Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, realno *w said: I sada biraju momenat kada su svirali faul. Koje jebeno bolesno pravilo. Faul na zemlji, realno.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo jeste faul na zemlji ali neka drže isti kriterijum. Dripci.
Dzep Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Spremio sam se da nam Larkin daje koš u poslednjoj sekundi, takav je dan (Ajde ukradite loptu...)
Dzep Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakvi klošari od sudija, faul Bruna na prvom koraku, naravno sad ništa El mora da radi sa sudijama mnogo, ova nekonstantnost odluka ubija
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Barkley#34 said: Pretekosmo za sada. Ali ne deluje na dobro. I ovo smo izvukli na silu preko 1 na 5 Karlika. Morace da se nadje neki protok u napadu, nesto 2
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakvi cigani Laso i francuz.. ni f od faula.
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Kakvi cigani Laso i francuz.. ni f od faula. Možda od table.. ali njihova je tabla, zar ne?
Bad Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Kakvi cigani Laso i francuz.. ni f od faula. Bio faul na prvom koraku, rukom ga zadržao Bruno. 1
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Klizi jbg...takav je ovo dan Kriterijum faulova je bolestan. Nemamo mi vise sta da trazimo ovde.
Xpert Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nismo ni zasluzili da dobijemo. Sem druge cetvrtine, sve je bilo jako lose.
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Konstantno fauliramo ekipu koja 90% meča nema ideju kako da napadne koš.
Dzep Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Nah, pukli su fizički, posebno Karlik, jbg previše bitnih utakmica u poslednje vreme, za derbi su bili našpanovani, ali čim neko ispadne iz rotacije odmah problemi... Edited 8 hours ago by Dzep
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Uh, Osetkovski 🙄 Sam kao duh, savršenu loptu je dobio..
le piaf Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakav je tip ovaj Osetkovski, šou. U odbrani ga Laso pikira, u napadu samo pripaljuje bez saveti. 1/6
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nema ovde ništa, govor tela nam je loš, lenji smo i u odbrani i u napadu, previše velikih promašaja, zatvori nas Poarije u reketu.
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jbg, nudio se Efes, niste znali da iskoristite.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dugo sam mislio da ima nešto od njega ali Šejk je izgubljen slučaj. Pojma on nema gde da stoji u odbrani a u napadu igra pored tima pa ako prođe - prođe.
le piaf Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Nema ovde ništa, govor tela nam je loš, lenji smo i u odbrani i u napadu, previše velikih promašaja, zatvori nas Poarije u reketu. Vala i ja bih zatvorio protiv Osetkovskog 😄
Recommended Posts