mr clutch Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Darko said: Nisam stekao takav utisak ali uradio je solidan posao po meni - ali ništa posebno. A onda je došao trejd. Po meni mag je Presti, Buford pre toga i slični. Luka je Nikov Harden. Trejd za Irvinga kad je malo ko bio spreman da se kocka sa njim, jer je u javnosti bio pred belom kosuljom. Draftovanje Livelyja. Deadline 2024 je izdominirao kad je utopio lesine od Granta Williamsa R. Holmesa za Washingtona i Gaforda, sto je rezulturalo velikim finalom. Cak mi je i pretplacivanje Klaya ok potez jer je komplementaran u tom trenutku sa Lukom i Kajrijem, i omogucava im spejsing. Po meni odlican vise nego Bogi, ovaj solidan. 1
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Slažem se da je do suludog trejda radio odličan posao. Međutim, trejd je toliko sulud da uopšte nije bitno više šta si radio pre ili posle toga. Niđe veze ni sa Harden trejdom, ako mislimo na odlazak iz OKC. On je ipak tamo 6th man (svakako sa potencijalom za mnogo više), Luka je otišao iz Dalasa kao igrač koji će biti mvp kandidat u narednih 7, 8 godina minimum. 2
mr clutch Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago ^^ Salio sam se poredjenjem Luke i Harden, tako da stoji sve sto je receno u uporedbi trejda Hardena i Luke. Trebao sam udariti smajli, koji ne volem da koristim.
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Meni je vala potpis Klaya bio besmislen obzirom da je vec drugu godinu bilo jasno da se radi o mrtvacu nesposobnom ostati ispred bilo koga. 1
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma precenuje se to sve. Ok, gamble za Kyrieom, ali takve poteze ce uvek neko napraviti, ako ne tim X, onda tim Y, nekad ce te usrati, nekad ne. Odlazak u finale je bio splet okolnosti i krila magicnog Luke. Ta neka prica o magu egzekutive i nekakvom satro drim-timu u nastajanju je smesna, imo. 1
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, mr clutch said: Trejd za Irvinga kad je malo ko bio spreman da se kocka sa njim, jer je u javnosti bio pred belom kosuljom. Draftovanje Livelyja. Deadline 2024 je izdominirao kad je utopio lesine od Granta Williamsa R. Holmesa za Washingtona i Gaforda, sto je rezulturalo velikim finalom. Tu je uradio dobar posao, mora mu se priznati. Hoću da kažem da ga to ne čini nikakvim magom, treba imati kontinuitet. Zasrao je sa Klejom a o trejdu Luke ne treba trošiti reči. A nije da mu je prvi put da epski zasere. 1
mr clutch Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 41 minutes ago, Darko said: Tu je uradio dobar posao, mora mu se priznati. Hoću da kažem da ga to ne čini nikakvim magom, treba imati kontinuitet. Zasrao je sa Klejom a o trejdu Luke ne treba trošiti reči. A nije da mu je prvi put da epski zasere. Slazem se da je daleko od maga, pogotovu iz danasnje perspektive. Post je vise konstatacija njegovog gm-ovskog rollercoastera i rapidnog propadanja u kratkom periodu, od najhajpovanog maga aka vrhuski gm do gm-skog taloga. 1
gggggggg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago onaj trejd za washingtona je bio dosta sus jer niko nije znao kako ce izgledati van charlottea. na kraju je sve ispalo dobro i zasluzeno je harrison dobio pohvale. bio je i ovde hvaljen. na kraju cak i da je resio da trejduje doncica i precenio davisa kao niko drugi u ligi, opet je neverovatno da nije uzeo najbolji moguci asset - reaves.
gggggggg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) https://www.espn.com/nba/story/_/id/46872368/nikola-jokic-denver-nuggets-proud-son-sombor-serbia par interesantnih stvari u tekstu Edited 1 hour ago by gggggggg
Recommended Posts