Elevator Operater Posted yesterday at 12:26 PM Posted yesterday at 12:26 PM (edited) Odbrana polako dolazi na svoje, mada ove 3 pobede su protiv ausajdera. Uskoro se ide u San Antonio, tu ce se videti vec kako se trenira. Doduse, DFS jos nije zaigrao, tako da ocekujem da OPPG bude sve bolji kada se on vrati i malo udje u ritam. Ne nuzno ponovo top 5 odbrana, ali top 10 svakako. Edited yesterday at 12:27 PM by Elevator Operater
HAMMER Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago procitah negde da je durantula i dalje neporazen na socijalnim mrezama 💪
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Koja loša utakmica OkC - Pelicansi. Em Pelikani ne mogu meda, em i kad malo probaju nešto da odbrane SGA dobije bacanja.
propolis Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago To i ne boli toliko koliko gledanje Poola koji ima ugovor na još dve godine 70 milki...e to je je bolno za svakog navijača Pelikana. Zion je triple dabl igrač samo kada bi hteo da ne siluje ovoliko.
Darko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jović mi je nekako mlak ili ne razume igru dovoljno/neiskusan. Onolika konjina a baš malo skokova ima, odgurnuo ga Reaves kod skoka. Jeste da je još mlad ali očekivao sam više od njega, mislio sam da može da bude All Star jednog dana. Trebao sam da smanjim nadu kada ga je Mek hajpovao.
SteveFrancis#3 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Svet u kome Goodwin dobija 20 minuta nije svet u kome ja zelim da zivim...
doragan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jedva cekam da odgledam.snimak Fenicana i San Antonicana,kako su zaustavili VW-i ne mislim na kola😁 Velika bela trojka,nadam se i cetvorka, u LA..ko bi rekao.U vreme kad sam poceo da pratim NBA,to je bilo nezamislivo. 1
bodo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, SteveFrancis#3 said: Svet u kome Goodwin dobija 20 minuta nije svet u kome ja zelim da zivim... kad se vrate bivši Rocketsi teško da će on videt parket osim u garbage timeu.
Recommended Posts