Elevator Operater Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Jesmo li kao klub ikada imali više airball trojki na jednom meču?
le piaf Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Jesmo li kao klub ikada imali više airball trojki na jednom meču? Posledica igranja isključivo izolacija.
Xpert Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 1 minute ago, Eddard said: Sterling sabotira namerno Njegov stav je poseban nivo bednoce. Zaista najgora moguca skupina individua. Edited 22 hours ago by Xpert 3
Eddard Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 21 minutes ago, Alek The Great said: Seca li se neko kad ja Milton dao poslednju trojku? Zamalo 😂 2
le piaf Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Jel se nadate braćo? 😄 Edited 22 hours ago by le piaf 1
Stiletto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ne mogu da se ne nadam, a znam da će samo gore da me zaboli poraz, ko pesnica u stomak. 1
Elevator Operater Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ne nadajte se, mi nemamo igraca poput Batlera. 3
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sterling je definitivno najveće razočaranje među ovim likovima. 2
Coz29 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ma koga boli kurac da li cemo pobediti ili ne... ovo kurcu ne valja, na sta ovo lici, kakva je ovo divlja i glupa kosarka Pa pogledajte samo Sterlinga degenerik klasičan Cigani imaju bolji individualni kvalitet na bekovskim pozicijama I jedni i drugi smo kurac 1
Ludi za Poli Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Duane kanalisao inner Jamal Murraya. Ubjedljivo najbolji bek u ovoj ekipi.
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 6 minutes ago, Elevator Operater said: Ne nadajte se, mi nemamo igraca poput Batlera. Ovo nije dobro ostarilo. 😂 1
Stiletto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Pobedismo. Jej. To ne menja činjenicu da su igrači i dalje govna. 5
Recommended Posts