Don Dusko Posted yesterday at 08:17 PM Posted yesterday at 08:17 PM Zoc se proserava sada sa tajmautima ...
Elevator Operater Posted yesterday at 08:17 PM Posted yesterday at 08:17 PM Boli najvise to sto bi mozda bio i egal uprkos ovom bolesnom sutu, da svaka nicija lopta u 2/2 nije zavrsila njima i da nisu ama bas svaki svoj promasaj uhvatili...
Shonewizard Posted yesterday at 08:18 PM Posted yesterday at 08:18 PM E svaka im ga čast! Rašarafili nas na obje strane terena. Preozbiljan nastup, šuterski posebno. Možemo do sjutra da pričamo o našim glupostima, nisam siguran da bi bolje prošli večeras ni u full sastavu. 5
Placebo Lone star Posted yesterday at 08:19 PM Posted yesterday at 08:19 PM 5 minutes ago, JPM said: Jedan od verovatno najboljih prasinara u evropi. Kao Bonga samo malo i bolji. Ovo sto radi Hifi je van svake pameti ali eto sad mu sve ide. Bonga prasinar???
BattleBender Posted yesterday at 08:19 PM Posted yesterday at 08:19 PM 7 minutes ago, Papanikolesku said: Dakle, kamara igrača koja je prodefilovala 5 sezona unazad u KKP su u principu glupi Pa nije. Dante nije bio. Ali uglavnom dovodite neinteligentne igrace. Da se vrstimo na Zoca, ja se slazem da ima dosta do njega. Ali u tom smislu da potcenjuje ostatak Evrope. Fazon "Ja cu da dovedem igrace koji trpaju, skacu, jaki su... Prinaucicu ih jer sam najbokji trener, mogu sa igracima koji nisu bistri... Centre zverine cu da naucim da izvlace lopte spolja.. moj skill nadomesti njihov iq, a dobijam igraci koje trpaju i skacu..." 1
JPM Posted yesterday at 08:21 PM Posted yesterday at 08:21 PM 1 minute ago, Placebo Lone star said: Bonga prasinar??? All round igrac, radi mnogo na parketu, koristan a nikad se ne istice. Efikasan. Da, to je prasinar ali ne u negativnom kontekst. Ajde ako hoces nazovi ga Hustler. 2
NikadProtivKaline Posted yesterday at 08:21 PM Posted yesterday at 08:21 PM 2 minutes ago, Placebo Lone star said: Bonga prasinar??? pa sigurno nije umetnik
Papanikolesku Posted yesterday at 08:22 PM Posted yesterday at 08:22 PM (edited) 5 minutes ago, Guru said: A sve i da je tako, neko je te igrače doveo u Partizan... A šta imam da pričam više. Sad će ići priča nemamo pleja, zato svaki napad igramo 1v5 izolacije Sterlinga i Vašingtona, a to što su nam dali 100 poena na drugoj strani to je jer ih je sralo. Edited yesterday at 08:23 PM by Papanikolesku
Cavani Posted yesterday at 08:24 PM Posted yesterday at 08:24 PM 25 minutes ago, BattleBender said: A sta je realno ovde mogao mnogo? Da rodi igrace koji brze i lakse prevedu loptu, pa onda postave napad. Mucenje sa postavljanjem napada od prve sekunde... Mogao je da ne udje u sezonu sa 1. karlik 2. washington 5. tarlik Kad udjes u sezonu sa cca 2 igraca koji znaju da vode loptu pa se jedan povredi, ocekivano je da ovako izgledas.
NikadProtivKaline Posted yesterday at 08:24 PM Posted yesterday at 08:24 PM nisam vas pratio nesto u poslednje vreme…cemu ovakav tretman za murinena?
bungalov Posted yesterday at 08:24 PM Posted yesterday at 08:24 PM Realno smo za ovo mi imali vazduha samo prvu cetvrtinu. Ovo da smo 3x bolje odigrali tesko bi dobili.
Placebo Lone star Posted yesterday at 08:24 PM Posted yesterday at 08:24 PM 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: pa sigurno nije umetnik Sa svojom visinom moze se reci da ga motorika krasi.Nema dribling kao Slukas ali se pristojno krece.
BattleBender Posted yesterday at 08:25 PM Posted yesterday at 08:25 PM 1 minute ago, Cavani said: Mogao je da ne udje u sezonu sa 1. karlik 2. washington 5. tarlik Kad udjes u sezonu sa cca 2 igraca koji znaju da vode loptu pa se jedan povredi, ocekivano je da ovako izgledas. Ja ne pricam o tom delu, pricam u kontekstu pripreme za ovaj mec.
aleksandar2806 Posted yesterday at 08:26 PM Posted yesterday at 08:26 PM sigurno su bar pola trojki dali iz driblinga preko ruke,tu nema odbrane.
Recommended Posts