le piaf Posted March 27 Posted March 27 Kakva je klasa Karlik Jones. I zaslužili smo da ovo dobijemo, kako god bilo na kraju 1
Barkley#34 Posted March 27 Posted March 27 Herojski je ovo. Izgiboše, ne treba ništa zameriti nikom od njih šta god da bude. 3
Elevator Operater Posted March 27 Posted March 27 Ovaj OT2 da im se pusta pred svaki naredni mec i napomene da ispod ovoga vise ne bi smela da se igra odbrana. SVAKA CAST
realno *w Posted Monday at 07:21 PM Posted Monday at 07:21 PM (edited) Ja nemam snage da gledam Radanova više. Mogu misliti na šta liči Bošnjaković na treninzima, kad ovaj igra pre njega. Edited Monday at 07:21 PM by realno *w
Xpert Posted Monday at 07:21 PM Posted Monday at 07:21 PM Poveli 8:0 nakon 3 minuta i iskulirali ostatak cetvtine. Morace bar neko da se probudi.
Stiletto Posted Monday at 07:30 PM Posted Monday at 07:30 PM Koja Stonehenge postava, jedino Braun može da ubode koš, a loptu jedva da dobija.
Stiletto Posted Monday at 07:40 PM Posted Monday at 07:40 PM Razumem da žele pobedu sa što manje potrošnje, ali ne treba da štede upotrebu mozga.
Xpert Posted Monday at 07:40 PM Posted Monday at 07:40 PM (edited) Sterling. Bonga isto, skroz van utakmice. Edited Monday at 07:42 PM by Xpert
Barkley#34 Posted Thursday at 06:09 PM Posted Thursday at 06:09 PM Ozbiljno peglanje. Ne znam da li imamo snage da izdržimo ovako u kost. Nije Bruno pogubljen nego je spetljan čim spusti loptu. Treba mu mnogo prostora da se namesti.
Xpert Posted Thursday at 06:12 PM Posted Thursday at 06:12 PM Nasi centri jednostavno nisu dovoljno dobri za EL.
Barkley#34 Posted Thursday at 06:16 PM Posted Thursday at 06:16 PM 3 minutes ago, Xpert said: Nasi centri jednostavno nisu dovoljno dobri za EL. Pokazali su na prethodnim utakmicama da mogu da igraju EL. Nisu na nivou za vrh EL. Zvezda ipak ima ozbiljnu liniju pod košem.
Xpert Posted Thursday at 06:21 PM Posted Thursday at 06:21 PM Korektna cetvrtina. Mi smo nase koseve uglavnom dali iz otvorenih pozicija, dok su oni opet pogodili nekoliko suteva preko ruke, al to je individualni kvalitet koji imaju.
Recommended Posts