Tom Wambsgans Posted Friday at 12:28 AM Posted Friday at 12:28 AM 6 hours ago, Bugl Khan said: Btw, Kessler je odigrao bolju utakmicu, ali kako je resetirao Zubca? Mozda sam preterao sa "resetovao" , ovaj je samo ubacio bukvalno sve i svasta protiv coveka koji je inace dobar defanzivac. Slazem se da je Kessler mozda malo potcenjen, igra u Juti pa je i donekle za ocekivati.
Gaga Posted Friday at 02:41 AM Posted Friday at 02:41 AM (edited) Retardirana liga sa satnicom i naravno ovi igraju ponovo dva produžetka,i ne možeš da gledaš tekmu koju želiš. Edited Friday at 02:41 AM by Gaga
Dracarys Posted Friday at 02:50 AM Posted Friday at 02:50 AM SGA je uspešno krenuo u odbranu MVP, prva 50+ partija.
Darko Posted Friday at 03:25 AM Posted Friday at 03:25 AM Gordon 7 od 7 za tri na poluvremenu. Carina. 2
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 04:44 AM Posted Friday at 04:44 AM Dosta je Jokara ovde zajebao. 4
Dracarys Posted Friday at 04:45 AM Posted Friday at 04:45 AM I pored ovakve partije Gordona, Nagetsi nisu dobili, lol Jako pojačanje Džonson, samo 5 poena. Praviće se MPJ od blata. 3
Darko Posted Friday at 05:02 AM Posted Friday at 05:02 AM 16 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Dosta je Jokara ovde zajebao. Pa kad se usvinjio tokom pauze. Moraće da se uozbilji tokom sezone. 2
SteveFrancis#3 Posted Friday at 05:44 AM Posted Friday at 05:44 AM Ovolike OT tekme na startu sezone su mi kinda sus
quentin Posted Friday at 05:46 AM Posted Friday at 05:46 AM 59 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Dosta je Jokara ovde zajebao. Imao je 2 od 13 za tri. A prošle sezone to mu je bio forte, imao je valjda 50% kroz sezonu. Što je najvažnije, prošle sezone nije forsirao trojku, a na ovoj utakmici baš jeste. Da je šutnuo dvije manje i ubacio dvije više trojke bila bi dobra partija.
Wook Posted Friday at 05:48 AM Posted Friday at 05:48 AM Da li je potezao Marej pul apove u 10-oj sekundi napada u finišu? 😁 Džabe im reciklaža, Brauni, Hardeveji...ok je to, ali ako nema ozbiljnosti kod glavnih igrača i ne igra se odbrana ništa ni od ove sezone. Mareja će teško uspeti da promene, ali mogu barem sa Watson da probaju u startnih 5 da dignu odbranu, ako se ovaj Cam pokaže kao mrtvak. Za sada nula. Ofanzivni potencijal je ogroman, ali ako hoće titulu moraju igrati i odbranu, a to ne ide samo na volju u plej ofu, već se vežba cele sezone. Koja je to ležernost kad su uspeli da izgube sa 10 trojki i 50 poena Gordona.
Урош19 Posted Friday at 06:22 AM Posted Friday at 06:22 AM 1 hour ago, Darko said: Pa kad se usvinjio tokom pauze. Moraće da se uozbilji tokom sezone. Ma biće ok, u USA pazi šta jede plus treninzi i utakmice svaki dan. Kontam da će za nekih mesec dana već biti na svom nivou što se tiče kilaže.
Dzo23 Posted Friday at 06:37 AM Posted Friday at 06:37 AM Jokić 13 trojki šutnuo? 😂 E svašta... Realno je vidno nespreman i zapustio se momački.. Nema snage da se rve u reketu kao što zna i može pa se onda odlučuje da pripaljuje. Linija manjeg otpora. 3
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 06:48 AM Posted Friday at 06:48 AM 1 hour ago, quentin said: Imao je 2 od 13 za tri. A prošle sezone to mu je bio forte, imao je valjda 50% kroz sezonu. Što je najvažnije, prošle sezone nije forsirao trojku, a na ovoj utakmici baš jeste. Da je šutnuo dvije manje i ubacio dvije više trojke bila bi dobra partija. Ne govorim o trojkama vec o bezanju od kontakta od Greena. To me bas nervira. A mislim da je tu ipak Darko u pravu i da je fizicki nespreman. Docice to sve na svoje ali je stvarno neozbiljno.
Урош19 Posted Friday at 06:58 AM Posted Friday at 06:58 AM Mene najviše brine Jamal i da li će napokon biti konstantan i zdrav. Debeli će se već dovesti u red a i Cam će namestiti ruku.
Don Dusko Posted Friday at 07:57 AM Posted Friday at 07:57 AM Kad Jokic poteze ovoliko trojki znajte da nije spreman u fullu. 1
Ludi za Poli Posted Friday at 08:04 AM Author Posted Friday at 08:04 AM Auh kakav masakr Jokica u odbrani u zavrsnici regularnog dijela i produzetku. Svaki napad su ga ciljali Warriorsi i skoro svaki put uspjesno. Obje Stephove trice za 117:117 i 120:120 Jokic ostao preduboko.
doragan Posted Friday at 08:33 AM Posted Friday at 08:33 AM Jokic se opustio, dobio solidan kadar preko leta, pa kao veli nek se oni cimaju..morace Litvansko drvo da igra malcice vise nego sto je planirao.
NikadProtivKaline Posted Friday at 08:54 AM Posted Friday at 08:54 AM morace debeli ozbiljno da poradi na formi i kilogramima FO mu konacno sklopio nesto sto lici na contendera a on neozbiljan ulazi u sezonu mozda su trebali letos da angazuju melouna da ga prati po somboru 3
Stiletto Posted Friday at 08:54 AM Posted Friday at 08:54 AM Šta da se radi, Bucko se dodatno ubucio, videli smo to još na EP, a vidi se i sada. Teši me to što, ako to vidimo mi preko TV-a, vide isto i treneri u Denveru, pa je Bucko sigurno već na tretmanu trčanja, skakanja, trbušnjaka i tako tog između utakmica, plus mu nutricionista broji kalorije na dve decimale. Biće to do Nove godine fit.
Malkolm Brogdon Posted Friday at 09:28 AM Posted Friday at 09:28 AM Fino przi zasad legija staraca. 1
Recommended Posts