj razvodnjenoj evroligi od 38 kola ekipe mnogo bolje stoje taktički, igra se logična, pismena košarka. Ovde uglavnom na individualni kvalitet koji je istina ogroman, al neke ekipe su i pored toga negledljive. Jedva čekam playoff kao i uvek, tad se sve dijamentralno menja. 90% utakmica u regularnoj sezoni su cirkus 1
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne vidim da je ovo sto je Chaos napisao nesto kontroverzno. Regularka je sve besmislenija iz sezone u sezonu, vec solidno dug period. Citav je niz razloga za to, ali ne moze se ignorisati koliko su i same brojke u dobroj meri obesmiljene. Tolika inflacija je dovela do toga da danas partije od 50 poena nemaju gotovo nikakav znacaj, da xy igraca u ligi ima proseke od blizu 30 ppg, preko 6,7 apg, rpg... 8
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 15 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ne vidim da je ovo sto je Chaos napisao nesto kontroverzno. Regularka je sve besmislenija iz sezone u sezonu, vec solidno dug period. Citav je niz razloga za to, ali ne moze se ignorisati koliko su i same brojke u dobroj meri obesmiljene. Tolika inflacija je dovela do toga da danas partije od 50 poena nemaju gotovo nikakav znacaj, da xy igraca u ligi ima proseke od blizu 30 ppg, preko 6,7 apg, rpg... Hoces reci Teo je samo trebalo da bude 10 godina mladji i sad da dodje u NBA i imao bi projektovanih 15 ppg
Del Piero Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakav amaterski kos su primili Cavsi. Pre svega kriminalna rekacija Merilla, a ni odluka da Mitchell brani izvodjaca lopte nema nikakve logike. I to Jovica koji je visi za glavu. 1
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 20 minutes ago, McLeod said: Hoces reci Teo je samo trebalo da bude 10 godina mladji i sad da dodje u NBA i imao bi projektovanih 15 ppg Sigurno da bi mu bilo nesto lakse da dobije prostor, ali on je sam sebe sabotirao, tako da ne mislim da bi na kraju bilo neke velike razlike. Ni danas ni pre 10 ili 20 godina u NBA ne mozes sa navikama i pristupom kakve je on imao - ishrana, teretana, kondicija su must, pljuge, alkohol malko u ofsezoni i to je to. Predugacka je sezona, fizicki zahtevi previsoki da bi mogao da se sprdas, a da istovremeno isporucujes ozbiljno na parketu. 7
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 36 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sigurno da bi mu bilo nesto lakse da dobije prostor, ali on je sam sebe sabotirao, tako da ne mislim da bi na kraju bilo neke velike razlike. Ni danas ni pre 10 ili 20 godina u NBA ne mozes sa navikama i pristupom kakve je on imao - ishrana, teretana, kondicija su must, pljuge, alkohol malko u ofsezoni i to je to. Predugacka je sezona, fizicki zahtevi previsoki da bi mogao da se sprdas, a da istovremeno isporucujes ozbiljno na parketu. Teo bi procvetao da je sad u prajmu zbog postojanja Zyna
gggggggg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 hours ago, MrTripleDouble said: U ostalim vestima, Bata Kada umalo oborio rekord po broju pokusaja suta iz igre, koji drzi ko drugi nego Kobica sa 50. Kakvi procenti leptejebo 🫠 oborio je rekod po broj promasaja na utakmici. do sada je bryant imao rekord sa 30 https://www.basketball-reference.com/leaders/fgx_game.html 2 1 3
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Quote Dončić+Reaves lineups elite offensively to start the season, score 131.6 per 100 on 263 possessions. Kad im se jos doda Smart, imaju 134 ORTG i 102 DRTG. Kreatorski kvalitet Lakersa cak i bez LeBrona je jednostavno ogroman sad kako se Austin potvrdio kao elitni kreator iz picka. Primjera radi, u dosadasnjem dijelu sezone ima 1.24 poena po posjedu iz pick igre na 10 pick posjeda po utakmici. Jasno ta brojka ce vjerovatno opasti vremenom ali sigurno ne znacajno obzirom da je Austin i prethodne 2 sezone bio oko 90ak percentile sto se PPP iz pick igre tice. LeBronov povratak i veci fokus na odbranu te eventualni trejd Ruija za krilo koje je defanzivno jace na lopti i na skoku ove Lakerse moze dici u sam vrh kontendera za titulu. Trenutno jos uvijek nije to to, previse je nebalansirano i problem POA defanzivca sem Smarta kako je Gabe out bas bas vristi.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, gggggggg said: oborio je rekod po broj promasaja na utakmici. do sada je bryant imao rekord sa 30 https://www.basketball-reference.com/leaders/fgx_game.html Kobi iz groba:
Zli Gli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, Darko said: Ne znam da li je trol ili sam ja nešto propustio, jel možeš da pojasniš? Pa konkretno ovde prvo imamo americko nepisano pravilo da se ne pravi faul na par sekundi pre kraja kad imas +3 koje verovatno liga forsira zbog show biznisa, i to delimicno i mogu da skapiram, ali ova odbrana Kavsa na 0.4 sekunde pre kraja gde nema vremena za normalan sut nego samo lob pas za tip in ili kucanje, i oni se kao nesto zalecu i na kraju ostave prazan reket... Sto bi se reklo, they had one job ali eto, ispali smesni. Dakle, dobili smo spektakl a zapravo je mogao em da se pravi faul i mirno privede mec kraju, em da se odbrani lob pas i ode u produzetak (i novu sansu za spektakl).
Recommended Posts