Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Zato u ABA na centru stoji NIS, a ne grb Partizana. Su vas stavili pod sankcije? 1
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Papanikolesku said: Opet brdo koševa dozvoljavamo u reketu Ali nevjerovatno koliko puše promaja. Ovo neće riješiti bilo koji centar kog dovedemo, ovo je sistemska greška. 1
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Tajrik se dere da mu očiste stranu, saigrači urade to, spuste mu loptu, onda takpa u mestu i vrati Bongi na isteku napada. Just now, Son_of_a_gun said: Ali nevjerovatno koliko puše promaja. Ovo neće riješiti bilo koji centar kog dovedemo, ovo je sistemska greška. Premotajte te napade, pa pratite kretnje Tajrika. Ok, povremeno ga izvuku ali generalno čovek bukvalno izbegava da pokuša da brani obruč.
Papanikolesku Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ali nevjerovatno koliko puše promaja. Ovo neće riješiti bilo koji centar kog dovedemo, ovo je sistemska greška. Dosta je, rekao bih i do Tajrika. Da znam kako da ubacim sliku, shot chart, opet ista priča kao što je realni izbacio na poluvremenu Baskonije Edited 10 hours ago by Papanikolesku
SteveFrancis#3 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jeste, Rique je fakat bezobrazan i veceras. Opet mu se kanda bas i ne igra. 1
Patriota iz kauca Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Klupa dominira ove godine doprinosom, imamo cela dva igrača koja odigraju nešto.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pogledajte onu situaciju kad Karlik i Sterling udvajaju onog pleja, samo je lagano pustio svog igrača koji se spušta ka košu i lagano krenup napred, verovatno već smišljao kako će da zakuca kad ukrademo loptu. Ovaj mali iz FMPa iščupa loptu i eto kucanja.
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zna da nema zamenu a i mnogi su poleteli malo vise stvarno steta za miltona... valjale bi mu utakmice da jos vise udje u ritam.. negde cuh da se zeljku bas svidja
Papanikolesku Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, realno *w said: Pogledajte onu situaciju kad Karlik i Sterling udvajaju onog pleja, samo je lagano pustio svog igrača koji se spušta ka košu i lagano krenup napred, verovatno već smišljao kako će da zakuca kad ukrademo loptu. Ovaj mali iz FMPa iščupa loptu i eto kucanja. Izgleda ga boli paja da se previše cima po ABA. Što donekle i ima smisla, s obzirom da oba Jonesa riljaju 30+ u EL. I ovaj maleni igra na leru. Samo brat Bonga ne bira, generalno i Sterling. Mislim na startere. Naša klupa nije u stanju da reši FMP. Dwiz igra za sebe, a i takav je u ovoj ligi nedostižni univerzum za ove abakls kerove
Mrk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, dekifisher said: Jel samo meni odvratan ovaj Nikitović? Zli brat blizanac Dusana Cavica (Marka zvaka).
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Jakob Aman said: Mika puška s ćorcima 1
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ok, bilo duplo kolo i sve, ali raspali fmp... ne znam samo odakle Tajriku rezon da je previse kul za ABA. Nije bas da cesto dominira u EL, pa da ima pokrice za profi bolokurc.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Prošle godine smo u prvih 5 tekmi na domaćem parketu u ABA imali recimo 4 pobede 30 razlike. _________ Duejn cepa odbranu. Edited 10 hours ago by realno *w
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kuku majko na sta lici ovo sto mi igramo sa rezervnom postavom
SteveFrancis#3 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Najveci deo ekipe je na okupu neko vreme, ovo stvarno ne bi trebalo ovoliko mucno da izgleda
Papanikolesku Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Godine prolaze a malo toga se menja. Klupa ne zna de bije, starteri moraju da riljaju i izvlače. Mislim da i Željko to ne radi na pravi način. Na parketu uvek moraju biti neka dva startera, jer očigledno da ovi drugopozivci ne mogu.
Recommended Posts