Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Papanikolesku said:

Opet brdo koševa dozvoljavamo u reketu

Ali nevjerovatno koliko puše promaja. Ovo neće riješiti bilo koji centar kog dovedemo, ovo je sistemska greška.

• Like 1
Posted

Tajrik se dere da mu očiste stranu, saigrači urade to, spuste mu loptu, onda takpa u mestu i vrati Bongi na isteku napada.

Just now, Son_of_a_gun said:

Ali nevjerovatno koliko puše promaja. Ovo neće riješiti bilo koji centar kog dovedemo, ovo je sistemska greška.

Premotajte te napade, pa pratite kretnje Tajrika. Ok, povremeno ga izvuku ali generalno čovek bukvalno izbegava da pokuša da brani obruč.

Posted (edited)
4 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Dosta je, rekao bih i do Tajrika. Da znam kako da ubacim sliku, shot chart, opet ista priča kao što je realni izbacio na poluvremenu Baskonije

Edited by Papanikolesku
Posted

Pogledajte onu situaciju kad Karlik i Sterling udvajaju onog pleja, samo je lagano pustio svog igrača koji se spušta ka košu i lagano krenup napred, verovatno već smišljao kako će da zakuca kad ukrademo loptu. Ovaj mali iz FMPa iščupa loptu i eto kucanja.

Posted
4 minutes ago, realno *w said:

Pogledajte onu situaciju kad Karlik i Sterling udvajaju onog pleja, samo je lagano pustio svog igrača koji se spušta ka košu i lagano krenup napred, verovatno već smišljao kako će da zakuca kad ukrademo loptu. Ovaj mali iz FMPa iščupa loptu i eto kucanja.

Izgleda ga boli paja da se previše cima po ABA. Što donekle i ima smisla, s obzirom da oba Jonesa riljaju 30+ u EL. I ovaj maleni igra na leru. Samo brat Bonga ne bira, generalno i Sterling. Mislim na startere. Naša klupa nije u stanju da reši FMP. Dwiz igra za sebe, a i takav je u ovoj ligi nedostižni univerzum za ove abakls kerove

Posted
2 minutes ago, dekifisher said:

Jel samo meni odvratan ovaj Nikitović? 

Zli brat blizanac Dusana Cavica (Marka zvaka).

Posted (edited)

Prošle godine smo u prvih 5 tekmi na domaćem parketu u ABA imali recimo 4 pobede 30 razlike.

_________

Duejn cepa odbranu.

Edited by realno *w
Posted

Godine prolaze a malo toga se menja. Klupa ne zna de bije, starteri moraju da riljaju i izvlače. Mislim da i Željko to ne radi na pravi način. Na parketu uvek moraju biti neka dva startera, jer očigledno da ovi drugopozivci ne mogu.