Xpert Posted Tuesday at 05:08 PM Posted Tuesday at 05:08 PM Ja ne igram vise. Slobodno me skinite sa liste.
Zvezdinho Posted Tuesday at 05:12 PM Posted Tuesday at 05:12 PM (edited) 4 minutes ago, Xpert said: Ja ne igram vise. Slobodno me skinite sa liste. Ne zafrkavaj. Pa ne moramo samo na Skajpu da se dogovaramo, moze i na Viberu. Edited Tuesday at 05:13 PM by Zvezdinho 1 1
Manu Posted Tuesday at 11:28 PM Posted Tuesday at 11:28 PM Drugu godinu zaredom neću biti prisutan za draft, jebem ti termin 1 2
Zvezdinho Posted Thursday at 05:17 PM Posted Thursday at 05:17 PM (edited) Ubacio sam jednog mog drugara da bude co-owner. Pokusavao sam @Xpert da ubedim, al nikako nije hteo, prodao se yahoo djavolima Edited Thursday at 05:29 PM by Zvezdinho 1
Dracarys Posted Thursday at 07:33 PM Posted Thursday at 07:33 PM Da je ta ljubav cvetala, ne bi posle nekoliko sati našao drugu drugog. Sve je laž, samo pusta laž. 1
Dovla Posted yesterday at 11:18 AM Posted yesterday at 11:18 AM Evo nas opet, pozdrav braćo!! Sretno svima, biće zanimljiva sezona, baš mnogo nedoumica oko rostera nekih ekipa. Opet pucamo visoko, polufinale minimum! 1 1 1
Zvezdinho Posted yesterday at 03:49 PM Posted yesterday at 03:49 PM 20 hours ago, Dracarys said: Da je ta ljubav cvetala, ne bi posle nekoliko sati našao drugu drugog. Sve je laž, samo pusta laž. Draki sta ima tebi da se kaze kad si kukako onomad kad si ispao i pricao kako ides u penziju.Sta reci osim:
propolis Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Manje od 24h do nazanimljivijeg dela sezone, nešto poput kod nas cigana od juna do septembra.
Zvezdinho Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 8 hours ago, propolis said: Manje od 24h do nazanimljivijeg dela sezone, nešto poput kod nas cigana od juna do septembra. Ranije je bilo i interesantno i tokom sezone. Vulfio se vratio, pa u to ime da vidimo kako je to izgledalo nekad. Spoiler 2
Contador54 Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago PG K. George, D. Harper SG A. Simons, N. Alexander-Walker SF S. Barnes, C. Johnson, S. Bey PF O. Toppin, R. Hachimura, N. Jovic C C. Holmgren, O. Okongwu To je to sto smo uspeli da uradimo sa 18og mesta i bez imalo pripreme. Valjda ce biti dovoljno za ulazak u PO.
Mile1 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Pg:Brunson, Ball, Sruder Sg:Sharpe, Edgecombe, McCain SF:oubre, sensabough Pf:markanen C:Sengun, Lively, Gober 2
Wook Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Nismo loši za 15. pik, barem ne bi trebalo da ispadnemo sa ovom kolekcijom centara.
Miskooo Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago SGA, D. Marej, Mekkonel, Beret, Dik, Smart, Majls B., Lavert, Aldama, Portis, Vucevic, Vilijams
Chaos Is Me Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Demin / Fears / Conley Edwards / T.Johnson Leonard / Ingram / Brooks JJJ / Grant Clingan / Queta Užasan spoj mladosti i iskustva. Ukraše mi ispred nosa svašta.
propolis Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 14ti pik.... Donovan MItchel/Davion Mitchel Giddy/Trent jr./Clifford Nique DeRozan/Herbert Jones/ Coulibally Randle Duren/Missi/Gafford
Gaga Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago uzasno je imati prvi pik pg:Nemhard,CP3 sg:Monk,Clarkson sf:Murphy,Middelton pf:Wagner,Collins c:Jokic,Smith,Boucher Cp3 nije planiran,crko net u tom trenutku
Zvezdinho Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago PG Mekolum Holidej Vinsent SG Batler Wells SF Avdija Hanter Jaques JR PF Grcki Kamenjar I.Jackson C Allen Eubanks Onako moglo je bolje za jednog PF/C tipa WCJ,
Dracarys Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago PG-Kvikli SG-Tomas, Vasel, AJ Green SF-Kuzma, Hauser, Nismit PF-AD, Sohan C-Embid, Zubac, Queen Ako bude zdravlja u martu, može ekipa po titulu.
Bobby Shurda Posted 3 minutes ago Author Posted 3 minutes ago Poole🤽, Sexton🔞, C. Anthony 🥷👌 Amen Thompson 🙏⛪, Kispert 💋🧑🎓 Ace Bailey 🎾🏴, Ronald Holland 🤡🇳🇱 Banchero🤌, Kuminga 🥊 Sarr 🥐, Claxton 🎸, Yang Hansen 🥠
Recommended Posts