Barkley#34 Posted March 24 Posted March 24 Rekao bih da je do umora i previše mečeva u kratkom periodu. Nadam se da ćemo se probuditi do poluvremena. 1
Xpert Posted March 24 Posted March 24 Al sa kojom lakocom dopustamo 1 na 0 kontre. Mislim da smo ubedljivo najgora ekipa u EL, po tom kreiterijumu.
Elevator Operater Posted March 24 Posted March 24 Odavno nisam video gori KKP. Od Karlika do Radanova, svi su katastrofalni. Prkosimo zakonu velikih brojeva, svaki igrac je za sada minus na terenu.
ScepanScekicSto Posted March 24 Posted March 24 Slazem se... bas su svi losi... tomas ertel drzi cas i u hali mi deluje atmosfera kao da igramo sa nekom ABA ekipom
Xpert Posted March 24 Posted March 24 Ovo je sad vec na nivou kao protiv Olimpijakosa... Napadacki verovatno i losije.
le piaf Posted March 24 Posted March 24 Da je neki drugi protivnik, rezultat bi bio 40 14 posle 14 minuta košarke. Aplauz za ovo. 2
Elevator Operater Posted March 24 Posted March 24 Toliko smo losi da je krv krenula da mi kljuca od besa za ovu najnebitniju utakmicu u skorijoj istoriji.
MilošVB Posted March 24 Posted March 24 (edited) Videste li kako Braun čuva nogice pri ulasku u "duel". Sramotan lik. Edited March 24 by MilošVB
Elevator Operater Posted March 24 Posted March 24 Dzekiri....🤦 Ovo pocinje da lici na neku crnu komediju
MilošVB Posted March 24 Posted March 24 GM Klivlenda na utakmici. Nije mu se baš pokazao Kalates večeras... 1
Xpert Posted March 24 Posted March 24 (edited) Sterling budi u meni mnogo losa osecanja i zelje prema njemu... Edited March 24 by Xpert 1
Elevator Operater Posted March 24 Posted March 24 Ni 3 na 1 kontru ne umemo veceras. Katastrofa...cisto da ne zaboravimo kakva je ovo sezona.
ScepanScekicSto Posted March 24 Posted March 24 Da je bilo koja druga ekipa sa dna tabele, gubili bi 20 razlike 1
le piaf Posted March 24 Posted March 24 (edited) Sa ovakvim Asvelom mi imamo problem u Beogradu. Ekipa sa školskog. Edited March 24 by le piaf
Barkley#34 Posted March 24 Posted March 24 2 minutes ago, Xpert said: Ovo poluvreme je legitimni kandidat za najgore ove sezone. Ne trči pred rudu. Preokrenusmo lagano dok vi kukate, ccc.
Jakob Aman Posted March 24 Posted March 24 Zofri u hali. Neka samo odrzi jedan cas kako se bori za Partizan. Dovoljno je.
Stiletto Posted March 24 Posted March 24 Milion gluposti za poluvreme i opet ih ostavimo ispod 10 poena za četvrtinu. A to ne znači da mi briljiramo već da oni pojma nemaju. A i od takvih nemača pojma smo već izgubili ove sezone.
Recommended Posts