Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, DameTime said:

Baš da vidim kako ćete prizivati hrkljuš protiv šuterski (još) potentnijih ekipa. 

Jeste da sve kreće iz odbrane, ali ne može svaka utakmica da se dobije na krke-džake. Wash je luuuud!

Bilo, prespavao si izgleda. 😄

Ovo je jedini način na koji ova ekipa moze da pobeđuje. 

Moze da se povedi koja utakmica na neko ludilo šutiramo, ali po meni je ovo pravi put, bice malo i lakše kada budemo kompletni 

Posted
4 minutes ago, Coz29 said:

A i ja našao kad ću cigare da ostavljam 

Jooooj majkkooi

Jbt vadi vasingtona kad je u ritmu i usere nas totalno Zeljko glavom i bradom

Ja ne znam koji je njemu kurac

Pa nije ovo igrica, ima i on dusu.

Posted
3 minutes ago, Coz29 said:

Ovo je jedini način na koji ova ekipa moze da pobeđuje. 

Moze da se povedi koja utakmica na neko ludilo šutiramo, ali po meni je ovo pravi put, bice malo i lakše kada budemo kompletni 

Nije uopšte jedini način. Ne govorim o šuterskom ludilu, nego da ekipa konzistentno šutira, u stabilnim, višim procentima. 

Jer i na sav ovaj hrkljuš, koji je, mind you, veoma iscrpljujuć za igrati, upravo zbog toga igrači gube energiju i koncentraciju posle poluvremena, protivnik se vrati u egal sa dve trojke.

Ako ti sa druge strane promašuješ bitne šuteve (kao što je bio Sterlingov za +6), ne možeš to ni da materijalizuješ.

• Like 1
Posted
Just now, DameTime said:

Nije uopšte jedini način. Ne govorim o šuterskom ludilu, nego da ekipa konzistentno šutira, u stabilnim, višim procentima. 

Jer i na sav ovaj hrkljuš, koji je, mind you, veoma iscrpljujuć za igrati, upravo zbog toga igrači gube energiju i koncentraciju posle poluvremena, protivnik se vrati u egal sa dve trojke.

Ako ti sa druge strane promašuješ bitne šuteve (kao što je bio Sterlingov za +6), ne možeš to ni da materijalizuješ.

Slazem se sa svima sto si napisala

Ali to je zato sto igramo sa 8 igraca

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...