Elevator Operater Posted Sunday at 12:26 PM Posted Sunday at 12:26 PM (edited) Odbrana polako dolazi na svoje, mada ove 3 pobede su protiv ausajdera. Uskoro se ide u San Antonio, tu ce se videti vec kako se trenira. Doduse, DFS jos nije zaigrao, tako da ocekujem da OPPG bude sve bolji kada se on vrati i malo udje u ritam. Ne nuzno ponovo top 5 odbrana, ali top 10 svakako. Edited Sunday at 12:27 PM by Elevator Operater
HAMMER Posted Sunday at 08:35 PM Posted Sunday at 08:35 PM procitah negde da je durantula i dalje neporazen na socijalnim mrezama 💪
Chaos Is Me Posted Sunday at 10:22 PM Posted Sunday at 10:22 PM Koja loša utakmica OkC - Pelicansi. Em Pelikani ne mogu meda, em i kad malo probaju nešto da odbrane SGA dobije bacanja.
propolis Posted Sunday at 10:27 PM Posted Sunday at 10:27 PM To i ne boli toliko koliko gledanje Poola koji ima ugovor na još dve godine 70 milki...e to je je bolno za svakog navijača Pelikana. Zion je triple dabl igrač samo kada bi hteo da ne siluje ovoliko.
Darko Posted yesterday at 07:04 AM Posted yesterday at 07:04 AM Jović mi je nekako mlak ili ne razume igru dovoljno/neiskusan. Onolika konjina a baš malo skokova ima, odgurnuo ga Reaves kod skoka. Jeste da je još mlad ali očekivao sam više od njega, mislio sam da može da bude All Star jednog dana. Trebao sam da smanjim nadu kada ga je Mek hajpovao.
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 08:32 AM Posted yesterday at 08:32 AM Svet u kome Goodwin dobija 20 minuta nije svet u kome ja zelim da zivim...
Stiletto Posted yesterday at 08:49 AM Posted yesterday at 08:49 AM 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:
doragan Posted yesterday at 10:58 AM Posted yesterday at 10:58 AM Jedva cekam da odgledam.snimak Fenicana i San Antonicana,kako su zaustavili VW-i ne mislim na kola😁 Velika bela trojka,nadam se i cetvorka, u LA..ko bi rekao.U vreme kad sam poceo da pratim NBA,to je bilo nezamislivo. 1
bodo Posted yesterday at 12:19 PM Posted yesterday at 12:19 PM 3 hours ago, SteveFrancis#3 said: Svet u kome Goodwin dobija 20 minuta nije svet u kome ja zelim da zivim... kad se vrate bivši Rocketsi teško da će on videt parket osim u garbage timeu.
mr clutch Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kandza u poslednjem napadu odglumeo Kobija, a Jones jr Vladu Radmanovic.
Bobby Shurda Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 10/21/2025 at 4:16 PM, Bobby Shurda said: Biće zanimljivo da se vidi ovaj najavljeni tolbol Justna. Inače od nekih bold predikcija možda bih išao na to da Bruklin neće biti tolika kanta kao što ih najavljuju. I prošle godine su umeli solidno da igraju a sezonu su odigrali praktično bez Cam-ova, još ako jedan od ova dva bela visoka pleja odmah bude servisabilni starter mogu svima da ga zaprže 🍳 nemojte da mi dajete više da bacam bold predikcie 1
freethrow Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali koliko je meni doyaya Russell Westbrook - neće niko da mu da ugovor, izbacuju ga, uzimaju ga sa klupe na po 10tak minuta, ali ne lezi vraže, kao neka zloćudna tvorevina, RW uvek nalazi načina da dovede ekipu u jednu fazu u kojoj mu trener jednostavno daje najveću minutažu. RW tada ima skoro tripl dabl, juri, piči i leti po terenu, ekipa više nije ekipa koja je bila par dana ranije i pretvara se u nosač aviona a svi avioni su RW, često se i izgubi, nekad se i pobedi, ali RW radi sve. Večeras 37min, 26pts, 11 reb, 6ast, 6 to jbg, 3/6 trice, jebi matorog derozana i šredera i lavina. RW treba da dobije svoju franšizu, ali to je nešto što su prekasno uvideli i Silver i Stern... The Russell Westbrooks, putovali bi svuda po USA, kao Harlemovci i pobeđivali, nekada gubili, RW i 11 random igrača. Pod stare dane sve više gotivim Raqsela, bez ikakvog sarkazma. Da GSW zaključi da se sve raspada i da im treba RW kao 12ti igrač na klupi da povremeno pomaže na treninzima, nakon jedno 5-8 utakmica bi Stef počinjao sa klupe, Russell bi otimao skok Drejmondu, vukao kontru, ispaljivao tricu, promašio, hvata svoj promašaj, ispaljuje neverovatno jaku asistenciju pod koš, lopta se odbija Kumingi o potiljak, blagi potres mozga, RW bi je uhvatio, zakucao i otrčao u odbranu. 3 4 10
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ono kad te iznenadi sutem. :D
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Povredio se Dylan Harper, biće višenedeljno odsustvo. 1
MrTwister Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Ono kad te iznenadi sutem. 😄 Slavlje ovo mi je najjace. Ovim mrcenicima fali pola rostera, 4/5 startera i onda uslijedi ovakvo slavlje ni da su ih bukvalno iz ECF izbacili 😄
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gospodar krindža. Ali ipak na drugo mesto po krindžeraju, iza neprikosnovenog Lebrona. 5
Recommended Posts