Jump to content

Recommended Posts

Posted

E svaka im ga čast! Rašarafili nas na obje strane terena. Preozbiljan nastup, šuterski posebno. Možemo do sjutra da pričamo o našim glupostima, nisam siguran da bi bolje prošli večeras ni u full sastavu.

• Like 5
Posted
7 minutes ago, Papanikolesku said:

Dakle, kamara igrača koja je prodefilovala 5 sezona unazad u KKP su u principu glupi

Pa nije. Dante nije bio. Ali uglavnom dovodite neinteligentne igrace.

Da se vrstimo na Zoca, ja se slazem da ima dosta do njega. Ali u tom smislu da potcenjuje ostatak Evrope. Fazon "Ja cu da dovedem igrace koji trpaju, skacu, jaki su... Prinaucicu ih jer sam najbokji trener, mogu sa igracima koji nisu bistri... Centre zverine cu da naucim da izvlace lopte spolja.. moj skill nadomesti njihov iq, a dobijam igraci koje trpaju i skacu..."

• Like 1
Posted
1 minute ago, Placebo Lone star said:

Bonga prasinar???

All round igrac, radi mnogo na parketu, koristan a nikad se ne istice. Efikasan.

Da, to je prasinar ali ne u negativnom kontekst.

Ajde ako hoces nazovi ga Hustler.

• Like 2
Posted (edited)
5 minutes ago, Guru said:

A sve i da je tako, neko je te igrače doveo u Partizan... 

A šta imam da pričam više. Sad će ići priča nemamo pleja, zato svaki napad igramo 1v5 izolacije Sterlinga i Vašingtona, a to što su nam dali 100 poena na drugoj strani to je jer ih je sralo. 

Edited by Papanikolesku
Posted
25 minutes ago, BattleBender said:

A sta je realno ovde mogao mnogo? Da rodi igrace koji brze i lakse prevedu loptu, pa onda postave napad.

Mucenje sa postavljanjem napada od prve sekunde...

Mogao je da ne udje u sezonu sa 

1. karlik

2. washington

5. tarlik

Kad udjes u sezonu sa cca 2 igraca koji znaju da vode loptu pa se jedan povredi, ocekivano je da ovako izgledas.

Posted
1 minute ago, Cavani said:

Mogao je da ne udje u sezonu sa 

1. karlik

2. washington

5. tarlik

Kad udjes u sezonu sa cca 2 igraca koji znaju da vode loptu pa se jedan povredi, ocekivano je da ovako izgledas.

Ja ne pricam o tom delu, pricam u kontekstu pripreme za ovaj mec.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...