delgado Posted November 24 Author Posted November 24 Je l te nije sramota @duka doncic ?? 4 kategorije na mravlji qratz, jedna neresena, i sve si ih ti dobio, dok sam te ja razneo u mojim kategorijama. Jos poslednji dan ubacim zbog stilova i blokada Tajusa Dzonsa i Geja, i pokvarim FG&PPM. Kalkbrener nije igrao prakticno u 2 meca (izasao brzo zbog povrede na prvoj veceri b2b) tako da su i blokade otisle i to za -1. Najtuznija pobeda ikad, moralo je makar 8 KAT. Sta mi uradise fantazi Bogovi... 1
leki bg Posted Saturday at 06:35 AM Posted Saturday at 06:35 AM @delgado dosta kukanja, komesaru, nego da saljes fax čikama u NBA da se ovo resi: https://nova.rs/sport/kosarka/nikola-jokic-sinoc-highlights-denver-san-antonio-tripl-dabl/ Ili pozovi, reci ja sam taj i taj, B liga Voxa, ukrali ste TD, regularnost dovedena u pitanje...i Misko je tamo posecuje svoje igrace, zovi i njega, ma zovi sve!!! 1
Del Piero Posted Sunday at 08:38 AM Posted Sunday at 08:38 AM Ma sta ce ti jos 1 TD, to si dobio. Mada su bili blizu moji par puta, poslednji Harden sinoc.
leki bg Posted Sunday at 01:48 PM Posted Sunday at 01:48 PM (edited) 5 hours ago, Del Piero said: Ma sta ce ti jos 1 TD, to si dobio. Mada su bili blizu moji par puta, poslednji Harden sinoc. Ma zajebavam se Edit: Posto ne moze da se ispadne iz B lige, red je da se zabavim i probam nesto, stoga: Jokic available za trejd! Samo nepristojno dobre ponude. Edited Sunday at 01:53 PM by leki bg
le piaf Posted Sunday at 02:03 PM Posted Sunday at 02:03 PM 14 minutes ago, leki bg said: Ma zajebavam se Edit: Posto ne moze da se ispadne iz B lige, red je da se zabavim i probam nesto, stoga: Jokic available za trejd! Samo nepristojno dobre ponude. Biraj 1
leki bg Posted Sunday at 03:03 PM Posted Sunday at 03:03 PM 58 minutes ago, le piaf said: Biraj Konacno mojih 5 minuta ove sezone😄 , evo vcras cu, malo u guzvi 1
mr clutch Posted Monday at 09:01 AM Posted Monday at 09:01 AM I nisu ne Ale sa Bagdale. Ako su tolike ale i mangupi sto u ovom kolu nisu igraci dropovani. Lako je dropovati igraci protiv nejaci i glumiti mangupa. Teorija zavere Balkan info stajl. Kako da u kolu bas kad ja igram sa Kornetom taj tim dobije vlasnika i kako da bas pred mec sa mojom malenkoscu Ale dobijaju svoje igrace nazad. Mislim da se radi ozbiljna kampanja protiv mene od strane b-ligaskih iluminatija. Ne mislim, nego znam.
Dzabe smo krecili Posted Monday at 12:10 PM Posted Monday at 12:10 PM 3 hours ago, mr clutch said: I nisu ne Ale sa Bagdale. Ako su tolike ale i mangupi sto u ovom kolu nisu igraci dropovani. Lako je dropovati igraci protiv nejaci i glumiti mangupa. Teorija zavere Balkan info stajl. Kako da u kolu bas kad ja igram sa Kornetom taj tim dobije vlasnika i kako da bas pred mec sa mojom malenkoscu Ale dobijaju svoje igrace nazad. Mislim da se radi ozbiljna kampanja protiv mene od strane b-ligaskih iluminatija. Ne mislim, nego znam. Ne kaki previse 😜😜 nego da se zahvalis Fantasy bogovima na ocajnoj nedelji svih igraca i onog ludaka sa 8 to sinoc. Kad smo kod Balkan info teorija zavere, umalo da " die kleine" ponovo napravi sranje. Kad smo kod Korneta i njegove ekipe, o dalje cekamo Delgadovo objasnjenje, i upravo je u ovome problem. P.S: cestitke na (ne)zasluzenoj pobedi
robespierre Posted Monday at 01:30 PM Posted Monday at 01:30 PM Ušao sam na ovaj podforum prvi put posle nikad samo da se ubodem zdravom dozom fantasy drame u venu, liga A je razočarala, glume neko zdravo rivalstvo, ova je u potpunosti opravdala moja očekivanja. Poseban pozdrav za juniora i njegovu gerilsku akciju.
mr clutch Posted Monday at 03:17 PM Posted Monday at 03:17 PM 2 hours ago, Dzabe smo krecili said: Ne kaki previse 😜😜 nego da se zahvalis Fantasy bogovima na ocajnoj nedelji svih igraca i onog ludaka sa 8 to sinoc. Kad smo kod Balkan info teorija zavere, umalo da " die kleine" ponovo napravi sranje. Kad smo kod Korneta i njegove ekipe, o dalje cekamo Delgadovo objasnjenje, i upravo je u ovome problem. P.S: cestitke na (ne)zasluzenoj pobedi Fantazi bogovi su te kaznili sto ne tretiras igru onako kako zasluzuje. Ali ta kazna je bila blaga ako uzimamo u obzir moj zdrastveni bilten, i da sam vise injury prone od Zvezde, inace bi bila metla i da ne dropujes igrace. Ovu neiskrenu i kurtoazijsku cestitku cepam na komadice i bacam u kamin. Doduse onih 100 evra i flasu Henesija sto si prilozio uz cestitku zadrzavam.
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Neverovatno koliko povreda imam. Nijedno kolo nisam odigrao bez 3 do 4 povređena igrača, fantazi bogovi mi otežavaju ovo maksimalno, upalili insane mode. Delgiju naravno svi zdravi ko dren, nema b2b odmaranja, meni trenutno šestorica out, sve mu se namešta.
Recommended Posts