Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Bugl Khan said:

Btw, Kessler je odigrao bolju utakmicu, ali kako je resetirao Zubca?

Mozda sam preterao sa "resetovao" :classic_laugh:, ovaj je samo ubacio bukvalno sve i svasta protiv coveka koji je inace dobar defanzivac.

Slazem se da je Kessler mozda malo potcenjen, igra u Juti pa je i donekle za ocekivati.

Posted (edited)

Retardirana liga sa satnicom i naravno ovi igraju ponovo dva produžetka,i ne možeš da gledaš tekmu koju želiš.

Edited by Gaga
Posted
16 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Dosta je Jokara ovde zajebao.

Pa kad se usvinjio tokom pauze. Moraće da se uozbilji tokom sezone.

• Like 2
Posted
59 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Dosta je Jokara ovde zajebao.

Imao je 2 od 13 za tri. A prošle sezone to mu je bio forte, imao je valjda 50% kroz sezonu.

Što je najvažnije, prošle sezone nije forsirao trojku, a na ovoj utakmici baš jeste.

Da je šutnuo dvije manje i ubacio dvije više trojke bila bi dobra partija. 

Posted

Da li je potezao Marej pul apove u 10-oj sekundi napada u finišu? 😁

Džabe im reciklaža, Brauni, Hardeveji...ok je to, ali ako nema ozbiljnosti kod glavnih igrača i ne igra se odbrana ništa ni od ove sezone. Mareja će teško uspeti da promene, ali mogu barem sa Watson da probaju u startnih 5 da dignu odbranu, ako se ovaj Cam pokaže kao mrtvak. Za sada nula.

Ofanzivni potencijal je ogroman, ali ako hoće titulu moraju igrati i odbranu, a to ne ide samo na volju u plej ofu, već se vežba cele sezone.

Koja je to ležernost kad su uspeli da izgube sa 10 trojki i 50 poena Gordona. 

Posted
1 hour ago, Darko said:

Pa kad se usvinjio tokom pauze. Moraće da se uozbilji tokom sezone.

Ma biće ok, u USA pazi šta jede plus treninzi i utakmice svaki dan. Kontam da će za nekih mesec dana već biti na svom nivou što se tiče kilaže.

Posted

Jokić 13 trojki šutnuo? 😂 E svašta...

Realno je vidno nespreman i zapustio se momački.. Nema snage da se rve u reketu kao što zna i može pa se onda odlučuje da pripaljuje. Linija manjeg otpora. 

• Like 3
Posted
1 hour ago, quentin said:

Imao je 2 od 13 za tri. A prošle sezone to mu je bio forte, imao je valjda 50% kroz sezonu.

Što je najvažnije, prošle sezone nije forsirao trojku, a na ovoj utakmici baš jeste.

Da je šutnuo dvije manje i ubacio dvije više trojke bila bi dobra partija. 

Ne govorim o trojkama vec o bezanju od kontakta od Greena. To me bas nervira. A mislim da je tu ipak Darko u pravu i da je fizicki nespreman. Docice to sve na svoje ali je stvarno neozbiljno.

Posted

Auh kakav masakr Jokica u odbrani u zavrsnici regularnog dijela i produzetku. Svaki napad su ga ciljali Warriorsi i skoro svaki put uspjesno. Obje Stephove trice za 117:117 i 120:120 Jokic ostao preduboko. 

Posted

Jokic se opustio, dobio solidan kadar preko leta, pa kao veli nek se oni cimaju..morace Litvansko drvo da igra malcice vise nego sto je planirao.

Posted

Šta da se radi, Bucko se dodatno ubucio, videli smo to još na EP, a vidi se i sada. Teši me to što, ako to vidimo mi preko TV-a, vide isto i treneri u Denveru, pa je Bucko sigurno već na tretmanu trčanja, skakanja, trbušnjaka i tako tog između utakmica, plus mu nutricionista broji kalorije na dve decimale. Biće to do Nove godine fit.