Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, realno *w said: I sada biraju momenat kada su svirali faul. Koje jebeno bolesno pravilo. Faul na zemlji, realno.
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovo jeste faul na zemlji ali neka drže isti kriterijum. Dripci.
Dzep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Spremio sam se da nam Larkin daje koš u poslednjoj sekundi, takav je dan (Ajde ukradite loptu...)
Dzep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakvi klošari od sudija, faul Bruna na prvom koraku, naravno sad ništa El mora da radi sa sudijama mnogo, ova nekonstantnost odluka ubija
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Barkley#34 said: Pretekosmo za sada. Ali ne deluje na dobro. I ovo smo izvukli na silu preko 1 na 5 Karlika. Morace da se nadje neki protok u napadu, nesto 2
Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakvi cigani Laso i francuz.. ni f od faula.
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Kakvi cigani Laso i francuz.. ni f od faula. Možda od table.. ali njihova je tabla, zar ne?
Bad Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Kakvi cigani Laso i francuz.. ni f od faula. Bio faul na prvom koraku, rukom ga zadržao Bruno. 1
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Klizi jbg...takav je ovo dan Kriterijum faulova je bolestan. Nemamo mi vise sta da trazimo ovde.
Xpert Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nismo ni zasluzili da dobijemo. Sem druge cetvrtine, sve je bilo jako lose.
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Konstantno fauliramo ekipu koja 90% meča nema ideju kako da napadne koš.
Dzep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Nah, pukli su fizički, posebno Karlik, jbg previše bitnih utakmica u poslednje vreme, za derbi su bili našpanovani, ali čim neko ispadne iz rotacije odmah problemi... Edited 11 hours ago by Dzep
Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Uh, Osetkovski 🙄 Sam kao duh, savršenu loptu je dobio..
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakav je tip ovaj Osetkovski, šou. U odbrani ga Laso pikira, u napadu samo pripaljuje bez saveti. 1/6
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nema ovde ništa, govor tela nam je loš, lenji smo i u odbrani i u napadu, previše velikih promašaja, zatvori nas Poarije u reketu.
Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jbg, nudio se Efes, niste znali da iskoristite.
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dugo sam mislio da ima nešto od njega ali Šejk je izgubljen slučaj. Pojma on nema gde da stoji u odbrani a u napadu igra pored tima pa ako prođe - prođe.
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Nema ovde ništa, govor tela nam je loš, lenji smo i u odbrani i u napadu, previše velikih promašaja, zatvori nas Poarije u reketu. Vala i ja bih zatvorio protiv Osetkovskog 😄
Recommended Posts