kojihit Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Uzasno je tesko biti mi i navijati za Partizan, viša sila jednom mora nečim da nas nagradi
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Tajriku ladno fale tri asista za tripl-dabl. Edited 9 hours ago by Barkley#34
Coz29 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Baš da vidim kako ćete prizivati hrkljuš protiv šuterski (još) potentnijih ekipa. Jeste da sve kreće iz odbrane, ali ne može svaka utakmica da se dobije na krke-džake. Wash je luuuud! Bilo, prespavao si izgleda. 😄 Ovo je jedini način na koji ova ekipa moze da pobeđuje. Moze da se povedi koja utakmica na neko ludilo šutiramo, ali po meni je ovo pravi put, bice malo i lakše kada budemo kompletni
Alek The Great Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Coz29 said: A i ja našao kad ću cigare da ostavljam Jooooj majkkooi Jbt vadi vasingtona kad je u ritmu i usere nas totalno Zeljko glavom i bradom Ja ne znam koji je njemu kurac Pa nije ovo igrica, ima i on dusu.
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Boli me glupost fizicki. Ujeo sam se za sopstvenu ruku da ne zaurlam. Uspeo sam oba...
Xpert Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Moramo odigrati nesto u napadu... ne moze solo svaki put u zavrsnici
Coz29 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pa vrati Bruna, njega ne moze da ugura ovaj dole na postu
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Coz29 said: Ovo je jedini način na koji ova ekipa moze da pobeđuje. Moze da se povedi koja utakmica na neko ludilo šutiramo, ali po meni je ovo pravi put, bice malo i lakše kada budemo kompletni Nije uopšte jedini način. Ne govorim o šuterskom ludilu, nego da ekipa konzistentno šutira, u stabilnim, višim procentima. Jer i na sav ovaj hrkljuš, koji je, mind you, veoma iscrpljujuć za igrati, upravo zbog toga igrači gube energiju i koncentraciju posle poluvremena, protivnik se vrati u egal sa dve trojke. Ako ti sa druge strane promašuješ bitne šuteve (kao što je bio Sterlingov za +6), ne možeš to ni da materijalizuješ. 1
kojihit Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dejmi polij me govnima slobodno kako god da se završi @DameTime 1
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Hocemo li korisriti njihov bonus ili samo oni imaju tu opciju!? 1
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Šengelija je provukao neke lopte ispod ruke kao da je Jokić.
Coz29 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, DameTime said: Nije uopšte jedini način. Ne govorim o šuterskom ludilu, nego da ekipa konzistentno šutira, u stabilnim, višim procentima. Jer i na sav ovaj hrkljuš, koji je, mind you, veoma iscrpljujuć za igrati, upravo zbog toga igrači gube energiju i koncentraciju posle poluvremena, protivnik se vrati u egal sa dve trojke. Ako ti sa druge strane promašuješ bitne šuteve (kao što je bio Sterlingov za +6), ne možeš to ni da materijalizuješ. Slazem se sa svima sto si napisala Ali to je zato sto igramo sa 8 igraca
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, kojihit said: Dejmi polij me govnima slobodno kako god da se završi @DameTime Ako čujem još neku rečenicu o Toku Šengeliji... 1
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Borba je sjajna ali blago onom ko ce biti zadovoljan zbog toga ako izgubimo.
Recommended Posts